Wednesday, 28 November 2018

Win Opportunity F9 Pro , Amazon Quiz Answer Today


Q1.: 1st December 1963, Nagaland became the ___ state of India.
Answer: 16th

Q2.: Rial is the official currency of __. Fill in the blanks.
Answer: Iran

Q3.: Originating in the Tibetan plateau near Lake Mansarovar, which river flows through Ladakh?
Answer: Indus

Q4.: Wellington is the capital of which country.
Answer: New Zealand

Q5.: Copenhagen is the capital of which country?
Answer: Denmark

For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Tuesday, 27 November 2018

If you hit a cotton ball and a golf ball with a golf club applying the same force, which would accelerate the most?


All Answers Of Amazon JBL Flip 4 Quiz Time 27th November

1. What famous comic book character is called the ‘Merc with a mouth’ because of his tendency to joke constantly?
Answer – Deadpool
2. If you hit a cotton ball and a golf ball with a golf club applying the same force, which would accelerate the most?
Answer – The Cotton Ball Because it has Less Mass
3. Which bank recently launched India’s first interactive credit card with buttons?
Answer – Indusind Bank
4. In terms of area, which one is larger – India or Brazil?
Answer – Brazil
5. What currency does Ukraine use?
Answer – Hryvnia
For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Monday, 26 November 2018

Amazon Quiz Answer Today | Win ₹5000 | 10 Winners | 26 November , Amazon Quiz and Giveaway


1. What is the name of the closest large spiral galaxy to our own Milky Way?
Answer – Andromeda
2. True or False – Nintendo was founded in 1889
Answer – True
3. He directed and produced the movie ‘Raja Harishchandra’ – the first full-length Indian feature film, and is known as the father of Indian Cinema. Who is he?
Answer – Dadasaheb Phalke
4. What is the capital of Argentina?
Answer – Beunos Aires
5. Before the introduction of the Euro, which currency did Austria use?
Answer- Schilling

For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Thursday, 22 November 2018

Answers Of Amazon Honor 8X Quiz Time 22nd November


Answers Of Amazon Honor 8X Quiz Time 22nd November
1, WHO declared India free of which of these epidemics in 2014?
Answer – Polio
  1. In which city can you find the Kremlin?
Answer – Moscow
  1. In terms of population, which is the smallest continent?
Answer – Antartica
  1. What is the national currency of Algeria?
Answer – Algerian dinar
  1. The folk music form of ‘Bhatiali’ comes from which state?
Answer – West Bengal

For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Monday, 19 November 2018

All Answers Of Amazon Pay Quiz Time 19th November


1. What is the official currency of Afghanistan?
Answer – afghan afghani
2. Who was the first Indian to travel to space?
Answer – Rakesh sharma
3. Which of these is NOT classified as a greenhouse gas?
Answer – Helium
4. What is the official language of Argentina?
Answer – Spanish
5. Which one of these blood-types is called the ‘universal donor type’ because it is compatible with all other blood type?
Answer – O negative

For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Friday, 16 November 2018

Amazon Quiz Answer Today, Win Phillips Trimmer , Amazon Quiz and Giveaway


Qn.1.The __ note was the first paper currency issued by RBI in January 1938. Fill in the blanks.
Answer: Rs 5

Qn2. Raut Nacha is folk dance performed mainly by the tribal communities of which state.
Answer: Chhattisgarh  

Qn3.The Bhimbetka rock shelters are an archaeological site of the Palaeolithic period. It is located in which state?
Answer: Madhya Pradesh  

QN4. In which European city would you find the famous Blue Domed Church?
Answer: Santorini, Greece 

QN5. The legendary comic book writer Stan Lee, who passed away recently, was associated with which house of comic books?
Answer: Marvel Comics
For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Thursday, 15 November 2018

Amazon Quiz Answer Today, Win Fitbit Versa Smartwatch , Amazon Quiz and Giveaway


Question 1. Eritrea, which became the 182nd member of the UN in 1993, is located in which continent?
Answer:
Question 2. Golf player Vijay Singh belongs to which country?
Answer:fiji
Question 3. Which of the following is a non-metal that remains liquid at room temperature
Answer:bromine
Question 4. Which day marked the 100th anniversary of end of the first World War?
Answer: 11nov 2018
Question 5. Which Indian wrestler recently became the world number one in the 65kg category according to the recent rankings by UWW?
Answer: Bajrang Punia

For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Thursday, 8 November 2018

Amazon Quiz Answer win Diesel Watch


Q1) The book ‘Long Walk to Freedom’ is an autobiography by which one of these? 
Ans – Nelson mandela
Q2) In which city would you find the Alhambra?
Ans – Granada, Spain
Q3) True or False: Rio de Jeniro is the capital of Brazil
Ans – False
Q4) In which Egyptian city would you find the Pyramids of Giza?
Ans – Cairo
Q5) Where would you find Hagia SOphia, the former Greek orthodox Christian patriarchal cathedral?
Ans – Istanbul, Turkey

For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Wednesday, 7 November 2018

Amazon Festive Riddles App Quiz Contest Win 1 year free shopping



1. Round and round, never off the ground. What am I?
Answer: Chakri/ Chakrs/ Zamin chakkar
2. Scratch my head, see me turn from black to red. What am I?
Answer: A match stick
3. Light me up for a sprinkle of gold. What am I?
Answer: Flower pot (Anaar)
4. I am black when you buy me, red when you use me and gray when you throw me away. What am I?
Answer: Charcoal
5. I go up, I go down. Towards the sky & the ground. What am I?
Answer: Rocket firecracker

For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Amazon Quiz Win Honor 8X , 7 November Quiz Answers


Q.1 Fanta and Sprite belog to which beverage company?
Ans. The Coca-Cola Company
Q.2 Where would you find the Trevi Fountain, one of the most famous fountain in the world notables for appearances in films such a La Dolce Vita, Three Coins in the Fountain, and Roman Holiday?
Ans. Rome
Q.3 When didi the Apple iPhone first become available?
Ans. 2007
Q.4 In which country would you find Uluru or Ayers Rock, a large sandstone rock formation surrounded by springs, waterholes, rock caves and ancient paintings?
Ans. Australia
Q.5 In which city would you find Capitol Hill, the seat of the government and an old residential neighborhood?
Ans. Washington DC

For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Friday, 19 October 2018

Amazon Bose Soundlink Quiz Answers - 19th October 2018

Question 1. Which planet is considered Earth’s ‘sister’ planet?

Answer. Venus

Question 2. Who is also known as the ‘Father of Indian Civil Aviation’?

Answer. J R D Tata

Question 3. Which of these is also called the ‘City of Spices’, for its role as the major trading point of Indian spices during the middle ages.

Answer. Kozhikode

Question 4. He invented an instrument to measure the weight and pressure of solar rays and prepared the original plan for the Damodar Valley Project. Who is he?

Answer. Meghnad Saha

Question 5. Which economist(s) was awarded 2018 Nobel Prize in Economic Sciences?

Answer. William Nordhaus and Paul Romer

Amazon Festive Riddles Quiz Answers - 18th October 2018

Question 1, I can be draped in over 80 styles including Nivi, Gujrati and Maharashtrian. What am I?


Answer is :- A Saree


Question 2. I eat, I live. I breathe, I live. I drink. What am I?


Answer is :- Fire


Question 3. I am tall when young and short when I am old. What am I?


Answer is :- A Candle


Question 4. I have notes that are ‘top’, ‘heart’ and ‘base’. What am I?


Answer is :- A Perfume


Question 5. I am black when you buy me, red when you use me and gray when you throw me away. What am I?


Answer is :- Charcoal


Sunday, 23 September 2018

Free app of the week


Apps

  1. LockMyPix: Private Photo & Video Vault $2.99 -> Free; Sale ends in 1 day
  2. Math Test Premium - Math IQ Test $2.99 -> Free; Sale ends in 1 day
  3. STOP Headache App $1.49 -> Free; Sale ends in 1 day
  4. Trueshot Swing Tempo $0.99 -> Free; Sale ends in 1 day
  5. Dual Browser (Paid) Pro $0.99 -> Free; Sale ends in 2 days
  6. Swimmetry $1.99 -> Free; Sale ends in 2 days
  7. White Noise Pro: Sleep Sounds & Relax $0.99 -> Free; Sale ends in 6 days
  8. WWW Notifier Pro - Website change detection $2.49 -> Free; Sale ends in 6 days

Games

  1. Tiny Defense - Mini Robot Wars $2.99 -> Free; Sale ends in 10 hours
  2. Seventh Grade Kids Math Guru $1.50 -> Free; Sale ends in 1 day
  3. Third Grade Kids Math Guru $1.00 -> Free; Sale ends in 1 day
  4. Spartan Six Pack Abs Workouts PRO - 90% DISCOUNT $0.99 -> Free; Sale ends in 2 days
  5. FunTime Cards For Kids $0.99 -> Free; Sale ends in 3 days
  6. Gear Jack $0.99 -> Free; Sale ends in 3 days
  7. Legend of the Skyfish $3.99 -> Free; Sale ends in 3 days
  8. Farm and Click - Idle Hell Clicker Pro $0.99 -> Free; Sale ends in 4 days
  9. MicRogue Gold $1.99 -> Free; Sale ends in 4 days
  10. Crazy Tap Chef VIP $0.99 -> Free; Sale ends in 5 days
  11. Word Rush Pro: Find Words $1.99 -> Free; Sale ends in 5 days
  12. The House HD $0.99 -> Free; Sale ends in 6 days
  13. Caveman Chuck Adventure $2.99 -> Free; Sale ends in 7 days
  14. Everybody's RPG $0.99 -> Free; Sale ends in 7 days
  15. [VIP] 2048 Bunny Maker - bunny city building $0.99 -> Free; Sale ends in 7 days

Icon packs & customization

  1. Gold Pro - Icon Pack $0.99 -> Free; Sale ends in 10 hours
  2. Grand - Icon Pack $0.99 -> Free; Sale ends in 1 day
  3. Africa 3D Pro Live Wallpaper $0.99 -> Free; Sale ends in 2 days
  4. Egypt 3D Pro live wallpaper $0.99 -> Free; Sale ends in 3 days
  5. Irex - Icon Pack $0.99 -> Free; Sale ends in 3 days
  6. Plastimix - Icon Pack $0.99 -> Free; Sale ends in 4 days
  7. G7 Black UX - Icon Pack $0.99 -> Free; Sale ends in 6 days
  8. G7 Light UX - Icon Pack $0.99 -> Free; Sale ends in 6 days
  9. Hexagon Dark UX - Icon Pack $0.99 -> Free; Sale ends in 6 days
  10. OSX Black UX - Icon Pack $0.99 -> Free; Sale ends in 6 days
  11. OSX Light UX - Icon Pack $0.99 -> Free; Sale ends in 6 days
  12. Pixel Dark UX - Icon Pack $0.99 -> Free; Sale ends in 6 days
  13. Square Dark UX - Icon Pack $0.99 -> Free; Sale ends in 6 days
  14. Teardrop Black UX - Icon Pack $0.99 -> Free; Sale ends in 6 days
  15. Teardrop Light UX - Icon Pack $0.99 -> Free; Sale ends in 6 days
  16. Mi Ui 10 Black UX - Icon Pack $0.99 -> Free; Sale ends in 7 days
  17. Mi Ui 10 Dark UX - Icon Pack $0.99 -> Free; Sale ends in 7 days
  18. Mi Ui 10 Light UX - Icon Pack $0.99 -> Free; Sale ends in 7 days

For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Tuesday, 28 August 2018

Macronutrient


Q1 – Which of these are NOT considered to be a macronutrient in context to human dietary requirements?
Ans – Vitamins
Q2 – Which one of these figure from Greek Mythology causes people to turn to stone?
Ans – Medusa
Q3 – The ‘Angkor Vat’ temple is the largest religious monument ever built. Where is it situated?
Ans – Cambodia
Q4 – The world’s first public blockchain bond ‘bond-I’ was launched last week by which International organization?
Ans – World Bank
Q 5 – Which of these was earlier known as the ‘Hailey National Park’ when it was established in 1936?
Ans – Jim Corbett National Park

For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Monday, 27 August 2018

World Mosquito Day


Question 1 – ‘World Mosquito Day’ is celebrated each year on 20th August

Ans – TRUE

Question 2 – Who was the founder of the Bose Corporation?

Ans – Amar Bose

Question 3 – Which state recently signed a pact with Tech Mahindra to establish India’s first Blockchain district?

Ans – Telangana

Question 4 – Who was voted as ‘The most influential woman in history’ in the recent BBC History magazine poll?

Ans – Marie Curie

Question 5 – What kind of animal is the ‘flying fox’?

Ans – Bat
For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. QUIZ AND CASH

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Wednesday, 1 August 2018

Amazon Quiz win rs.9999


For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. QUIZ AND CASH

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Thursday, 26 July 2018

Win Amazon Echo Plus , Amazon Quiz Answers, Quiz Time, #Quiztimemornings...








For Amazon Quiz Answers

subscribe our channel. QUIZ AND CASH


Join WhatsApp Broadcast
https://goo.gl/Jr75v3

Wednesday, 25 July 2018

One Plus 6 Giveaway ,ends on 24th August, link in description, Share thi...








For Amazon Quiz Answers

subscribe our channel. QUIZ AND CASH


Join WhatsApp Broadcast
https://goo.gl/Jr75v3