Friday, 12 April 2019

Amazon Quiz Time Daily – Today’s Answer win iPhone XR

Amazon Quiz Time Happens Daily Between 8 AM to 12 PM and We Just Have to Give Right Answers to The Given 5 Questions.

Amazon Quiz Time Daily Answers

Q1.: Which scientist developed the algorithm which
helped capture the first—ever image of a black
hole?
Ans- Katie Bouman
Q2.: The Phayeng village is recently tagged as
India’s first carbon-positive settlement. Which
state is it located in?
Ans- Manipur
Q3.: Vader, Papi, Tatay, and Tevas are different
terms for a _.
Ans- Father
Q4.: The amount of electronic waste is growing
rapidly. The world’s largest e-waste recycling
center was recently opened in which of these
cities?
Ans- Dubai
Q5.: 14th April is celebrated as ‘Ambedkar Jayanti’,
the birth anniversary of BR Ambedkar, known
as the architect of the Indian constitution. He
was also independent India’s f‌irst _. Fill in
the blanks
Ans- Law minister

Q1.: A group of crows is called a _. Fill in the
blanks.
Ans- murder
Q2.: Which of these is the southernmost point of
Africa and the beginning of the dividing line
between the Atlantic and Indian Oceans?
Ans- Cape Agulhas
Q3.: Who was the second man to walk on the
moon?
Ans- Edwin ‘buzz’ Aldrin
Q4.: Which f‌ilm director and screenwriter is most
known for the Elements Trilogy – Fire (1996),
Earth (1998), and Water (2005)?
Ans- Deepa Mehta
Q5.: The Department of Posts in India has launched
a ’Cool EMS’ service, using which customers in
India can import food items from _ for
personal use. Fill in the blanks.

Ans- Japan


Amazon Quiz Time Daily – Today’s Answer of RS.1000



How to play Amazon Quiztime


1.Which iconic figure of Greek mythology causes people to turn to stone?
Ans. Medusa

2.Which famous Indian cricketer has been appointed as the latest chairman of the ICC cricket committee?
Ans. Anil Kumble

3.Leonardo da Vinci could write with one hand and draw with the other at the same time.
Ans. True

4.How old is the oldest known living person in this year?
Ans. 116

5.Archana Kamath is associated with which sport?
Ans. Table tennis


For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Thursday, 11 April 2019

Amazon Quiz Time Daily – Today’s Answer of Amazon Blaupunkt party speakers Quiz


Amazon Quiz Time Happens Daily Between 8 AM to 12 PM and We Just Have to Give Right Answers to The Given 5 Questions.

Amazon Quiz Time Daily Answers

1) Who composed the famous classical music melody – ‘Fur Elise’?
Ans – Beethoven
2) Where is Fort William located?
Ans – Kolkata
3) Rabindranath Tagore won the Nobel prize for Literature. Which of the following are NOT written by him?
Ans – Meghadutta
4) The term ‘Mankading’ has been in the news recently. Which field is it associated with?
Ans – Sports
5) Which Indian sportswoman recently had a Barbie doll designed to look like her, as part of Barbie’s ‘role model’ program?
Ans – Dipa Karmakar



For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Wednesday, 10 April 2019

Amazon Today Quiz Contest Answers Win Redmi 6 Pro [10th April 2019


Amazon Quiz Time Happens Daily Between 8 AM to 12 PM and We Just Have to Give Right Answers to The Given 5 Questions.

Amazon Quiz Time Daily Answers


Q1.: If you open your mouth wide, you will see a
fleshy piece of tissue hanging like a pendulum.
It is above your tongue at the back. What is
this elongated, hanging structure called?
Ans- Uvula
Q2.: The first fully solar-powered airport in the
world is in India. Where will you find it?
Ans- Kochi
Q3.: Dr. Abdul Kalam visited a country on 26th May,
2005, and they declared it as their National
Science Day. Which country was it?
Ans- Switzerland
Q4.: The Pentium chip was produced by USA’s Intel
Corporation n 1993. But an Indian engineer is
popularly known as being the ’Father of the
Pentium Chip’, for his contributions towards its
development. Who is it?
Ans- Vinod Dham
Q5.: Alia Bhatt won the 2019 Filmfare award for her
work in Raazi. The actor who played her
husband, also won a Filmfare award for ‘Best
Supporting Actor’ for Sanju. Who is the actor?
Ans- Vicky Kaushal



For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Tuesday, 9 April 2019

Amazon Quiz Today Answers Win Apple Watch - 9 April 2019


Amazon Quiz Time Happens Daily Between 8 AM to 12 PM and We Just Have to Give Right Answers to The Given 5 Questions.

Amazon Quiz Time Daily Answers


Q1.: The freezing point of water is 0 degrees
Celsius. What is it’s freezing point in
Fahrenheit?
Ans- 32 degrees Fahrenheit
Q2.: The chef’s hat is a significant part of the attire
worn by many cooks. What is this type of long
hatcaHed?
Ans- Toques blanches
Q3.: The Zero Mile Stone is a pillar built by British
during the Great Trigonometrical Survey of
India in 1907, considered to be the center of
India. Which city is it located in?
Ans- Nagpur
Q4.: Rakesh Sharma was the first Indian to go to
space. When asked by the then PM Indira
Gandhi what India looked like from spaces, his
response was _. Fill in the blanks.
Ans- Saare Jahan Se Achcha
Q5.: 2019 will see the 7th season of the Pro
Kabaddi League in July where teams will battle
for the title of winner once again. Which team
is the current champion who won the
tournament in 2018?
Ans- Bengaluru bulls



For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Monday, 8 April 2019

Amazon Quiz Answers Today Win ₹10000 - 8 April 2019


Amazon Quiz Time Happens Daily Between 8 AM to 12 PM and We Just Have to Give Right Answers to The Given 5 Questions.

Amazon Quiz Time Daily Answers


1) Water can exist in the solid, liquid, and gaseous state at the same time.
Ans – True
2) Chetan Bhagat has announced that he is releasing a new non-fiction book in May. What is the title of the book?
Ans – India Positive
3) The Statue of Liberty is known world-over as a symbol of the USA. But it was gifted to America by another country. Who gifted it?
Ans – France
4) Water was first discovered on the moon by NASA’s Moon Minerology Mapper. The mapper was sent into space on a spacecraft sent by which country?
Ans – India
5) Couples celebrate a silver anniversary for 25 years of togetherness. If they celebrate a crystal anniversary, how long have they been together?
Ans – 15 yrs



For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Saturday, 6 April 2019

Amazon Today Quiz Contest Answers: Answer the Questions and Win iphone Xs [ 7 April 2019]


Amazon Quiz Time Happens Daily Between 8 AM to 12 PM and We Just Have to Give Right Answers to The Given 5 Questions.

Amazon Quiz Time Daily Answers


1.Each year, 7th April is celebrated as the ‘World Health Day’, and marks the anniversary of the World Health Organization (WHO). When was the first World Health Day celebrated?
Ans.1950

2.WHO declared India free of which of these epidemics in 2014?
Ans. Polio

3.Which of these is a first-aid procedure that is used to dislodge food or another object from a person’s airway when they are choking?
Ans.Heimlich manoeuvre

4.Who is credited with developing the first successful Polio vaccine?
Ans. Jonas salk

5.The 2018 Nobel Prize in medicine was awarded jointly to James P Allison and Tasuku Honjo for their work in which domain?
Ans. Cancer therapy


For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Amazon Today Quiz Contest Answers: Answer the Questions and Win Sony Home Theatre [ 6 April 2019]


Amazon Quiz Time Happens Daily Between 8 AM to 12 PM and We Just Have to Give Right Answers to The Given 5 Questions.

Amazon Quiz Time Daily Answers

1.In the animal kingdom, if whales are classified as mammals, what are spiders?
Ans.Arachnids

2.The largest school in the world, known as the ‘City Montessori School’ has more than 55,000 pupils and over 1050 classrooms. Where is it located?
Ans. Lucknow

3.This famous Indian-Canadian YouTube influencer recently announced an independent late night TV show on NBC. Who is she?
Ans. Lilly Singh

4.A phobia is an irrational fear that a person may experience. Triskaidekaphobia is the fear of what?
Ans.Number 13

5.Kanchenjunga marks the highest point in India. The lowest point in India lies at 2.2 meters below sea level. Where is it?
Ans. Kuttanad



For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Friday, 5 April 2019

Amazon Today Quiz Contest Answers: Answer the Questions and Win Tommy Hilfiger Watch [ 5April 2019]


Amazon Quiz Time Happens Daily Between 8 AM to 12 PM and We Just Have to Give Right Answers to The Given 5 Questions.

Amazon Quiz Time Daily Answers


1.The lead actress who played Tara Khanna in the Amazon Prime Original series ‘Made In Heaven’, also won the Miss India title in 2013. Name this actress.
Ans.Sobhita Dhulipala

2.The teaser the new star-studded film, Kalank released recently. Karan Johar is the producer of the film. Who is the director?
Ans.Abhishek Verman

3.
Philately is a field of study that focuses on stamps.
Ans. True

4.The planets in our Solar system rotate in a counter-clockwise direction. Except two: Uranus spins on its side and ___ spins in a clockwise direction. Fill in the blank.
Ans. Venus

5.Micheal Jackson performed for the first and only time in India in 1996. After the show, before he left the country, he scribbled a love letter to India in his hotel room where he called India his ‘special love’. Where did he write it?
Ans. On a pillow



For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Thursday, 4 April 2019

Amazon Today Quiz Contest Answers: Answer the Questions and Win Ray Ban sunglasses [ 4 April 2019]


Amazon Quiz Time Happens Daily Between 8 AM to 12 PM and We Just Have to Give Right Answers to The Given 5 Questions.

Amazon Quiz Time Daily Answers


1) Which Indian state is also known as the ‘Land of the rising sun’ because it gets the first sunrise in the country?
Ans – Arunachal Pradesh
2) Bramley, Granny Smith and Russet are all types of which fruit?
Ans – Apple
3) Which theory made famous by Albert Einstein explains why all ‘observers’ have their own separate measure of time because of the finite speed of light?
Ans – Theory of relativity
4) Hibernia was the classical Latin name for which region?
Ans – Ireland
5) Who recently won the men’s singles title at the 2019 Miami Open Tennis tournament?
Ans – Roger Federer

For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Wednesday, 3 April 2019

Amazon Today Quiz Contest Answers: Answer the Questions and Win Vivo V15 Pro [3 April 2019]


Amazon Quiz Time Happens Daily Between 8 AM to 12 PM and We Just Have to Give Right Answers to The Given 5 Questions.

Amazon Quiz Time Daily Answers


1) Which element was discovered on the Sun before it was discovered on Earth?
Ans – Helium
2) The Portsmouth college in UK offers a course to its students which of these languages?
Ans – Hinglish
3) The first Indian ‘talkie’ film – a film with dialogues – released in 1931 was ___
Ans – Alam Ara
4) Polar bears hunt and feed primarily on penguins.
Ans – False
5) Vlad the Impaler was an emperor in Romania in the 14th century. Which fictional character was based on him?
Ans – Dracula



For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Tuesday, 2 April 2019

Amazon Today Quiz Contest Answers: Answer the Questions and Win Fitbit Ionic Smartwatch [2 April 2019]


Amazon Quiz Time Happens Daily Between 8 AM to 12 PM and We Just Have to Give Right Answers to The Given 5 Questions.

Amazon Quiz Time Daily Answers


Q.Molten rock that erupts out of a volcano is called Lava. What is it called when it lies under the Earth’s crust?
A.magma

Q.Convectional, orographic and frontal are all types of ____. Fill in the blanks.
A.Rainfall

Q.India’s top-ranked badminton player and Olympic silver-medalist PV Sindhu became the first woman to co-pilot this aircraft at the Aero India 2019 air show. Which aircraft was it?
A.tejas

Q.The Indian word ‘chuddies’ (underpants) was recently added to the Oxford English dictionary.
A.true

Q.Mukesh and Nita Ambani’s son Akash Ambani recently tied the knot. Who did he get married to?
A.shloka mehta



For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3