Sunday, 10 November 2019

Oyo Quiz Answer, Win Paytm Cash , 10 November 2019





Search More Giveaways



























Download Our APP for Faster Updates Learn To Earn App



Subscribe our Youtube Channel. Learn TO Earn


Join WhatsApp Broadcast
http://shorturl.at/wINV4

Saturday, 9 November 2019

How to set fingerprint lock on WhatsApp, व्हाट्सएप पर फिंगरप्रिंट लॉक क...





Search More Giveaways



























Download Our APP for Faster Updates Learn To Earn App



Subscribe our Youtube Channel. Learn TO Earn


Join WhatsApp Broadcast
http://shorturl.at/wINV4

Flipkart guess what answers today, 9 November 2019





Search More Giveaways



























Download Our APP for Faster Updates Learn To Earn App



Subscribe our Youtube Channel. Learn TO Earn


Join WhatsApp Broadcast
http://shorturl.at/wINV4

Oyo App Quiz Answer, Win Paytm Cash, 9 November 2019





Search More Giveaways



























Download Our APP for Faster Updates Learn To Earn App



Subscribe our Youtube Channel. Learn TO Earn


Join WhatsApp Broadcast
http://shorturl.at/wINV4

Amazon Quiz Answers for 9 November 2019 | Win Godrej Air-conditioner

Amazon Quiz Answers for 9 November 2019 | Win Godrej Air-conditioner

Q1) Madhubani painting is done with a variety of tools, including fingers, twigs, brushes, nib-pens, and matchsticks and using natural dyes and pigments. It is characterized by its eye-catching geometrical patterns. Which Indian state does this art form originate from?

ans- Bihar


2) Ebrahim Alkazi is a famous Indian personality in the field of ______? (Fill in the blank)

ans- Theater


3) A person wants to visit the national parks in Ranthambore, Gir and Bandipur located in 3 different states in India. Which of the following state he or she should NOT visit to explore these 3 national parks?

ans- Madhya Pradesh


4) Which of the following countries is NOT a member of the SAARC (South Asian Association for Regional Cooperation) ?

ans- Singapore


5) The book ‘281 and Beyond’ is an autobiography of which Indian cricketer?

ans-VVS Laxman

Search More Giveaways







Download Our APP for Faster Updates Learn To Earn App

Subscribe our Youtube Channel. Learn TO Earn

Join WhatsApp Broadcast http://shorturl.at/wINV4

Friday, 8 November 2019

Amazon Quiz Answer 8 November win Fujifilm X T 100 Mirrorless Camera





Search More Giveaways



























Download Our APP for Faster Updates Learn To Earn App



Subscribe our Youtube Channel. Learn TO Earn


Join WhatsApp Broadcast
http://shorturl.at/wINV4

Amazon Quiz Answer [8 November] win Fujifilm X-T 100 Mirrorless Camera

The ______ note was the first paper currency issued by RBI in January 1938. (Fill in the blank)
Ans. Rs. 5

Which of the following is NOT a gem-stone?
Ans . Marble

The original name of Tansen, the most famous musician in the court of Akbar was ________? (Fill in the blank)
Ans . Ramtanu Pandey

Which of the following art forms was Satyajit Ray associated with?
Ans . Film direction

The legendary comic book writer Stan Lee, who passed away last year, was associated with which comic book house?
Ans . Marvel comics

Search More Giveaways







Download Our APP for Faster Updates Learn To Earn App

Subscribe our Youtube Channel. Learn TO Earn

Join WhatsApp Broadcast http://shorturl.at/wINV4

Oyo Quiz Answer, Win Paytm Cash , 8 November





Search More Giveaways



























Download Our APP for Faster Updates Learn To Earn App



Subscribe our Youtube Channel. Learn TO Earn


Join WhatsApp Broadcast
http://shorturl.at/wINV4

Oyo Quiz Answer, Win Paytm Cash , 8 November





Search More Giveaways



























Download Our APP for Faster Updates Learn To Earn App



Subscribe our Youtube Channel. Learn TO Earn


Join WhatsApp Broadcast
http://shorturl.at/wINV4

Thursday, 7 November 2019

Oyo Quiz Answer, Win Paytm Cash





Search More Giveaways



























Download Our APP for Faster Updates Learn To Earn App



Subscribe our Youtube Channel. Learn TO Earn


Join WhatsApp Broadcast
http://shorturl.at/wINV4

Amazon Quiz Answers for 7 November 2019, Win Rs 5000 Amazon Pay balance for 10 Winners

Q1) She was the first woman to win a Nobel prize, is the only woman to win the Nobel prize twice, and is the only person to win the Nobel prize in two different scientific fields. She was born on this day (7 November) in 1867. Who is she?

Ans- Marie Curie


Q2) In which country would you find North Cape, the northernmost point in Europe that can be accessed by car?

Ans- Norway


Q3) In which country would you find North Cape, the northernmost point in Europe that can be accessed by car?

Ans- Sulphuric acid


Q4) If you compete in a race and overtake the 4th person, which position would you find yourself in?

Ans- 4th


Q5) In international Morse code, which English alphabet is represented by the shortest/smallest code, a single dot?

Ans-E

Search More Giveaways







Download Our APP for Faster Updates Learn To Earn App

Subscribe our Youtube Channel. Learn TO Earn

Join WhatsApp Broadcast http://shorturl.at/wINV4

Wednesday, 6 November 2019

Flipkart guess what answers today, 6 November





Search More Giveaways



























Download Our APP for Faster Updates Learn To Earn App



Subscribe our Youtube Channel. Learn TO Earn


Join WhatsApp Broadcast
http://shorturl.at/wINV4

Amazon Quiz Answer, 6 November 2019, Win Samsung Galaxy Note 10

1)Where would you find Stonehenge, the prehistoric monument?
ans- England

2) The Red Square is considered the central square of which Russian city?
ans- Moscow

3) Indian field hockey team recently qualified for Tokyo Olympics 2020. When did Indian men’s hockey team last win a gold medal at the Olympics?
ans- Moscow Olympics, 1980

4) What is the official playing time of the full version of the Indian national anthem?
ans- 52 seconds

5) The ‘Statue of Liberty’ in New York was gifted to the United States by a European country. Which country is this?
ans-France


Search More Giveaways







Download Our APP for Faster Updates Learn To Earn App

Subscribe our Youtube Channel. Learn TO Earn

Join WhatsApp Broadcast http://shorturl.at/wINV4

Tuesday, 5 November 2019

Win Sony 5.1 Home Theater System, Amazon Quiz Answer

Q.Today, 5th November is the birthday of a cricketer who currently holds the record for being fastest to 10,000 and 11,000 runs in One Day cricket. He currently has 69 international centuries to his name. Who is he?
A.Virat Kohli

Q.Against which country did Virat Kohli make his test debut in 2011?
A.West Indies

Q.Along with cricket, Virat Kohli has keen interest in Football. He is the co-owner of which Indian Super League(ISL) football team?
A.FC Goa

Q.This Canadian singer sang the world famous song ‘Summer of 69’. He celebrates his birthday today. Who is he?
A.Bryan Adams

Q.In which country would you find Chichen Itza, one of the largest Maya cities and it was likely to have been one of the mythical great cities referred to in later Mesoamerican literature?
A.Mexico

Search More Giveaways







Download Our APP for Faster Updates Learn To Earn App

Subscribe our Youtube Channel. Learn TO Earn

Join WhatsApp Broadcast http://shorturl.at/wINV4

Monday, 4 November 2019

Amazon Quiz Answers for 4 November 2019 | Win . 25,000 Amazon Pay balance | 2 Winners

1)This American actor won the Oscar for best actor in a leading role for his performance in the movie ‘Dallas Buyers Club’. He celebrates his birthday today. Who is he?

ans- Matthew McConaughey


2) Where would you find the ‘Sea of Tranquility’?

ans- The moon


3) A Megagon is a polygon with _____ sides. Fill in the blanks.

ans- 1 million


4) Who composed the famous classical music melody – ‘Fur Elise’?

ans- Beethoven


5) Where is Fort William located in India?

ans-Kolkata

Search More Giveaways







Download Our APP for Faster Updates Learn To Earn App

Subscribe our Youtube Channel. Learn TO Earn

Join WhatsApp Broadcast http://shorturl.at/wINV4

Sunday, 3 November 2019

Flipkart guess what answers today , 3 November 2019, Win Goqii smart band





Search More Giveaways



























Download Our APP for Faster Updates Learn To Earn App



Subscribe our Youtube Channel. Learn TO Earn


Join WhatsApp Broadcast
http://shorturl.at/wINV4

Amazon Quiz Answers Today 3 November 2019 Win Samsung M30s


1) Which one of these blood-types is called the ‘universal donor type’ because it is compatible with all other blood type?

ans- O-negative


2) What is the official currency of Afghanis

ans- Afghan afgani


3) What is the capital of Norway

ans- oslo


4) Washing soda is the common name for which compo

ans- Sodium carbonate


5) Which of these is an annual fair in Rajasthan, known for its camel trading event ?

ans-Pushkar Mela

More Giveaways







Download Our APP for Faster Updates Learn To Earn App

Subscribe our Youtube Channel. Learn TO Earn

Join WhatsApp Broadcast http://shorturl.at/wINV4

Oyo Quiz Answer, Win Paytm Cash Full, 3 November





Search More Giveaways



























Download Our APP for Faster Updates Learn To Earn App



Subscribe our Youtube Channel. Learn TO Earn


Join WhatsApp Broadcast
http://shorturl.at/wINV4

Saturday, 2 November 2019

Amazon Quiz Answers for 2 November 2019 | Win OnePlus TV


1)Today, 2nd November is the birthday of famous Bollywood actor Shahrukh Khan. Which was his first Bollywood film?

ans- Deewana

2) This American actor played the character of ‘Ross’ in the famous comedy show FRIENDS. He celebrates his birthday today. Who is he?

ans- David Schwimmer

3) The folk music form of ‘Lavani’ is associated with which state?

ans- Maharashtra

4) In terms of area which is the smallest continent?

ans- Australia

5) Which of these is NOT classified as a greenhouse gas?

ans-Hydrogen

Search More Giveaways







Download Our APP for Faster Updates Learn To Earn App

Subscribe our Youtube Channel. Learn TO Earn

Join WhatsApp Broadcast http://shorturl.at/wINV4

Friday, 1 November 2019

Amazon Quiz Answers for 1 November 2019 | Win Samsonite Polycarbonate Suitcase


1) Today, 1st November is celebrated as the Formation Day of which south Indian state?

ans- Karnataka


2) Today, 1st November is the birthday of an Indian actress who won the Miss World 1994 pageant. Who is this actress?

ans- Aishwarya Rai


3) In terms of population, which is the smallest continent?

ans- Antarctica


4) Bhatiali’ is the folk music of which state?

ans- West Bengal


5) What is the national currency of Albania?

ans-Lek

Search More Giveaways







Download Our APP for Faster Updates Learn To Earn App

Subscribe our Youtube Channel. Learn TO Earn

Join WhatsApp Broadcast http://shorturl.at/wINV4