Thursday, 8 November 2018

Amazon Quiz Answer win Diesel Watch


Q1) The book ‘Long Walk to Freedom’ is an autobiography by which one of these? 
Ans – Nelson mandela
Q2) In which city would you find the Alhambra?
Ans – Granada, Spain
Q3) True or False: Rio de Jeniro is the capital of Brazil
Ans – False
Q4) In which Egyptian city would you find the Pyramids of Giza?
Ans – Cairo
Q5) Where would you find Hagia SOphia, the former Greek orthodox Christian patriarchal cathedral?
Ans – Istanbul, Turkey

For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Wednesday, 7 November 2018

Amazon Festive Riddles App Quiz Contest Win 1 year free shopping



1. Round and round, never off the ground. What am I?
Answer: Chakri/ Chakrs/ Zamin chakkar
2. Scratch my head, see me turn from black to red. What am I?
Answer: A match stick
3. Light me up for a sprinkle of gold. What am I?
Answer: Flower pot (Anaar)
4. I am black when you buy me, red when you use me and gray when you throw me away. What am I?
Answer: Charcoal
5. I go up, I go down. Towards the sky & the ground. What am I?
Answer: Rocket firecracker

For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Amazon Quiz Win Honor 8X , 7 November Quiz Answers


Q.1 Fanta and Sprite belog to which beverage company?
Ans. The Coca-Cola Company
Q.2 Where would you find the Trevi Fountain, one of the most famous fountain in the world notables for appearances in films such a La Dolce Vita, Three Coins in the Fountain, and Roman Holiday?
Ans. Rome
Q.3 When didi the Apple iPhone first become available?
Ans. 2007
Q.4 In which country would you find Uluru or Ayers Rock, a large sandstone rock formation surrounded by springs, waterholes, rock caves and ancient paintings?
Ans. Australia
Q.5 In which city would you find Capitol Hill, the seat of the government and an old residential neighborhood?
Ans. Washington DC

For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Friday, 19 October 2018

Amazon Bose Soundlink Quiz Answers - 19th October 2018

Question 1. Which planet is considered Earth’s ‘sister’ planet?

Answer. Venus

Question 2. Who is also known as the ‘Father of Indian Civil Aviation’?

Answer. J R D Tata

Question 3. Which of these is also called the ‘City of Spices’, for its role as the major trading point of Indian spices during the middle ages.

Answer. Kozhikode

Question 4. He invented an instrument to measure the weight and pressure of solar rays and prepared the original plan for the Damodar Valley Project. Who is he?

Answer. Meghnad Saha

Question 5. Which economist(s) was awarded 2018 Nobel Prize in Economic Sciences?

Answer. William Nordhaus and Paul Romer

Amazon Festive Riddles Quiz Answers - 18th October 2018

Question 1, I can be draped in over 80 styles including Nivi, Gujrati and Maharashtrian. What am I?


Answer is :- A Saree


Question 2. I eat, I live. I breathe, I live. I drink. What am I?


Answer is :- Fire


Question 3. I am tall when young and short when I am old. What am I?


Answer is :- A Candle


Question 4. I have notes that are ‘top’, ‘heart’ and ‘base’. What am I?


Answer is :- A Perfume


Question 5. I am black when you buy me, red when you use me and gray when you throw me away. What am I?


Answer is :- Charcoal


Sunday, 23 September 2018

Free app of the week


Apps

  1. LockMyPix: Private Photo & Video Vault $2.99 -> Free; Sale ends in 1 day
  2. Math Test Premium - Math IQ Test $2.99 -> Free; Sale ends in 1 day
  3. STOP Headache App $1.49 -> Free; Sale ends in 1 day
  4. Trueshot Swing Tempo $0.99 -> Free; Sale ends in 1 day
  5. Dual Browser (Paid) Pro $0.99 -> Free; Sale ends in 2 days
  6. Swimmetry $1.99 -> Free; Sale ends in 2 days
  7. White Noise Pro: Sleep Sounds & Relax $0.99 -> Free; Sale ends in 6 days
  8. WWW Notifier Pro - Website change detection $2.49 -> Free; Sale ends in 6 days

Games

  1. Tiny Defense - Mini Robot Wars $2.99 -> Free; Sale ends in 10 hours
  2. Seventh Grade Kids Math Guru $1.50 -> Free; Sale ends in 1 day
  3. Third Grade Kids Math Guru $1.00 -> Free; Sale ends in 1 day
  4. Spartan Six Pack Abs Workouts PRO - 90% DISCOUNT $0.99 -> Free; Sale ends in 2 days
  5. FunTime Cards For Kids $0.99 -> Free; Sale ends in 3 days
  6. Gear Jack $0.99 -> Free; Sale ends in 3 days
  7. Legend of the Skyfish $3.99 -> Free; Sale ends in 3 days
  8. Farm and Click - Idle Hell Clicker Pro $0.99 -> Free; Sale ends in 4 days
  9. MicRogue Gold $1.99 -> Free; Sale ends in 4 days
  10. Crazy Tap Chef VIP $0.99 -> Free; Sale ends in 5 days
  11. Word Rush Pro: Find Words $1.99 -> Free; Sale ends in 5 days
  12. The House HD $0.99 -> Free; Sale ends in 6 days
  13. Caveman Chuck Adventure $2.99 -> Free; Sale ends in 7 days
  14. Everybody's RPG $0.99 -> Free; Sale ends in 7 days
  15. [VIP] 2048 Bunny Maker - bunny city building $0.99 -> Free; Sale ends in 7 days

Icon packs & customization

  1. Gold Pro - Icon Pack $0.99 -> Free; Sale ends in 10 hours
  2. Grand - Icon Pack $0.99 -> Free; Sale ends in 1 day
  3. Africa 3D Pro Live Wallpaper $0.99 -> Free; Sale ends in 2 days
  4. Egypt 3D Pro live wallpaper $0.99 -> Free; Sale ends in 3 days
  5. Irex - Icon Pack $0.99 -> Free; Sale ends in 3 days
  6. Plastimix - Icon Pack $0.99 -> Free; Sale ends in 4 days
  7. G7 Black UX - Icon Pack $0.99 -> Free; Sale ends in 6 days
  8. G7 Light UX - Icon Pack $0.99 -> Free; Sale ends in 6 days
  9. Hexagon Dark UX - Icon Pack $0.99 -> Free; Sale ends in 6 days
  10. OSX Black UX - Icon Pack $0.99 -> Free; Sale ends in 6 days
  11. OSX Light UX - Icon Pack $0.99 -> Free; Sale ends in 6 days
  12. Pixel Dark UX - Icon Pack $0.99 -> Free; Sale ends in 6 days
  13. Square Dark UX - Icon Pack $0.99 -> Free; Sale ends in 6 days
  14. Teardrop Black UX - Icon Pack $0.99 -> Free; Sale ends in 6 days
  15. Teardrop Light UX - Icon Pack $0.99 -> Free; Sale ends in 6 days
  16. Mi Ui 10 Black UX - Icon Pack $0.99 -> Free; Sale ends in 7 days
  17. Mi Ui 10 Dark UX - Icon Pack $0.99 -> Free; Sale ends in 7 days
  18. Mi Ui 10 Light UX - Icon Pack $0.99 -> Free; Sale ends in 7 days

For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Tuesday, 28 August 2018

Macronutrient


Q1 – Which of these are NOT considered to be a macronutrient in context to human dietary requirements?
Ans – Vitamins
Q2 – Which one of these figure from Greek Mythology causes people to turn to stone?
Ans – Medusa
Q3 – The ‘Angkor Vat’ temple is the largest religious monument ever built. Where is it situated?
Ans – Cambodia
Q4 – The world’s first public blockchain bond ‘bond-I’ was launched last week by which International organization?
Ans – World Bank
Q 5 – Which of these was earlier known as the ‘Hailey National Park’ when it was established in 1936?
Ans – Jim Corbett National Park

For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Monday, 27 August 2018

World Mosquito Day


Question 1 – ‘World Mosquito Day’ is celebrated each year on 20th August

Ans – TRUE

Question 2 – Who was the founder of the Bose Corporation?

Ans – Amar Bose

Question 3 – Which state recently signed a pact with Tech Mahindra to establish India’s first Blockchain district?

Ans – Telangana

Question 4 – Who was voted as ‘The most influential woman in history’ in the recent BBC History magazine poll?

Ans – Marie Curie

Question 5 – What kind of animal is the ‘flying fox’?

Ans – Bat
For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. QUIZ AND CASH

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Wednesday, 1 August 2018

Amazon Quiz win rs.9999


For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. QUIZ AND CASH

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Thursday, 26 July 2018

Win Amazon Echo Plus , Amazon Quiz Answers, Quiz Time, #Quiztimemornings...








For Amazon Quiz Answers

subscribe our channel. QUIZ AND CASH


Join WhatsApp Broadcast
https://goo.gl/Jr75v3

Wednesday, 25 July 2018

One Plus 6 Giveaway ,ends on 24th August, link in description, Share thi...








For Amazon Quiz Answers

subscribe our channel. QUIZ AND CASH


Join WhatsApp Broadcast
https://goo.gl/Jr75v3

Monday, 23 July 2018

Win cold press slow juicer, Amazon Quiz Answers, quiz time, contest ends...








For Amazon Quiz Answers

subscribe our channel. QUIZ AND CASH


Join WhatsApp Broadcast
https://goo.gl/Jr75v3

Sunday, 22 July 2018

Win Apple MacBook Air , Amazon Quiz, quiz time, 2 hours quiz












For Amazon Quiz Answers

subscribe our channel. Deals Finder


Join WhatsApp Broadcast
https://goo.gl/Jr75v3

Tuesday, 26 June 2018

Google Pixel 2 XL and Pixel Buds international giveaway, Link in Descrip...








For Amazon Quiz Answers

subscribe our channel. QUIZ AND CASH


Join WhatsApp Broadcast
https://goo.gl/Jr75v3

Mi Smart Tv sale Today At 12 on 29th June


BUY TODAY

For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. QUIZ AND CASH

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Honor 7A sale Today At 12 on 26th June





Buy Honor 7A

For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. QUIZ AND CASH

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Monday, 25 June 2018

REDMI 5A FLASH SALE


BUY NOW

For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Deals Finder

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Saturday, 5 May 2018

Solved: How to stop data balance notifications from Idea mobile internet


If you are using Idea Mobile network you would have noticed that  whenever your data connection is stopped you get a notification of how much data balance is left now.
This can be useful to know your data balance. But these notifications gets very irritating specially since the network switches frequently between 2G, 3G and 4G.
In this post we will see how to turn off these notifications.
  • Dial *121# from your mobile.
  • Select the option “Self care” . Generally its option 4.
  • Select “Data Notification” . Option 5 .
  • Select “Stop notification” . Option 2
Finally you will get the message that your data notifications will stop soon. It generally stops in 5 minutes.
Hope this post helps you. Do let me know if you have any query.

For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Deals Finder

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3