Friday, 5 July 2019

Amazon Quiz Answers 5 July 2019 | Win Seagate 5 TB hard drive

1) After the re-release of Avengers Endgame, which is the next Marvel film to hit theatres?
ans- Spiderman: Far From Home
.
2) Vijay Shankar has been ruled out of the World Cup due to an injury. Who has been named as his replacement?
ans- Mayank Agarwal
.
3) A tortoise discovered in Arunachal Pradesh is considered so beautiful that it was named ’Impressed’. True or False
ans- True
.
4) Where did PM Narendra Modi perform Yoga asanas along with the public, on the fifth International Day of Yoga?
ans- Ranchi
.
5) Legendary athelete, ‘The Flying Sikh’, won 5 golds in international championships, broke a 400m record at the 1960 Rome Olympics and won 77 races to win the Helms World Trophy in 1959. Who was he?
ans- Milkha Singh
.
Timing of contest – 8 to 12 Today

Search More Giveaways





For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Thursday, 4 July 2019

Amazon Quiz Answers 4th July 2019 -Win Exciting Prizes | Win Oppo F11 Pro

1.June 21 was the summer solistice in the Northern Hemisphere. It is known for being the ___ day of the year in this part of the world
Ans. Longest

2.Ablutophobia’ is the fear of?
Ans. Bathing

3.Which team won the FIH Women’s Series Finals hockey tournament held recently on June 23rd?
Ans. India

4.Facebook recently launched a new cryptocurrency. What is it called?
Ans. Libra

5.There are cells in the body that absorb other smaller cells and bacteria as a defense mechanism against infections. What are they called?
Ans. Phagocytes

Amazon Today’s Quiz Contest Terms:
This Contest will commence on 4 July 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (”Contest Period")In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots. The declared lucky winner(s) will be eligible for winning Exciting Prizes & Rewards.

Search More Giveaways





For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Amazon Home Center Quiz Answer and win 10000 Amazon Pay Balance | 20 winners

1) Home Centre offers a wide range of products for your home and furnishing needs. Which of these products will you NOT find at Home Centre?

Ans- Footwear

2) The distinct Home Centre logo is in which color?

Ans- Green

3) Which celebrity chef is associated with the Home Centre brand?

Ans – Ran veer Brar

4) You can now shop for Home Centre online on Amazon.in. When is the brand launching on Amazon?

Ans- Amazon Prime Day 2019

5) Which of these benefits/offers can you avail while shopping for Home Centre furniture products on Amazon.in?

Ans- All of these

DETAILS OF THE CONTEST AND HOW TO ENTER:

1. This Contest will commence on 27th June 2019 from 12:00:01 a.m. (IST) to 14th July 2019 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”). 2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in. 3. Once you have signed-in to Amazon.in, you can participate by navigating to the Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period. 4. Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly. 5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 20 (twenty) participants will be selected as winners by a random draw of lots. 6. The declared winner(s) will be eligible for winning Rs. 10,000 as Amazon Pay balance each (hereinafter referred to as “Prize(s)”). 7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only. 8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.

Search More Giveaways





For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Amazon Eureka Forbes Quiz | Win Aquasure Smart plus Water purifier | 20 winners

1) Which of these can a water purifier NOT do?

Ans  – clean your cupboard

2) Aquasure Smart plus from Aquaguard offers _____ purification. Fill in the blanks.

Ans- RO+UV+MTDS

3) What is the storage capacity of the Aquasure water purifier from Aquaguard Smart Plus?

Ans- 6 litre

4) How much water is the average adult human body made up of?

Ans- 50-60% water

5) The Aquasure Smart plus water purifier can automatically turn power off once the tank is full. Using which of these features can it do that?

Ans- smart energy saving mode

DETAILS OF THE CONTEST AND HOW TO ENTER:

1. This Contest will commence on 28th June 2019 from 12:00:01 p.m. (IST) to 14th July 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”). 2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in. 3. Once you have signed-in to Amazon.in, you can participate by navigating to the Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period. 4. Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly. 5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 20 participants will be selected as winners by a random draw of lots. 6. The declared winner(s) will be eligible for winning an Aquasure Smart plus from Aquaguard(hereinafter referred to as “Prize(s)”). 7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only. 8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.

Search More Giveaways





For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Wednesday, 3 July 2019

Amazon Quiz Answers 3 July 2019 | Win Exciting Prizes Daily | Win Diesel Chi watch

1) What is the highest civilian award of India?
ans- Bharat Ratna
2) Who among the following has NOT held the position of chairman at ISRO (Indian Space Research Organization)?
ans- Dr. APJ Abdul Kalam
3) Saif Ali Khan received the National Award for ‘Best Actor’ for his movie ‘HUM TUM’. True or False?
ans- True
4) Which famous Indian personality has just announced the release of his autobiography titled, ‘My Life, My Mission’?
ans- Baba Ramdev
5) Kasol (which is sometimes referred to as mini Israel), is situated on the banks of ________ river where you can find gushing streams and even hot springs! Fill in the blanks.
ans- Parvati
DETAILS OF THE CONTEST AND HOW TO ENTER
1. This Contest will commence on 3 July 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and participant will be selected as winners by a random draw of lots.
6. The declared winner(s) will be eligible for winning (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

Search More Giveaways





For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Tuesday, 2 July 2019

Amazon Quiz Answers 2 July 2019 | Win Exciting Prizes Daily | Canon EOS DSLR CAMERA

1) Farhan Akhtar will star in Rakesh Omprakash Mehra’s next film which tells the story of a boxer. What is the film called?
ans- Toofan
2) In a bid to harbour good relations between countries, the state-owned English channel, DD India, will now be available in Bangladesh and _____. Can you guess where?
ans- South Korea
3) The International Olympic Committee (IOC) just opened its new headquarters on the 125th anniversary of the Olympic Games revival. Where is it located?
ans- Switzerland
4) India just opened it’s first ever hospital and water clinic for elephants! Where is it located?
ans- Mathura
5) National Mathematics Day is celebrated on 22nd December to commemorate the birth anniversary of __________. Fill in the blanks
ans- S Ramanujan
DETAILS OF THE CONTEST AND HOW TO ENTER
1. This Contest will commence on 2 July 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and participant will be selected as winners by a random draw of lots.
6. The declared winner(s) will be eligible for winning (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

Search More Giveaways





For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Amazon Maggie Fusian Quiz Answers | Win RS 20000 Amazon Pay Balance | 10 Winners

1) MAGGI Fusian is a new range of noodles from MAGGI with flavors inspired by which cuisine?
ans- Asian
.
2) Flavors from which of these cities/countries is NOTpart of the MAGGI Fusian noodle range?
ans- Cape Town
.
3) Inspired by pan-Asian cuisine, Maggi Fusian will be launching in a range of 3 unique flavors. Which of the below is NOT a flavor it’ll be available in?
ans- Korean Peppy Masala
.
4) MAGGI Fusian limited edition Asia Pack comes with ____ packs of noodles in it. Fill in the blanks
ans- 12
.
5) When will the MAGGI Fusian range of noodles be launching on Amazon.in?
ans- Amazon Prime Day 2019
.
DETAILS OF THE CONTEST AND HOW TO ENTER
1. This Contest will commence on 29 June 2019 to 14 July (“Contest Period”)
2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and 10 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
6. The declared winner(s) will be eligible for winning RS 20000 Amazon Pay Balance (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

Search More Giveaways





For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Monday, 1 July 2019

Amazon Quiz Answers To Win Rs.10000 1st July 2019

1) The Dadasaheb Phalke Award is one of the most prestigious awards given in the field of India cinema. Who was the first to win this award?
ans- Devika Rani
2) Mohammed Shami became the 2nd Indian to take a hat-trick in the ICC World Cup. Who was the first Indian cricketer to do so?
ans- Chetan Sharma
3) What is the name of the technology which uses cable-pulled devices or robots to mimic the movements of humans or animals? Example: The dinosaurs in Jurassic Park!
ans- Animatronics
4) Who is popularly known as the ‘Birdman of India’ because of his highly influential work in the development of Ornithology (study of birds)?
ans- Salim Ali
5) William Jay Bowerman is a popular name in the world of sports apparel and gear. He is the co-founder of which famous sportswear brand?
ans- Nike
DETAILS OF THE CONTEST AND HOW TO ENTER
1. This Contest will commence on 1July 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and participant will be selected as winners by a random draw of lots.
6. The declared winner(s) will be eligible for winning (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

Search More Giveaways





For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3