Friday, 9 August 2019

Amazon Quiz Answers | 09-Aug-2019 | Win Seagate 5Tb hard drive

1) Complete the phrase – ‘wear your heart on your __’. This English idiom means openly showing your emotions or feelings.
Ans – Sleeve
2) You can find the Victoria Terminus in Mumbai and the Victoria Memorial in Kolkata. Now if you are visiting the Gateway of India, which city are you in?
Ans – Mumbai
3) In which country were the first Olympic games held?
Ans – Greece
4) Who won the women’s singles title at Wimbledon 2019?
Ans – Simona Halep
5) In which country would you find the Stonehenge, a prehistoric monument consisting of a ring of standing stones?
Ans – England

QUIZTIME TERMS AND CONDITIONS
The QuizTime (“Contest”) is brought to you by Amazon Seller Services Private Limited (“ASSPL”/ “Amazon”) – (“Brand”) and made available to you by Amazon Seller Services Private Limited (“ASSPL”/ “Amazon”). Please read these terms and conditions (“T&Cs”) before entering the Contest. You agree that, by participating in this Contest, you will be bound by these T&Cs and you acknowledge that you satisfy all Contest eligibility requirements as provided herein below. These T&Cs are in addition to the Amazon.in Conditions of Use to which you agree by using the Amazon.in website or mobile/tablet application or mobile site thereof (collectively hereinafter referred to as “Amazon.in”). To the extent the Amazon.in Conditions of Use are inconsistent with these T&Cs, these T&Cs will prevail with respect to the Contest only. For the purposes of these T&Cs, wherever the context so requires “You” or “Your” shall mean any natural person who is a participant in the Contest.
DETAILS OF THE CONTEST AND HOW TO ENTER:
This Contest will commence on 09-Aug-2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winner by a random draw of lots.
The declared winner(s) will be eligible for winning Seagate 5Tb hard drive hereinafter referred to as “Prize(s)”).

Search More Giveaways





For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Thursday, 8 August 2019

Bigbasket Loot : New User Offer Flat ₹250 Off

Bigbasket Loot : New User Offer Flat ₹250 Off.

Coupon : BBSDXO250

Create New Account on Bigbasket App And Select Items Worth ₹250 And Apply Coupon On Payment Pages. Enjoy

Search More Giveaways





For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Amazon Quiz Answer Today 8.8.2019 Win RS.20000

1) Where is India’s highest astronomical observatory located?
ans- Ladakh
2) A phobia is an irrational fear that a person may experience. Triskaidekaphobia is the fear of what?
ans- Number 13
3) The World Bank Group announced its first female Managing Director and Chief Financial Officer (CFO) who is an Indian national. What is her name? Hint – She was the MD of the State Bank of India!
ans- Anshula Kant
4) In a standard set of playing cards, which king is the only one without a moustache?
ans- King of hearts
5) ISRO has been in the spotlight recently due to it’s moon mission, Chandrayaan-2. Who is the current chairman of ISRO?
ans- Kailasavadivoo Sivan
DETAILS OF THE CONTEST AND HOW TO ENTER
1. This Contest will commence on 8 August 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and participant will be selected as winners by a random draw of lots.
6. The declared winner(s) will be eligible for winning (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

Search More Giveaways






For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Wednesday, 7 August 2019

Amazon Quiz Answer Today Win Honor 10 Lite 7 August

1) Which of these was written by William Shakespeare?
ans- Taming of the Shrew
2) Sportsman Anthony Amalraj recently won a historic bronze medal for India in a World Tour held in Australia. Which sport does he play?
ans- Table tennis
3) In the DC comic books, what is the name of the planet that is Superman’s home?
ans- Krypton
4) Akshay Kumar occupies the number 33 spot in the Forbes Celebrity 100 list which mentions the world’s highest paid entertainers. Who has topped the list this year
ans- Taylor Swift
5) In 1927, who launched the ‘Mahad Satyagraha’?
ans- Dr. B. R. Ambedkar
DETAILS OF THE CONTEST AND HOW TO ENTER
1. This Contest will commence on 7 August 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and participant will be selected as winners by a random draw of lots.
6. The declared winner(s) will be eligible for winning (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

Search More Giveaways






For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Himalaya Free Shopping Loot of Rs 100

Click on link follow process
https://www.himalayawellness.in/

gift Himalaya Free Shopping Loot of Rs 100 
1) Download Himalaya Store – 
2) on Sign Up You Will Get 50 rs 
3) Click on 3 dot on Top right Corner 
4) Go to My Points Select and Complete Profile (to get 50 more points)
5) Now Select Any Product Of Rs 100 or less and Add to Cart Then Click on Checkout
6) Now Fill The All Necessary Detail 
7) Now Their is Option Shown to Redeem Your Point Click their and Enter 100 And click Apply
8 ) At Final You Will See Zero
9 ) Click on Placed Order Hurry !
Points redeemable on shipping too. So add product worth Rs 75 or less to get at Rs 0 
Suggestion – 
Soap (Rs30-60) 
Face cream (Rs 75)
Facewash (Rs 85) Lip balm (Rs 15/Rs30) 
Hair style gel (Rs 48) 
Toothpaste (Rs 25-90)
& More

Share this post.
Search More Giveaways





For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Tuesday, 6 August 2019

Tech news for today 6.8.2019

☆☆☆☆💥 Tech News 💥☆☆☆☆

🌐 Redmi Note 8 in the Works, Xiaomi Says, Will Be a 'Powerful' Offering: Report (Maybe come with MediaTek Helio G90T SoC)

🌐 Google Assistant Now Reads Out WhatsApp, Telegram, Slack Messages, Even Lets You Reply to Them

🌐 Redmi 64-Megapixel Camera Tech Showcase Expected at Xiaomi's Image-Centric Event on August 7

🌐 Fast and Furious: Hobbs and Shaw Box Office Collection Hits $180 Million in Opening Weekend

🌐 ISRO's Chandrayaan-2 Shares Its First Pictures of Earth Taken by Its LI4 Camera

🌐 Amazon Freedom Sale 2019 BlockBuster Deals Previewed, App Registrations Begin

🌐 Google Fit App Gains Improved Sleep Insights, Dark Theme in Update for Android, iOS

🌐 iFFalcon K31 4K Smart Android TV Series Launched in India Starting From Rs. 25,999

🌐 Poco F1 Price in India Cut, 6GB RAM + 128GB Storage Variant Now Comes at Rs. 18,999

🌐 BSNL to Impose 250 Minute Daily Calling Cap on Select Prepaid Recharge Plans: Report

🌐 OnePlus 7T Pro Allegedly Leaks in Live Images, Could Be Powered by Qualcomm Snapdragon 855 Plus

🌐 Redmi K20 Pro, Redmi K20 Now Available on Open Sale in India via Flipkart, Mi.com

🌐 Reliance to Buy 87.6 Percent Stake in Google-Backed Shopping Tech Startup Fynd

🌐 Huawei Mate X Foldable Phone Will Go on Sale in September: Report

🌐 Flipkart to Add Free Movies, Videos Streaming to Its App

Search More Giveaways





For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

New Launch : Haumi Amazfit Verge lite Smartwatch @6999


Upto 20 days battery life on single charge
Anti-Fingerprint Colorful 1.3-inch AMOLED Touchscreen display
Customizable Watch Faces & Vibration Rythm
Music Control & Multiple Sports Tracker
Touchscreen
Fitness & Outdoor

@6999

http://fkrt.it/ECH1JQNNNN

Search More Giveaways





For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Swiggy Offers Discount ₹150

Swiggy offer - FOODLOVE150

No capping- No minimum Order value - Direct discount of ₹150

Swiggy offer - FOOD225

No capping- No minimum Order value - Direct discount of ₹225

Not for all it's account Specific so try
Search More Giveaways





For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Amazon Quiz Answer Today Win Canon Eos DSLR Camera


1) Which is the smallest planet in our solar system?
ans- Mercury
2) Fanta and Sprite belong to which beverage company?
ans- The Coca-Cola Company
3) The researchers from the University of Chicago have discovered remnants of seawater from the Ice Age. In which ocean was this discovery made?
ans- Indian Ocean
4) The banana plant is classified as a herb. True or False?
ans- True
5) If the Green Revolution is related to agriculture, what
ans- Fish
Search More Giveaways





For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Monday, 5 August 2019

Amazon Quiz Answer Today Win Rs.10000 5 Winners

1)Which of the following is the official language in Argentina?

ans-Spanish

2)In India, Engineer’s Day is celebrated on September 15. It commemorates the birth anniversary of which Indian scientist?

ans-M. Visvesvaraya

3)While most societies follow a patrilineal tradition wherein the father’s name is passed on to the children, some do not. Which one of these Indian ethnic communities follow a matrilineal tradition?

ans-Khasi, Meghalaya

4)Rahul Dravid was recently appointed as the Head of Cricket at the NCA (National Cricket Academy). When was the NCA founded?

ans-2000

5)In the Lion King, what is the name of Simba’s uncle i.e. Mufasa’s brother?
Ans Scar

Search More Giveaways





For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Amazon Freedom Sale Quiz Answers – Win Rs.50000 Amazon Pay Balance

Amazon Freedom Sale Quiz Answers – Win Rs.50000 Amazon Pay Balance
Q1 > Ans – 8th August
Q2 > Ans – State Bank Of India
Q3> Ans – Rs. 2,000
Q4 > Ans – 12 Noon, 7th August
Q5 > Ans – Free Chocolates On Application

https://cdn0.desidime.com/attachments/photos/579270/original/IMG_20190805_011557.jpg?1564947977
Search More Giveaways





For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Sunday, 4 August 2019

Amazon Quiztime Today Win Samsung Galaxy A50

Q1. In context to NBA basketball, what does the term MVP stand for?
Ans- Most Valuable Player
Q2. The age of a star can be estimated by its color, which of these colors indicate the star is amongst the youngest?
Ans- Blue
Q3. Hrithik Roshan and Tiger Shroff will star in a new film by Siddharth Anand. What is the film called?
Ans- war
Q4. Who won the men’s finals at the 2019 Wimbledon tournament?
Ans- Novak Djokovic
Q5. PUNCH (Polarimeter to Unify the Corona and Heliosphere) is a NASA mission which will attempt to image the Sun. They have selected an Indian scientist as a co-investigator for this mission. Who is he?
Ans- Dipankar Banerjee


Winners announced in our app

Follow us on facebook

Join and Share this message to your friends so they also received deals and offers.

Search More Giveaways






For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Saturday, 3 August 2019

Amazon Quiz Answer 3 August 2019 | Win Fitbit charge 3


1) The Bharat Dynamics Limited (BDL) which is manufacturing base for guided weapons systems, functions under the Ministry of _______________. Fill in the blank.

ans- Defence


2) In 305 BC, which Maurya ruler defeated Alaxander’s general Seleucus Nicator?


ans- Chandragupta Maurya


3) Sports-wear brand Reebok has appointed a new Indian brand ambassador. Which one of these is it?

ans- Katrina Kaif



4) When did the Apple iPhone first become available?


ans- 2007


5) Which cricketer was named ‘Player of the Tournament’ for the ICC World Cup 2019?

ans- Kane Williamson


Search More Giveaways





For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Friday, 2 August 2019

Amazon Quiz Answers 02 August 2019 | Win Sony Bravia LED Smart TV

1) Indian scientists developed a new material called ‘black gold’ which can absorb light and carbon dioxide. Which institute did they belong to?

Ans – Tata Institute of Fundamental Research

2) She became the first Indian to win a gold medal in the 100ms race at a global event at the World Universiade in Italy. Who is she?

Ans – Dutee Chand

3) Micheal Jackson performed for the first and only time in India in 1996. After the show, before he left the country, he scribbled a love letter to India in his hotel room where he called India his ‘special love’. Where did he write it?

Ans – On a pillow

4) The biggest river island in the world located in Assam. What is it called?

Ans – Majuli

5) A song titled ‘Tujhe Bhulega Na Tera Hindustan’, was released by the Indian Army to commemorate 20 years of ‘Operation Vijay’ as an ode to the to soldiers of the Kargil war. What is the name of the lyricist?

Ans – Sameer

QUIZTIME TERMS AND CONDITIONS

The QuizTime (“Contest”) is brought to you by Amazon Seller Services Private Limited (“ASSPL”/ “Amazon”) – (“Brand”) and made available to you by Amazon Seller Services Private Limited (“ASSPL”/ “Amazon”). Please read these terms and conditions (“T&Cs”) before entering the Contest. You agree that, by participating in this Contest, you will be bound by these T&Cs and you acknowledge that you satisfy all Contest eligibility requirements as provided herein below. These T&Cs are in addition to the Amazon.in Conditions of Use to which you agree by using the Amazon.in website or mobile/tablet application or mobile site thereof (collectively hereinafter referred to as “Amazon.in”). To the extent the Amazon.in Conditions of Use are inconsistent with these T&Cs, these T&Cs will prevail with respect to the Contest only. For the purposes of these T&Cs, wherever the context so requires “You” or “Your” shall mean any natural person who is a participant in the Contest.

DETAILS OF THE CONTEST AND HOW TO ENTER:

This Contest will commence on 02-Aug-2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winner by a random draw of lots.
The declared winner(s) will be eligible for winning Sony Bravia LED Smart TV herein after referred to as “Prize(s)”).
Search More Giveaways





For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Thursday, 1 August 2019

Amazon Quiz Answers | Seagate 5TB Hard Drive | 1 August

Subscribe our channel. http://www.youtube.com/c/mysmartyoutuber?sub_confirmation=1

Winners announced in our app
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.daily.tech.updates.tarun

Follow us on facebook
https://www.facebook.com/myDealsfinder

Join and Share this message to your friends so they also received deals and offers.
https://goo.gl/Jr75v3

1) Which historical event does Charles Dickens’ novel ‘The Tale of Two Cities’ concern?

ans- The French Revolution

2) The most common format for a home video recorder is VHSVHS stands for?

ans- Video Home System

3) Saturn has a total of 62 moons, the largest one being larger than the planet of Mercury. What is its name?

ans- Titan

4) If you look closely at the planet Jupiter, a very evident dense red spot can be found on it as seen from space. This is often called the ‘Great Red Spot’. What is it?

ans- A Hurricane

5) ‘Friends, Romans and Countrymen, lend me thy ears’ is the first line of a speech in the play Julius Caesar, by William Shakespeare. Which character gave this speech?

ans- Mark Antony


DETAILS OF THE CONTEST AND HOW TO ENTER

1. This Contest will commence on 1 August 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and participant will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

Search More Giveaways





For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3