Friday, 14 June 2019

Amazon Quiz Answer Today Win Fossil Smartwatch , 14 June 2019



1) The term ‘talkies’ comes from ‘talking pictures’ referring to movies with sound. Released in 1931, which of these was the first Indian ‘talkie’?
ans- Alam Ara
2) Who was the first Indian tennis player to ever win a Grand Slam tournament?
ans- Mahesh Bhupati
3) During the British Raj, a now widely-recognized monument was built to commemorate the visit of King George V and the Queen Mary to Bombay. Which monument is it?
ans- Gateway of India
4) Who was the first Indian movie star to be featured on the cover of the internationally recognized Time Magazine?
ans- Parveen Babi
5) For the first time, a metro in India will receive its power from a waste-to-energy plant. Which metro is adopting this change?
ans- Delhi metro
Search More Giveaways





For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Thursday, 13 June 2019

Amazon Quiz Answer Today Win ₹ 10000 , 13 June 2019

1) After the Green Revolution, ‘Operation Flood’ was launched in the year 1970. Which product was the focus of this movement?
ans- Milk
2) What is the national sport of India?
ans- India doesn’t have a one
3) The Odisha government recently launched a scheme to provide free sanitary napkins to school girls across the state. What is this scheme called?
ans- Khushi
4) Who recently created history by becoming the first-ever spinner to bowl the opening over in a World Cup match?
ans- Imran Tahir
5) Which of these branches of science is concerned with the study of reptiles and amphibians?
ans- Herpetology
DETAILS OF THE CONTEST AND HOW TO ENTER:
1. This Contest will commence on 13 June 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and 5 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
6. The declared winner(s) will be eligible for winning a RS 10000 As Amazon Pay Balance (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.
Terms And Conditions
This Daily QuizTime (“Contest”) is brought to you by Amazon Seller Services Private Limited (“Brand”) and made available to you by Amazon Seller Services Private Limited (“ASSPL”/ “Amazon”). Please read these terms and conditions (“T&Cs”) before entering the Contest. You agree that, by participating in this Contest, you will be bound by these T&Cs and you acknowledge and agree that you satisfy all Contest eligibility requirements as provided herein below. These T&Cs are in addition to the Amazon.in Conditions of Use to which you agree by using www.ama...in and its mobile/tablet application or mobile site thereof (collectively hereinafter referred to as “Amazon.in”). To the extent the Amazon.in Conditions of Use are inconsistent with these T&Cs; these T&Cs will prevail with respect to the Contest only. For the purposes of these T&Cs, wherever the context so requires “You” or “Your” shall mean any natural person who is a participant in the Contest.
Search More Giveaways





For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Wednesday, 12 June 2019

Amazon Quiz Answer Today Win Honor View20 , 12 June 2019


1) Out of all the natural lakes in the world, more than 50% are situated in ______. Fill in the blanks.
ans- Canada
2) A new species of a pit viper was discovered in India and named after the place it was found in. It is now the only Indian state to have a pit viper named after it. Which state is it?
ans- Arunachal Pradesh
3) Orchha, an Indian town that was recently added to UNESCO World Heritage Site tentative list is located in which of these states?
ans- Madhya Pradesh
4) An Amazon Prime Original series about 4 female friends, starring Sayani Gupta and Bani J has announced it’s second season. What is the show called?
ans- Four More Shots Please!
5) Which Indian state recently won the 2019 WHOaward for tobacco control?
ans- Rajasthan
DETAILS OF THE CONTEST AND HOW TO ENTER:
1. This Contest will commence on 12 June 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and participant will be selected as winners by a random draw of lots.
6. The declared winner(s) will be eligible for winning a Honor View 20 (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.
Terms And Conditions
This Daily QuizTime (“Contest”) is brought to you by Amazon Seller Services Private Limited (“Brand”) and made available to you by Amazon Seller Services Private Limited (“ASSPL”/ “Amazon”). Please read these terms and conditions (“T&Cs”) before entering the Contest. You agree that, by participating in this Contest, you will be bound by these T&Cs and you acknowledge and agree that you satisfy all Contest eligibility requirements as provided herein below. These T&Cs are in addition to the Amazon.in Conditions of Use to which you agree by using www.ama...in and its mobile/tablet application or mobile site thereof (collectively hereinafter referred to as “Amazon.in”). To the extent the Amazon.in Conditions of Use are inconsistent with these T&Cs; these T&Cs will prevail with respect to the Contest only. For the purposes of these T&Cs, wherever the context so requires “You” or “Your” shall mean any natural person who is a participant in the Contest.

Search More Giveaways






For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Tuesday, 11 June 2019

Oppo Reno amazon quiz ends 30th June 2109


Oppo Reno amazon quiz 6 June 2109
In app go to mobiles —> then click on Oppo Reno quiz in banners.
Q1: Which of these is a feature of the OPPO Reno?
Ans: All of the above
Q2: OPPO Reno 10X Zoom is powered by which processor?
Ans: Snapdragon 855
Q3: Which of these is a color variant for OPPO Reno?
Ans: Ocean green
Q4: OPPO is the official sponsor for which Indian sports team?
Ans: Cricket
Q5: Where is selfie camera located on OPPO Reno?
Ans: On its rising shark-fin
Search More Giveaways

Amazon Fashion Quiz Answers win one plus 7 | 3 winners , ends 19th June


1) This footwear and apparel brand shares its name with an American wild cat, which also features in its logo. Which brand is it?
ans- PUMA
2)Which of these popular style of sunglasses were originally developed in 1936 for military pilots to protect their eyes while flying?
ans- Aviators
3) Products from which of these brands can you exclusively shop for only on Amazon.in?
ans- Symbol
4) Which of these is a type of men’s formal shoes?
ans- Oxford
5) Which of these designers’ products can you find on the ‘Designer Boutique’ on Amazon?
ans- All of the above
DETAILS OF THE CONTEST AND HOW TO ENTER:
1. This Contest will commence on 7 June 2019 to 19 Jun IST) (“Contest Period”)
2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and 3 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
6. The declared winner(s) will be eligible for winning a OnePlus 7 (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.
Terms And Conditions
This Daily QuizTime (“Contest”) is brought to you by Amazon Seller Services Private Limited (“Brand”) and made available to you by Amazon Seller Services Private Limited (“ASSPL”/ “Amazon”). Please read these terms and conditions (“T&Cs”) before entering the Contest. You agree that, by participating in this Contest, you will be bound by these T&Cs and you acknowledge and agree that you satisfy all Contest eligibility requirements as provided herein below. These T&Cs are in addition to the Amazon.in Conditions of Use to which you agree by using www.ama...in and its mobile/tablet application or mobile site thereof (collectively hereinafter referred to as “Amazon.in”). To the extent the Amazon.in Conditions of Use are inconsistent with these T&Cs; these T&Cs will prevail with respect to the Contest only. For the purposes of these T&Cs, wherever the context so requires “You” or “Your” shall mean any natural person who is a participant in the Contest.
Search More Giveaways

Amazon June Quiz Answers | Win 5000 Amazon Pay Balance | 25 winners, ends 1st July


1) The 2019 ICC Men’s Cricket World Cup will go on through June-July 2019. How many qualifying teams are competing for the cup in this tournament?
ans- 10
2) The month of June gets its name from the Roman goddess ‘Juno’. According to Roman mythology, she was the goddess of ______. Fill in the blanks.
ans- Marriage
3) Summer Solstice occurs in the Northern Hemisphere each year between June 20-22 across different countries. What is special about this day?
ans- Longest day of the year
4) The World Music Day is celebrated each year on which day in June?
ans- 21st June
5)
The English novelist, George Orwell known for classics such as ‘Animal farm’, ‘Nineteen Eighty-Four’, etc. was born on 25th June 1903 in ______.
ans- Motihari, India
DETAILS OF THE CONTEST AND HOW TO ENTER:
1. This Contest will commence on 10 June 2019 to 1 July . (IST) (“Contest Period”)
2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and 25 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
6. The declared winner(s) will be eligible for winning a RS 5000 Amazon Pay Balance (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.
Terms And Conditions
This Daily QuizTime (“Contest”) is brought to you by Amazon Seller Services Private Limited (“Brand”) and made available to you by Amazon Seller Services Private Limited (“ASSPL”/ “Amazon”). Please read these terms and conditions (“T&Cs”) before entering the Contest. You agree that, by participating in this Contest, you will be bound by these T&Cs and you acknowledge and agree that you satisfy all Contest eligibility requirements as provided herein below. These T&Cs are in addition to the Amazon.in Conditions of Use to which you agree by using www.ama...in and its mobile/tablet application or mobile site thereof (collectively hereinafter referred to as “Amazon.in”). To the extent the Amazon.in Conditions of Use are inconsistent with these T&Cs; these T&Cs will prevail with respect to the Contest only. For the purposes of these T&Cs, wherever the context so requires “You” or “Your” shall mean any natural person who is a participant in the Contest.
Search More Giveaways

Amazon Quiz Answer Today Win Fitbit Versa , 11 June 2019

1) What is the name of the fictional Arabian city where the story of Aladdin is based?
ans- Agrabah
2)
Videos of the world’s first (and most rare) albino giant panda were captured recently. Where was this albino panda seen?
ans- China
3)
The retired judge of Indian Supreme Court Justice Madan B Lokur has been appointed to the Supreme Court of Fiji.
ans- true
4) Who is the youngest Member of Loksabha in the history of Indian Parliament?
ans- Chandrani Murmu
5) Murray Gell-Mann was the Nobel Prize Laureate in 1969 who passed away recently. For which field did he win the Nobel Prize?
ans- physics
Search More Giveaways

Monday, 10 June 2019

Amazon Quiz Answer Today Win ₹1000 , 10th June 2019


Question 1 : India’s only orangutan recently passed away at Odisha’s Nandankanan Zoological Park. What was her name?
Ans :- Binny
Question 2 : The Union Environment Ministry of India has released a song titled ‘Hawa Aane De’ to spread awareness about air pollution. The music video features Akshay Kumar and Vicky Kaushal among others. Who has written the lyrics for the song?
Ans :- Swanand Kirkire
Question 3 : Which former President of India was conferred Mexico’s highest civilian honor for foreigners titled ‘Orden Mexicana del Aguila Azteca’ (order of the Aztec Eagle)?
Ans :- Pratibha Patil
Question 4 : Which was the first Indian movie to be nominated for the Oscar Awards?
Ans :- Mother India
Question 5 : What is the name of Hrithik Roshan’s upcoming film where he plays a teacher and mathematician named Anand Kumar?
Ans :- Super 30
Search More Giveaways

Sunday, 9 June 2019

Amazon Quiz Answer Today Win Vivo V15 Pro, 9th June 2019

1) The world’s highest polling station can be found in Himachal Pradesh and it has 49 registered voters. Where is it located?
ans- Tashigang
2) Which animal made a comeback on the Versova beach in Mumbai, after almost 15 years, when the beach was cleaned up by the efforts of the residents?
ans- Olive Ridley Turtles
3) In technology terms, the prefix ‘Giga’ is used to denote a factor of one million.
ans- False
4) The Indian Navy has teamed up with the government to launch the first ever underwater museum in India. Where will this museum be launched?
ans- Pondicherry
5) 
______ will be the first Indian state to ban food delivery without a valid hygiene rating.
ans- Punjab
Search More Giveaways

Saturday, 8 June 2019

Amazon Quiz Answer Today Win Bose Soundlink Revolve+, 8th June 2019

1) Name the legendary coach of Master Blaster Sachin Tendulkar who was also a recipient of the Padma Shri & Dronacharya award?
Ans – Ramakant Achrekar
2) NASA has announced a moon mission for 2024, which will return astronauts to the Moon for the first time in half a century. What is this mission called?
Ans – Artemis
3) NASA has found evidence of water ice and organic molecules on Ultima Thule’s surface―the farthest world ever explored by mankind.
Ans – True
4) What is the traditional boat race conducted in Kerala during the season of the harvest festival of Onam called?
Ans – Vallam Kali
5) Name the 49-year-old veteran Nepali Sherpa who scaled Mount Everest for the 24th time and broke his own world record.
Ans – Kami Rita
Search More Giveaways

Friday, 7 June 2019

Amazon Quiz Answer Today Win ₹ 5000 , 7th June 2019

1) Christiaan Barnard was the first surgeon to successfully perform the world’s first human-to-human heart transplant. In which year did this surgery take place?
Ans- 1967
2) Who recently became the first female umpire to officiate in a men’s one-day international cricket match?
Ans- Claire Polosak
3) Which tennis player recently received a ‘Knighthood’ at the hands of Prince Charles of Wales?
Ans- Andy Murray
4) International Dance Day is celebrated each year on 29th April on the birthday of Jean-Georges Noverre. Which style of dance is he regarded as the creator of?
Ans-ballet
5) Which of these Indian web series is based on a 2006 novel by Vikram Chandra which goes by the same name?
Ans- Sacred Games
Search More Giveaways

Thursday, 6 June 2019

Amazon Quiz Answer Today Win 24 Gold Bar , 6th June 2019

1) Which of these cities is located on two continents?

Ans – Istanbul

2) Which is the first country to officially declare an ‘environmental and climate emergency’?

Ans – UK

3) Which long-range, sub-sonic cruise missile was successfully test fired by India on April 15, 2019?

Ans – Nirbhay

4) India’s first natural ice cafe has been launched at 14,000 feet, in the shape of an ice stupa. Where is it located?

Ans – Ladakh

5) Raveena Tandon won a National Award for Best Actress in 2001, for portraying the role of a woman who has faced domestic violence. Which movie did she win it for?

Ans – Daman

Search More Giveaways

Wednesday, 5 June 2019

Amazon Quiz Answer Today Win Samsung Galaxy A50 , 5th June 2019

1.Olympus Mons’ is the largest mountain in our solar system, and is about three times higher than Mt. Everest. On which planet would you find it?
Ans. Mars

2.Who is the first ever Indian woman to win a Silver medal at the Olympics?
Ans. P. V. Sindhu

3.Birds have no teeth, so they break down their food in the _____ before digesting it.
Ans. Gizzard

4.Chinmay Prabhu, a 20 year old Indian entered the Guiness Book of World Records in 2018, for solving the highest number of pyraminx (pyramid-shaped Rubik’s cubes) — under water.
Ans. True

5.The world’s first ‘zero-waste’ commercial flight operated from Sydney to Adelaide and disposed all waste via compost, reuse or recycling. Which airline was it?

Ans. Qantas

Search More Giveaways

Tuesday, 4 June 2019

Amazon Quiz Answer Today Win Fitbit Iconic Smartwatch , 4th June 2019

1) Which European country is home to the famous city of Transylvania?

Ans- Romania

2) Which film was Ashutosh Gowarikar’s directorial debut?

Ans- Pehla Nasha

3) Teressa Island, named after the Arch-Duchess of Austria, falls under which Union Territory of India?

Ans-Andaman and Nicobar Islands

4) Which of these is the only man to have reportedly played both in the ICC Cricket World Cup and FIFA World Cup?

Ans- Sir Vivian Richards

5) A group of engineers in Kerala have developed a spider-shaped robot called Bandicoot. What does it do?

Ans- Cleans manholes

Search More Giveaways

Monday, 3 June 2019

Amazon Quiz Answer Today Win ₹ 10000 , 3rd June 2019

1)W is the author of the famous book of fables known as ‘Panchatantra’?

Ans- Vishnu Sharma

2) In Roman mythology, who was the goddess of sorcery and witchcraft, also known as the goddess who haunted crossroads and graveyards?

Ans- Trivia

3) The International Cricket Council has recently appointed its first female match referee. Hint: She’s from India. Who is she?

Ans- GS Lakshmi

4) Angel Falls is the world’s highest waterfall that starts at a height of 3230 feet and fall uninterrupted for a height of 2647 feet. Which country is this majestic waterfall located in?

Ans- Venezuela

5) Which country will host the 2023 Asian Cup Football Tournament?

Ans- China

Search More Giveaways

Sunday, 2 June 2019

Amazon Quiz Answer Today Win OnePlus 7 Pro , 2nd June 2019



1) In Japanese, what is the word for goodbye?

Ans – Sayonara

2) What is the actress, Tabu’s, real name?

Ans – Tabassum Fatima Hashmi

3) The world’s fastest bullet train, ALFA-X, is said to reach speeds of 400 kms/hour. In which country were the tests for this train conducted recently?

Ans – Japan

4) Ayushmann Khurana will appear in a new movie where he plays an on-screen police officer for the first time. What is the name of this movie which is directed by Anubhav Sinha?

And – Article 15

5) Which player was named the MVP (Most Valuable Player) of the season in the IPL 2019?

Ans – Andre Russel

QUIZTIME TERMS AND CONDITIONS

The QuizTime (“Contest”) is brought to you by Amazon Seller Services Private Limited (“ASSPL”/ “Amazon”) – (“Brand”) and made available to you by Amazon Seller Services Private Limited (“ASSPL”/ “Amazon”). Please read these terms and conditions (“T&Cs”) before entering the Contest. You agree that, by participating in this Contest, you will be bound by these T&Cs and you acknowledge that you satisfy all Contest eligibility requirements as provided herein below. These T&Cs are in addition to the Amazon.in Conditions of Use to which you agree by using the Amazon.in website or mobile/tablet application or mobile site thereof (collectively hereinafter referred to as “Amazon.in”). To the extent the Amazon.in Conditions of Use are inconsistent with these T&Cs, these T&Cs will prevail with respect to the Contest only. For the purposes of these T&Cs, wherever the context so requires “You” or “Your” shall mean any natural person who is a participant in the Contest.

DETAILS OF THE CONTEST AND HOW TO ENTER:

This Contest will commence on 2 Jun from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and participant will be selected as winners by a random draw of lots.
The declared winner(s) will be eligible for winning a OnePlus 7 Pro (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
Search More Giveaways

Saturday, 1 June 2019

Amazon Quiz Answers | 01-June-2019 | Win Mi LED Android TV

1) In physics, what is the term for a ‘nuclear reaction in which nuclei combine to form more massive nuclei’?
Ans – fusion
2) On which day in history did Mahatma Gandhi embark on the famous Dandi March?
Ans – 12 March 1930
3) The Rashtriya Ekta Diwas is observed every year in India on 31st October. It is celebrated to commemorate the birth anniversary of which prominent personality in our nation’s history?
Ans – Sardar Vallabhbhai Patel
4) Who has been appointed as the new coach of the Indian men’s football team?
Ans – Igor Stimac
5) The __ recently launched the ‘Golden Card’ – a permanent residency permit similar to the Green Card in the USA?
Ans – UAE
Search More Giveaways