Friday, 25 January 2019

Amazon Quiz Today | Samsung Galaxy S10 Plus | 10 March 2019



Amazon Quiz Time Happens Daily Between 8 AM to 12 PM and We Just Have to Give Right Answers to The Given 5 Questions.

Amazon Quiz Time Daily Answers

10 March Samsung Galaxy S10 Plus

1.Which object grants the superhero, Green Lantern, his extraordinary powers?
Ans.Ring

2.Which of these actors will be playing the character of the Genie in the 2019 live action remake of Aladdin?
Ans.Will smith

3.Hemophobia is the fear of _____. Fill in the blank.
Ans. Blood

4.What is the dot that appears over the lowercase letters, ‘i’ and ‘j’, called?
Ans.Tittle

5.The novel, White Tiger, won the Man Booker prize in 2008, and was the debut novel of an Indian-born author. Who wrote it?
Ans.Arvind Adiga


9 March 2019 Win RayBan sunglasses

1.Which is the largest living fish in the ocean?
Ans.Whale Shark

2. A butterfly’s taste sensors are in its feet.
Ans. True

3.Which company has made the humanoid robot known as ASIMO?
Ans. Honda

4.What is the meaning of the name Himalaya, in Sanskrit?
Ans. Adobe of snow

5.A European spectacle maker invented the telescope. What was his name?
Ans.Hans Lippershey


Amazon Special Edition Quiz | Win ₹5000 | Women Day | 8 March 

 Q1. British women over the age of 30 who met minimum property qualifications could do what from February 1918?
Ans. Vote
Q2. She was the first Indian woman to become a teacher, and opened up the first girl’s school in India in 1848. Who is she?
Ans. Savitribai Phule
Q3. She died at the age of just 21. But before that, she became the first female doctor in India in 1887, obtaining a medical degree from the United States. Who is she?
Ans. Anandi Gopal Joshi
Q4. Author of the enduring novel ‘Middlemarch’, she adopted the pen name ‘George Eliot’ so as to escape the stereotype of women’s writing being seen as limited to lighthearted romances at the time. Who is she?
Ans. Mary Ann Evans
Q5. In 1903, she became the first woman in history to win a Nobel prize and in 1911, she became the first person in history to win a Nobel prize twice. Who is she?
Ans. Marie Curie


8 March 2019 Rs.1000 to 50 Winnets

Which is the longest river in Asia?
Yangtze

What was the term used to refer to British women who fought for women’s right to vote in the early 20th century?
Suffragettes

Halitosis is the medical term for which of these?
Bad breath

To commemorate Rahul Dravid’s 10,000 Test runs, a wall with 10,000 bricks was built in which of these stadiums?
M Chinnaswamy stadium, Bengaluru

Which nation was the first to give women the right to vote?
New Zealand

7 March 2019 Fitbit Ionic Smartwatch

Q.What does ‘SIM’ in SIM card stand for?
A.subscriber identity module

Q.Which is the hottest planet in our solar system?
A.venus

Q.Which Stephen King novel takes place in the fictional Overlook Hotel?
A.the shining

Q.Neil Armstrong was the first man to walk on the moon. Who was the second?
A.buzz aldrin

Q.How many sides does a rhombus have?
A.4

6 March 2019 Redmi Note 5 Pro


Q1. A sushi is a Japanese dish, traditionally wrapped in ____.
Ans- Edible seaweed
Q2. A Moveable Feast’ is the autobiography of?
Ans- Ernest Hemingway 
Q3. Which historical event does Charles Dickens’ novel ‘The Tale of Two Cities’ concern?
Ans- The French Revolution 
Q4. George Eliot was the pen name of which author?
Ans- Mary Ann Evans
Q5. Who recently became the first batsman in the world to smash 500 sixes in international cricket?

Ans- Chris Gayle

5 March 2019 Win Sony Portable Party System

Q.Where can you find the largest cricket stadium in Asia, which is sometimes referred to as the ’Lord’s of Asia’?
A.kolkatta

Q.What is the maximum number of players a football team can have on the field, during a match?
A.11

Q.The electronic recording device in an aircraft is known as a black box. What color is this device?
A.orange

Q.What is the capital city of Mizoram?
A.aizwal

Q.Arundhati Roy won the Booker prize in 1997 for her debut novel. What was the novel called?
A.The God of Small Things



4 March 2019 Win RS.50000

Answer and win Rs. 50000


1. On which day is the International Women’s Day celebrated every year?

8th march

2. After being nominated for several years, Leonardo Dicaprio finally won an Oscar for Best Actor in 2016. Which film did he win it for?

The Revenant

3. The circle of latitude known as Tropic of Capricorn, passes through India

False

4. The 2018 film, Pad Man, starring Akshay Kumar is based on a true story. Who is the social entrepreneur that inspired the character?

Arunachalam Muruganantham

5. Which country will host the 2020 Summer Olympics?

Japan


3 March 2019 Samsung Galaxy A7

Which is the only tennis Grand Slam tournament that is played on grass courts currently?
Wimbledon

The 2006 film, The Namesake, starring Tabu and Irfan Khan is based on a novel of the same name. Who is the author of that novel?
Jhumpa Lahiri

Which actor won an Audi for the ‘Answer of the season’ in Koffee with Karan season 6?
Ajay Devgn

All of the below are Indian fashion designers, except?
Ravi Ruia

2nd  March 2019 Bose wireless Sleepbuds

When it comes to mobile phone networks such as 2G, 3G and 4G, what does the ‘G’ stand for?
Generation

The first fully solar-powered airport in the world is in India. Which city can you find it in?
Cochin

Which actress will portray the story of acid attack victim, Laxmi Agarwal, alongside Vikrant Massey in an upcoming film by Meghana Gulzar?
Deepika Padukone

When talking about computers, which of these is NOTa peripheral component?
Motherboard

Which multinational conglomerate is the parent company to Google?
Alphabet Inc


1st March 2019 Win Rs.10000, 5 Winners


1. On Feb 13, 2019, after 15 years of exploration, NASA declared its Mars rover ‘dead’. What was the name of this robotic rover?
Answer:- Opportunity
2. Until 1955, the State Bank of India was known as ______
Answer:- Imperial Bank Of India
3. How many times have the Chennai Super Kings won the IPL?
Answer:- Three
4. The game PUBG has been created and released by the popular gaming company EA Sports
Answer:- False
5. The __________ is a horseshoe shaped zone found along the Pacific rim where around 90% of the world’s earthquakes occur. Fill in the blanks
Answer:- The Ring Of Fire

28 Febuary 2019 Seagate 5TB Hardrive


1. With less than 1,000 inhabitants, which is the least populated country in the world?
Answer:- Vatican City
2 .Where on the human body is the zygomatic bone found?
Answee:- Facial Cheek
3. Ablutophobia is the fear of _______. Fill in the blanks
Answer:- Bathing
4. Which of these Italian cities is built over 117 islands?
Answer:- Venice
5. Yohei Sasakawa was recently awarded the International Gandhi Peace Prize 2018, in recognition of his work to eliminate which disease across the world?
Answer:- Leprosy

27 February 2019 Win Honor View20

Q.Congo rainforest is the largest rainforest in the world. True or false?
A.false

Q.Originating in the Tibetan plateau near Lake Mansarovar, which river flows through Ladakh?
A.indus

Q.Which football club play their home games at Old Trafford?
A.Manchester united

Q.Bedfordshire, Shallot and Lancastrian are all types of which vegetable?
A. Onion

Q.Krav Maga is a _____. Fill in the blanks.
A.martial art form
26 February 2019 Win Seiko Chronograph Watch

Q.Which is the largest country in the world in terms of land area?
A.Russia

Q.The national anthem of Bangladesh, ‘Amar Sonar Bangla’ was written by ______. Fill in the blanks.
A.Rabindranath tagore

Q.Which of these is also known as the Devil’s Triangle or Hurricane Alley?
A.Bermuda triangle

Q.A ‘Torero’ is a term associated with which of these?
A. Bull fighting

Q.Which movie won the best picture award at the recently held Oscars 2019?
A.Green book


25 February 2019 Win RS.75000 


1. Rudyard Kipling’s ‘The Jungle Book’ was set in which of these Indian states?
Answer – Madhya Pradesh
2. Which of these movies has NOT been directed by Anurag Kashyap?
Answer – URI: The Surgical Strike
3. The flavorful spice, cinnamon, is made from which part of a tree?
Answer –bark
4. Who was the first woman Air Marshall in India?
Answer – Padmavathy Bandopadhyay
5. As per which of these calendars are we in the year 2019?
Answer – Gregorian Calendar

24 Febuary 2019 Samsung Galaxy M20
Which country has won the maximum number of ICCcricket world cups?
Australia

Astana is the capital city of which Eastern European country?
Kazakhstan

In the Hunger Games series, what is weapon of choice of the protagonist, Katniss Everdeen?
Bow and arrow

Which of these is the largest organ in the human body?
Skin

Which batsman holds the highest individual scorer in test match cricket having scored 400 against England in 2003-04?
Brain lara


23 February 2019 Canon EOS DSLR Camera


What is astronaut, Buzz Lightyear’s popular catchphrase in the Pixar film, Toy Story?
Answer : To infinity and beyond
Question 2 :
The fictional address 221B, Baker Street is associated with which of these fictional characters?
Answer : Sherlock Holmes
Question 3 :
The Game of Thrones TV show is based on the fantasy novel series ‘A Song of Fire and Ice’ . Who is the author of this book series?
Answer : George R. R. Martin
Question 4 :
A 2-part British stage play written by Jack Thorne based on the Harry Potter series was first performed in London. What is the name of the play?
Answer : Harry Potter and the Cursed Child
Question 5 :
The Halley’s comet orbits the sun every 75-76 years. When will it be visible next from earth?
Answer : 2061.


22 Febuary 2019 Rs.1000 ,50 Winners

Q1.If you visit a Podiatrist, which part of the body will this doctor treat?
A1.feet

Q2.Which of these is NOT a play by Shakespeare?
A2.Barefoot in the Park

Q3.Jack Dorsey founded which social network in March 2006?
A3.twitter

Q4.Bamboo is a type of grass.
A4.true

Q5.The ‘Clavicle’ is also known by which other name?
A5.collar bone


21 Febuary 2019 Apple watch

Q1.King Edward, Maris Piper and Romano are all types of which vegetable?
A1.potato

Q2.Which of these planets does NOT have a ring around it?
A2.venus

Q3.Which highway makes up the longest road in India?
A3.National highway 44

Q4.In India, the highest temprature ever was recorded on 19 May 2016 in Phalodi, Rajsthan. How much was this?
A4.51 degree celcius

Q5.Zoya Akhtar’s film Gully Boy recently hit the box office. Which movie was her directorial debut?
A5.luck by chance

20 February 2019


Q.If your birthday falls between March to April, and your sun sign is depicted by a Ram, what’s your zodiac sign?
A.aries
Q.If you are colorblind, you may not be able to see the true color of the gemstone emerald. What color is it?
A.green
Q.Square watermelons’ are watermelons grown into the shape of a cube, first developed in Japan. However, these are only ornamental and not edible.
A.true


Q.The Borlaug Award was instituted to honor Indian scientists for their research and contributions in the field of ________. Fill in the blanks.
A.agriculture


Q.Royal, azure and prussian are shades of which color?
A. Blue

19 Febuary 2019

1. Bhaichung Bhutia is the current captain of the Indian football team
A. False

2.What is the name of the world’s largest species of spider, in terms of mass and size?
A.  Goliath birdeater

3 .The Ao language is spoken in which of the following States?
A. Nagaland

4.The tune of Stevie Wonder’s hit song, ‘I just called to say I love you’, was adapted for the title track of which Bollywood film?
A .Maine pyar kiya

5 .Jakarta is the capital of which country?
A.Indonesia

18 February 2019

1. Which is the smallest state in India?
Answer –  Goa
2. If you write a letter to ‘HOH OHO, Canada’ – whose postal code would you be writing to?
Answer – Santa Claus
3. Which of these is NOT a fire-element sign from the Zodiac?
Answer  –  Aquarius
4. MS Dhoni has never scored a century in any match outside Asia.
Answer - True
5. Photoshop, Premier Pro and Illustrator are programs belonging to which software company?
Answer –  Adobe inc.

17 February 2019


1. What the capital city of Arunachal Pradesh?
Answer:- Itanagar
2. India is the only country to have won the 60-over, 50-over and 20 over World Cups.
Answer:- True
3. When talking about computers, what does RAMstand for?
Answer:- Random Access Memory
4.Which automobile company launched a sports car into space in February 2018
Answer:- Tesla
5. The color red enrages bulls, which is why the matodors of Spain use red capes to challenge them.
Answer:- False

1
6 Feburary 2019

Q1.Which of the following is the official language in Argentina?
A1.spanish

Q2.We use Google Maps for everything these days. But do you know what GPS stands for?
A2.Global positioning system

Q3.The daughter of which prominent Indian businessman recently got married to Anand Piramal?
A3.mukesh ambani

Q4.Which of the following colors is NOT seen in the Olympics symbol?
A4.orange

Q5.The part in the human body referred to as the ‘funny bone’ isn’t actually a bone but a nerve called the ulnar nerve. Where is it located?
A5.elbow


15 February 2019


1.Where in the human body is the femur located?
Answer –  Leg
2. Which one of these Indian movie is inspired by the biography of Japanese filmmaker Akira Kurosawa?
Answer – Taare Zamin Par
3. During the festival of Onam, people enjoy a wholesome feast known as ‘sadya’. In which Indian state is this festival celebrated?
Answer  –  Kerala
4. ’Claque’ is ___.
Answer - a group of people hired to applaud at a performance
5. If someone mentions ‘Brogues’ what piece of fashion are they referring to?
Answer –  Shoes


14 February 2019 

1. The world’s smelliest fruit is found abundantly in South East Asia. Which fruit is it?
Answer –  Durian 
2. Which of these popular Indian models was seen in Alisha Chinoy’s ‘Made in India’ music video from her debut album?
Answer – Milind Soman
3. Which of the following colors is NOTseen in the Olympics symbol?
Answer  –  Orange
4. Which is the smallest state in India?
Answer - Goa
5. A new Indian rupee note displays Hampi’s Stone Chariot. What is the denomination of this note?
Answer –  Fifty Rupees


13 February 2019

Q1.How many states and union territories does India comprise of?
A1.29 states and 7 union territories

Q2.What type of Government does India operate under?
A2.parliamentary

Q3.The deepest point on Earth lies 36,000 feet below sea level. Where can you find it?
A3.
Mariana Trench

Q4.Which of these Avengers superheroes is NOTfrom Earth?
A4.thor

Q5.‘Survival of the fittest’ is a phrase that we commonly use. It is derived from the theories of which famous scientist?
A5.Charles darwin


12 Feburary 2019

1. What character does Priyanka Chopra’s to-be sister-in-law play in the popular series, Game of Thrones?

Sansa stark
sa St
2. Before assuming her current title, Queen Elizabeth was a mechanic

True

3. Which country was the first to have a democratically elected female Prime Minister?

Sri lanka

4.The film, Manikarnika, starring Kangana Ranaut, chronicles the life of which female freedom fighter?

Rani laxmibai

5.In which country did celebrity couples Virat-Anushka and Ranveer-Deepika tie the knot?

Italy


11 February 2019
Q1.From what book is the quote,’ War is peace, Freedom is Slavery, Ignorance is strength’?
A1.1984

Q2.Dunder Mifflin Paper Company’ is the setting for which famous TV series?
A2.the office

Q3.The first person in history to win two Nobel prizes was ______________.
A3.Marie curie

Q4.In the context of space, a ‘Light Year’ is ______
A4.a unit of length

Q5.Vader, Papi, Tatay, and Tevas are different terms for a _____.
A5.father



For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Thursday, 24 January 2019

Amazon Quiz Answer Today To Win Fitbit Ionic Smartwatch, 24-1-2019



1. Who was the first president of the USA?
Answer – George Washington
2. The soldiers who protected Roman emperors were called ___. Fill in the blanks.
Answer – Praetorian guards
3. Eugenics is the study of ___.
Answer – Altering Human Beings by Changing their Genetic Components
4. When is the International Day of Families celebrated?
Answer – 15 May
5. Which famous superhero movie quoted ‘With great power comes great responsibility’?
Answer – Spider Man


For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Tuesday, 22 January 2019

AMAZON QUIZ ANSWERS FOR 20-23 JANUARY 2019


AS AMAZON IS RUNNING REPUBLIC DAY SALE SO THERE IS NO QUIZ BETWEEN
20-23 JANUARY 2019
WE WILL BE BACK ON 24 JAN
STAY TUNED AND SUBSCRIBED
For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Saturday, 19 January 2019

Amazon Today Quiz Contest Answers: Answer the Questions and Win Sony Portable Party System [19th Jan 2019]- Amazon Great Indian Quiz


Amazon Quiz Answers , Amazon Today 19th Jan 2019 Quiz Answers
Amazon Is Back with Another Quiz Contest 'Amazon Sony Portable Party System Quiz Contest' In Which users have to answer the questions and stand a Chance to Win Sony Portable Party System. The Quiz Contest is Live now for 19th Jan 2019 Between 8:00AM To 12:00 PM. Offer Is Valid For All Amazon Users. Read And Follow Below Mention Steps To Avail Amazon Quiz Contest.

Q1: Which of these Zodiac signs is the only one to be represented by an inanimate object in its symbol?
Ans:   Libra

Q2: What state of matter is our Sun mainly made of?
Ans:  plasma

Q3: Poseidon' is the Greek god of ____. Fill in the blanks.
Ans: The Sea

Q4: Which planet in our solar system is named after the Roman god of war?
Answer:  Mars

Q5: He is considered the pioneer of the field of political science and economics in India. He assisted the first Mauryan emperor Chandragupta in his rise to power. Who is he?
Answer:  Chanakya

For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Friday, 18 January 2019

Spin and win Amazon Quiz answers


How many sides does a square have ?
Ans. 4

Hello Dosto . This Is Giveaway app develop exclusively for our Subscribers .

Here is app Link
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.international.giveaways

Please Rate 5* on play store.
Thank you for your support

Connect with us

Join our telegram broadcast
https://t.me/amazonquiztime

Join WhatsApp broadcast of Amazon Quiz
https://goo.gl/Jr75v3

Subscribe our channel. Quiz And cash http://www.youtube.com/c/TarunTechTips?sub_confirmation=1


Check out my other useful videos

Why You are Not Winning Amazon Quiz , Rules Explained,आप अमेज़ॅन क्विज़ क्यों नहीं जीत रहे हैं, नियम
https://youtu.be/IplkeApSsoo

What I had won From Amazon and Flipkart ? मैंने क्या जीता है अमेज़ॅन और फ्लिपकार्ट से ?
https://youtu.be/J3hBLiQSdLk

How to send any files size by messenger 2018
https://youtu.be/6llM3k7_76E

WHY YOU NOT DO SUB FOR SUB ?
https://youtu.be/6Z1CtyllQgQ

How to Use Free WiFi at Railway Station
https://youtu.be/5N5bopqwcUU

(Hindi) How to Tweet on Twitter
https://youtu.be/5-uKka8YD-M

(HINDI) Increase you Views by 50% on YouTube , How to video, increase your Watch time by 50%
https://youtu.be/R-Q4bnWxIPs

(Hindi) New Movie Kaise Download Kare , How to Download New Movie
https://youtu.be/qIToqW63iS8

GET FREE PLAY STORE CREDIT 2018 FROM GOOGLE OPENION REWARDS, Earn money by Google surveys
https://youtu.be/ufar4TZlYbw

Identify Unknown Numbers in Whatsapp Automatically #letsrewind
https://youtu.be/-H69WWqrCKU


Like And share , If You Really Care

For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Amazon Quiz Answers 18th January | Win ₹50000 Amazon Pay Balance | 8AM - 12PM


1. The Mughal Empress Arjumand Banu Begum is better known as ?
Answer:- Mumtaz Mahal
2. Which ancient empire was ruled by Xerxes the Great in the fifth century BC ?
Answer:- Persian Empire
3. Clark Kent is the real name of which superhero ?
Answer:- Superman
4. What is the main component used in the manufacture of glass ?
Answer:- Sand
5. Which nation was the first to give women the right to vote
Answer:- New Zealand
https://cdn0.desidime.com/attachments/photos/548102/medium/5568937Screenshot-2019-01-18-08-07-53-465-in-amazon-m-Shop-android-shopp.jpg?1547779143

For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Thursday, 17 January 2019

Amazon Great Indian Sale Quiz Answers Win 6 Months Free Shopping


Question 1. You can avail ‘No cost EMI’ to shop during the upcoming Great Indian Sale on Amazon.in using all the below payment methods, except?

Answer: Gold coins


Question 2. Using which bank’s credit/debit card can you avail up to 10% instant discount on shopping during the Great Indian Sale on Amazon.in?

Answer: HDFC bank

Question 3. ‘Golden Hour deals’ will run every day from ___ to ___ during the Great Indian Sale, offering exclusive deals on the Amazon app. Fill in the blanks.

Answer: 8PM to midnight


Question 4. When does the Great Indian Sale 2019 begin for all customers on Amazon.in?

Answer: 20th January


Question 5. Prime members get early access to the Great Indian Sale. When does the sale start for them?

Answer: 12 noon, 19th January


For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Amazon Quiz 17 January 2019 Answers – Saregama Carvaan


How To Participate In Amazon Quiz Answers 17 January


1. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.
2. Open & Sign in to the Amazon App.
3. Go to Home Page & Scroll Down then you will see “Amazon Quiz Answers 17 January” Banner, tap on it.
4. Now just tap on Start Tab to play the quiz

Amazon Quiz 17 January Answers Today – Win Saregama Carvaan

Updating Time: 8.05 AM

Q1.: The Indian state of Nagaland was formed in 1963. Which state was it a part of earlier?

Answer: Assam

Q2.: As of 2019, which Indian most recently received the Nobel prize?

Answer: Kailash Satyarthi

Q3.: What is a ‘quandong’?

Answer: A fruit

Q4.: The Gila monster is a venomous what?

Answer: Lizard

Q5.: _____ is a central Asian sport in which horse mounted players attempt to drag a goat or a calf carcass towards a goal. Fill in the blanks.

Answer: Buzkashi


For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Wednesday, 16 January 2019

Amazon Quiz 16 January 2019 Answers - Win Mi A2 Smartphone



How To Participate In Amazon Quiz Answers 16 January


1. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.
2. Open & Sign in to the Amazon App.
3. Go to Home Page & Scroll Down then you will see “Amazon Quiz Answers 15 January” Banner, tap on it.
4. Now just tap on Start Tab to play the quiz.

Q1.: Bile, which aids the digestion of fatty acids, is produced by which organ in the human body?

Answer: Liver

Q2.: Triton’ is the name of the largest natural satellite of which planet?

Answer: Neptune

Q3.: In November 2018, New Caledonia held an independence referendum at which a majority voted against independence. Which country were they voting to become independent from?

Answer: France

Q4.: ‘Borborygmus’ is the medical term for what bodily function or condition?

Answer: Stomach rumbles

Q5.: Which state recently launched the ‘One Family, One Job’ scheme which entitles one government job for every family in the state?

Answer: Sikkim


For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Tuesday, 15 January 2019

Amazon Quiz Answer Today To Win Sony Alpha DSLR Camera , 15 January, Check Giveaway in description


In a car, what does ABS stand for?
Anti-lock Braking System

Rumtek monastery is located in __________.
Sikkim

Which of these books got author Jhumpa Lahiri the Pulitzer prize?
Interpreter of Maladies

Michael D. Higgins is the president of
Ireland

Which sport are Narain Karthikeyan and Karun Chandhok associated with
Formula One racing

For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Monday, 14 January 2019

Amazon Quiz Answer To Win ₹1,000 | 50 Winners | 14 January , Amazon Quiz and Giveaway


1. What kind of weapon is a falchion?
A. Sword
2. A ‘sonnet’ is a poem in a specific form which originated in Italy. How many lines does a sonnet typically have?
A. 14
3. AR Rahman won a Grammy award for which album?
A. Slumdog Millionaire
4. In 1927, who launched the ‘Mahad Satyagraha’?
A. Dr. B. R. Ambedhkar
5. The Anglo-Zanzibar War between the United Kingdom and the Zanzibar Sultanate was the shortest recorded war in history. How long did it last?
A. 38-45 min

For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Sunday, 13 January 2019

Amazon Quiz Time Answers for 13th January 2019 to Win a BlackBerry Key2


Q1.British women over the age of 30 who met minimum property qualifications could do what from feb 1918?
A1.Vote
Q2.Which famous scientist wrote the book ‘A brief History pf time’?
A2.Stephen Hawking
Q3.As of 1st January 2019, Which of these countries has officially quit the UNESCO?
A3.USA
Q4.Which element is represented by the chemical symbol Fe?
A4.Iron
Q5.Which of these is an initiative recently launched by ISRO to engage students with space science activities?
A5.Samwad

For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Saturday, 12 January 2019

Amazon Quiz Time Answers for 12th January 2019 – Win a Yamaha F310, 6-Strings Acoustic Guitar


Q1. Im which country would you find Easter island, most famous for its nearly 1000 extant monumental statues, called moai?
A1. Chile
Q2. Which is the least populated country i the world?
A2. Vatican City
Q3. Which large fresh water lake is known for alleged sighting of the cryptozoological monster ‘Nessie’?
A3. Loch Ness , scotland
Q4. Which of these is an annual fair in Rajastan, known for its camel trading events?
A4. Pushkar Mela
Q5. Which currency does Ukraine use?
A5. Hryvnia
For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Thursday, 10 January 2019

Amazon Quiz Answer To Win SONY HOME THEATRE | 10 January , Amazon Quiz and Giveaway


1. A coup in Libya in 1969, brought which dictator to power?
Answer- Muammar Gaddafi
2. What was the name of the ship Christopher Columbus sailed from Spain to the ‘New World’ in 1492?
Answer – Santa Maria
3. In hospitals, Nephrology departments generally treat medical issues related to which organs of the body?
Answer – Kidneys
4. Where in the human body is the femur located?
Answer – Leg
5. What food makes up a majority of the giant panda’s diet?
Answer – Bamboo

For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Friday, 4 January 2019

Amazon Quiz Answers for 4th January 2019 - Win Rs. 25000 Amazon Pay Balance


The unique Chapparam (Chariot) festival 2018 recently commenced in which of the following states?
Answer : Tamil Nadu.
2. The study of fossils to determine organisms’ evolution and their interaction with each other is called?
Answer : Paleontology.
3. Khantumm bamboo dance is the folk dance of which state?
Answer : Mizoram
4. What is the name of the organization that serves as the governing body of the Olympics?
Answer : IOC
5. Les Demoiselles d’Avignon, Weeping Woman and Guernica are famous paintings by which modern artist?
Answer : Pablo Picasso.
For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Wednesday, 2 January 2019

Amazon Quiz Answers for 2nd January 2019- Win OPPO RI7 Pro


Q1. Which nation’s athletes traditionally enter last in the Parade of Nations at the opening ceremony of the Olympics?
Answer. The host nation

Q2. What is the the official residence of the Pope?
Answer. Apostolic Palace

Q3. What is the largest living bird by wingspan?
Answer. The Wandering Albatross

Q4. Which state recently organized the 3rd Dwijing Festival 2018?
Answer. Assam

Q5. Oscar Swahn holds the record for being the oldest Olympic medalist. How old was he when he won and made this record?
Answer. 72

For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3