Thursday, 21 March 2019

Amazon Quiz 21 March 2019 Answers – Win Mintra Helicon Bicycle


Amazon Quiz Time Happens Daily Between 8 AM to 12 PM and We Just Have to Give Right Answers to The Given 5 Questions.

Amazon Quiz Time Daily Answers


Q1. What was the name of the 5-member, all-girl pop band, that was formed in 2002 as part of a nation wide talent search, hosted by Channel V?
Ans: ViVa

Q2. What word is used to refer to a group of hippopotamuses?
Ans: A Bloat

Q3. Sanjay Leela Bhansali, and Bimal Roy have both directed 2 separate 'Devdas' films. But who is the original author of the Bengali romance novel?
Ans:  Saratchandra Chattopadhyay

Q4. 'Friends, Romans and Countrymen, lend me thy ears' is the first line of speech given by which character in the play Julius Caesar, written by William Shakespeare?
Ans: Mark Antony

Q5. The 'Bramhastra' trilogy is an upcoming 2019 Indian fantasy film starring Alia Bhatt, Ranbir Kapoor and Amitabh Bachchan. Who is directing this movie?
Ans: Ayan Mukerji



For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Wednesday, 20 March 2019

Amazon Quiz 20 March 2019 Answers – Win Honor View20


Amazon Quiz Time Happens Daily Between 8 AM to 12 PM and We Just Have to Give Right Answers to The Given 5 Questions.

Amazon Quiz Time Daily Answers

1. Rajasthan is the prominent desert region of India. Which desert makes up most of this state?
Thar
2. Who was the first person to win an individual medal at the Olympics, representing independent India?
KD Jadhav
3. Which of these desserts has its roots in Hyderabad’s Nizami legacy, and is traditionally prepared from dried apricots?
Qubani Ka Mitha
4. There is an ancient Indian weapon known as ‘Katar’. What type of weapon is it?
A Dagger
5. Which famous Indian poet did Shankar Mahadevan collaborate with, for his track, ‘Breathless’?
Javed Akhtar



For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Tuesday, 19 March 2019

Amazon Quiz 19 March 2019 Answers – Win Honor Band 4


Amazon Quiz Time Happens Daily Between 8 AM to 12 PM and We Just Have to Give Right Answers to The Given 5 Questions.

Amazon Quiz Time Daily Answers

1) What is the metal or plastic casing around the end of a shoelace called?
Ans – Aglet
2) The actor who played Gandhi in Lage Raho Munnabhai, won a National Award for Best Supporting Actor for the role. Name the actor.
Ans – Dilip Prabhavalkar
3) Earth’s atmosphere is made up of several gasses, but which element makes up the majority of the air?
Ans – Nitogren
4) An A2 size paper, is smaller than an A4 size paper.
Ans – False
5) The 2019 Oscars just went by. But, which movie won the Oscar for best film in 2018?
Ans – The Shape of Water



For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Monday, 18 March 2019

Amazon Quiz 18 March 2019 Answers – Win Rs.500 | 100 Winners


Amazon Quiz Time Daily Answers


1.Which of these natural phenomenon is also know as the ‘Northern Lights’?
Ans.Aurora Borealis

2.In ___, India won its first cricket world cup. Fill in the blanks.
Ans.1983

3.Who was the fictional detective created by Arthur Conan Doyle?
Ans.Sherlock Holmes

4.The Tropic of Cancer does NOT pass through which of these Indian states?
Ans.Bihar

5.Which state was divided into Maharashtra and Gujarat in 1960?
Ans.Bombay


For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Sunday, 17 March 2019

Amazon Quiz 17 March 2019 Answers – Vivo V15 Pro


Amazon Quiz Time Happens Daily Between 8 AM to 12 PM and We Just Have to Give Right Answers to The Given 5 Questions.

Amazon Quiz Time Daily Answers


Q1._______ is the largest moon in our solar system, with a diameter larger than either Mercury or Pluto
Ans.Ganymede

Q2.Which beauty pageant did Manushi Chillar win in 2017?
Ans.Miss World

Q3.Ruqaiya Sultan Begum was the wife of which Mughal Ruler?
Ans. Akbar

Q4.In 305 BC, which Maurya ruler defeated Alaxander’s general Seleucus Nicator?
Ans.Chandragupta Maurya

Q5.Who was the first Indian to win an Academy Award at the Oscars?
Ans.Bhanu Athaiya


For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Saturday, 16 March 2019

Amazon Quiz 16 March 2019 Answers – Samsung Galaxy Watch

Amazon Quiz Time Happens Daily Between 8 AM to 12 PM and We Just Have to Give Right Answers to The Given 5 Questions.

Amazon Quiz Time Daily Answers



1.‘Light-year’ is a unit of _____. Fill in the blanks.
Ans. distance

2.Eritrea, which became the 182nd member of the UN, is located in which continent?
Ans.Africa

3.The Garampani wildlife sanctuary is located in which Indian state?
Ans. Assam

4.What is the national sport of Japan?
Ans.Sumo wrestling

5.In which country were the first Olympic games held?
Ans.Greece


For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Friday, 15 March 2019

Amazon Quiz 15 March 2019 Answers – Rs.75000 Pay Balance


Amazon Quiz Time Happens Daily Between 8 AM to 12 PM and We Just Have to Give Right Answers to The Given 5 Questions.

Amazon Quiz Time Daily Answers


1.The study of fossils to determine organisms’ evolution and their interaction with each other is called?
Ans.Paleontology

2.Which is the least populated country in the world?
Ans.Vatican City

3.What is the Roman numeral for 50?
Ans. L

4.Which is the highest attainable rank in the Indian Army?
Ans.Field Marshal

5.The surrender of Japan in 1945 brought an end to WWII. On which ship were the surrender documents signed?
Ans.USS Missouri



For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Thursday, 14 March 2019

Answer the Questions and Win Sennheiser Headphones [14th March 2019




Amazon Quiz Time Happens Daily Between 8 AM to 12 PM and We Just Have to Give Right Answers to The Given 5 Questions.

Amazon Quiz Time Daily Answers


1.Tour De France is an annual multi-stage event associated with which of these sports?
Ans.Cycling

2.Tour De France is an annual multi-stage event associated with which of these sports?
Ans.Keoladeo National Park

3.Where in the human body is the occiput?
Ans.Head

4.What is the chemical symbol of lead?
Ans.Pb

5.Made in 1888, the ‘Roundhay Garden Scene’ is known to be the world’s earliest surviving motion-picture film. How long is it?
Ans.2.11 seconds


For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Wednesday, 13 March 2019

Answer the Questions and Win Samsung Galaxy M20 [13th March 2019



Amazon Quiz Time Happens Daily Between 8 AM to 12 PM and We Just Have to Give Right Answers to The Given 5 Questions.

Amazon Quiz Time Daily Answers


Q1.According to Roman mythology, ‘Cloacina’ was the goddess of ______.
A1.sewers

Q2.If you were visiting the ‘Tabo Monastery’, where would you be?
A2.Himachal pradesh

Q3.One liter of hot air will be heavier than one liter of cold air.
A3.false

Q4.‘Chholiya’ often referred to as ‘sword dance’, is the traditional folk dance form associated with which state?
A4.uttarakhand

Q5.At ____ years old, Kane Tanaka, a Japanese woman has officially been confirmed as the oldest person living by Guinness World Records. Fill in the blanks.
A5.116


For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Tuesday, 12 March 2019

Answer the Questions and Win Tommy Hilfer Watch [12th March 2019]


Amazon Quiz Time Happens Daily Between 8 AM to 12 PM and We Just Have to Give Right Answers to The Given 5 Questions.

Amazon Quiz Time Daily Answers



1.The Greeks referred to this state as ‘Pentapotamia’, an inland delta of five converging rivers. Name this Indian state
Ans.Punjab

2.Grown in regions of South India, Arabica and Robusta are varieties of _____. Fill in the blank.
Ans. Coffee

3.Created by Edgar Rice Borroughs, John Clayton is raised by apes in the jungles of Africa. What do we know him popularly as?
Ans. Tarzan

4.The famous ad jingle for this Indian watches brand was composed by AR Rahman as an adaption of Mozart’s 25th symphony. Which Indian brand is this?
Ans.Titan

5.Which of them was the first Indian to win the Miss World title?
Ans. Rehta Faria



amazon sale
amazon prime video
amazon login
amazon video
amazon prime movies
amazon orders
order from amazon
today's amazon quiz answers
amazon quiz contest today answer
amazon quiz time today answer
amazon quiz oneplus 6t
amazon quiz 9 december 2018
amazon quiz winners list today
amazon quiz festive riddles




Monday, 11 March 2019

Win Rs.5000 |10 Winners | 11 March 2019


Amazon Quiz Time Happens Daily Between 8 AM to 12 PM and We Just Have to Give Right Answers to The Given 5 Questions.

Amazon Quiz Time Daily Answers


1.When referring to dates and years, BC stands for ‘Before Christ’. What does AD stand for?
Ans.Anno Domini

2.When referring to dates and years, BC stands for ‘Before Christ’. What does AD stand for?
Ans.Neatherlands

3.If you’re playing chess, which piece can only make an L-shaped move?
Ans.The Knight

4.Which of the following smartphone brands does NOT belong to the same parent company?
Ans.Xiaomi

5.Which country is Prague in?
Ans. Czech Republic



For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3