Monday, 20 May 2019

Amazon Quiz Answer Today Win ₹20000 , 20 May 2019

Now a Days Amazon Quiz Is Hot Topic as Amazon Announcing Daily Quiz On Its Amazon IndiaPortal. We Have To Just Give The Right Answers & We can Win Free Products & Amazon Pay Balance Daily From Amazon Quiz Time.
Amazon Quiz Time Happens Daily Between 8 AM to 12 PM and We Just Have to Give Right Answers to The Given 5 Questions. It’s Totally Based On Luck & If We Selected Then We Can Win Free Amazon Pay Balance & Free Gadgets From Amazon India.


I have Already Won Nokia 6 From Amazon Nokia Quiz Time

How To Play Amazon Quiz Time Daily Quiz?

1, This Is Amazon App Only Contest – So You have to Download The App First From Google Play Store
2. Now Just Open The Amazon App & Login into Your Account
3. Scroll Down Below On Home screen & You Will See “Amazon Quiz Time Daily Quiz” Banner Like This :


4. Click On The Banner & Quiz Will Start After Clicking “Start” Button

5. Now There Will Be 5 Questions Everyday in This Amazon Daily Quiz Time , You have to Give Right Answers To All this Questions
6. After Giving Right Answers You Will Be Selected For Lucky Draw Of This Amazon Quiz Time Quiz Winners
7. Few Winners Will Selected Daily, So i Urge You to Take Participation In Daily Amazon Quiz Time Quizzes – Based On Luck You May Win Something.

Small Help From Us : 

To Clear The Daily Quiz Successfully , We Will Update All Amazon Daily Quiz Time Questions & Correct Answers Here. With This You can Clear Quiz Within 5 Seconds

Amazon Quiz Time Daily Answers

1.Which was the first colour film released in India?
Ans. Kisan Kanya

2.Shoojit Sircar’s next film stars Vicky Kaushal where he portrays the role of a revolutionary during the Indian freedom struggle. Which character is he playing?
Ans. Sardar Udham Singh

3.The Asian Wrestling Championships 2019 were recently held in Xi’an, China and India won 16 medals in the event, including one Gold. Which sportsperson bought home the Gold?
Ans. Bajrang Punia

4.Zoya Akhtar announced her new production house, along with the launch of her film Gully Boy. What is her production house called?
Ans. Tiger baby production

5.Who was the first Indian to ever win an Oscar?
Ans. Bhanu Athaiya
Search More Giveaways


Sunday, 19 May 2019

Amazon Quiz Answer Today Win Urban Ladder Recliner, 19 May 2019

Now a Days Amazon Quiz Is Hot Topic as Amazon Announcing Daily Quiz On Its Amazon IndiaPortal. We Have To Just Give The Right Answers & We can Win Free Products & Amazon Pay Balance Daily From Amazon Quiz Time.
Amazon Quiz Time Happens Daily Between 8 AM to 12 PM and We Just Have to Give Right Answers to The Given 5 Questions. It’s Totally Based On Luck & If We Selected Then We Can Win Free Amazon Pay Balance & Free Gadgets From Amazon India.


I have Already Won Nokia 6 From Amazon Nokia Quiz Time

How To Play Amazon Quiz Time Daily Quiz?

1, This Is Amazon App Only Contest – So You have to Download The App First From Google Play Store
2. Now Just Open The Amazon App & Login into Your Account
3. Scroll Down Below On Home screen & You Will See “Amazon Quiz Time Daily Quiz” Banner Like This :


4. Click On The Banner & Quiz Will Start After Clicking “Start” Button

5. Now There Will Be 5 Questions Everyday in This Amazon Daily Quiz Time , You have to Give Right Answers To All this Questions
6. After Giving Right Answers You Will Be Selected For Lucky Draw Of This Amazon Quiz Time Quiz Winners
7. Few Winners Will Selected Daily, So i Urge You to Take Participation In Daily Amazon Quiz Time Quizzes – Based On Luck You May Win Something.

Small Help From Us : 

To Clear The Daily Quiz Successfully , We Will Update All Amazon Daily Quiz Time Questions & Correct Answers Here. With This You can Clear Quiz Within 5 Seconds

Amazon Quiz Time Daily Answers


1. Where in India can you find the Jarawas and Sentinelese tribes?
Ans. Andaman anad Nicobar Islands

2.What is the name of the new axe that Thor get’s made in Avengers: Infinity War?
Ans. Stormbreaker

3.The world’s tallest indoor waterfall (131 ft) has been created at an airport. Which country can you see it in?
Ans. Singapore

4.Which national park in India was known as the Hailey National Park at the time of inception in 1936?
Ans. Jim Corbett national park

5. Name the cricketer who has become the first in the world to hit more than 500 sixes in international cricket.
Ans. Chris Gayle
Search More Giveaways


Saturday, 18 May 2019

Amazon Quiz Answer Today Win Diesel chi Watch , 18 May 2019

Now a Days Amazon Quiz Is Hot Topic as Amazon Announcing Daily Quiz On Its Amazon IndiaPortal. We Have To Just Give The Right Answers & We can Win Free Products & Amazon Pay Balance Daily From Amazon Quiz Time.
Amazon Quiz Time Happens Daily Between 8 AM to 12 PM and We Just Have to Give Right Answers to The Given 5 Questions. It’s Totally Based On Luck & If We Selected Then We Can Win Free Amazon Pay Balance & Free Gadgets From Amazon India.


I have Already Won Nokia 6 From Amazon Nokia Quiz Time

How To Play Amazon Quiz Time Daily Quiz?

1, This Is Amazon App Only Contest – So You have to Download The App First From Google Play Store
2. Now Just Open The Amazon App & Login into Your Account
3. Scroll Down Below On Home screen & You Will See “Amazon Quiz Time Daily Quiz” Banner Like This :


4. Click On The Banner & Quiz Will Start After Clicking “Start” Button

5. Now There Will Be 5 Questions Everyday in This Amazon Daily Quiz Time , You have to Give Right Answers To All this Questions
6. After Giving Right Answers You Will Be Selected For Lucky Draw Of This Amazon Quiz Time Quiz Winners
7. Few Winners Will Selected Daily, So i Urge You to Take Participation In Daily Amazon Quiz Time Quizzes – Based On Luck You May Win Something.

Small Help From Us : 

To Clear The Daily Quiz Successfully , We Will Update All Amazon Daily Quiz Time Questions & Correct Answers Here. With This You can Clear Quiz Within 5 Seconds

Amazon Quiz Time Daily Answers

1. ) In 2000, 17-year-old Priyanka Chopra won the title of Miss India and later that year went on to be crowned as ___. Fill in the blanks.

Ans – Miss World

2) A narrow strip of water separates India and Sri Lanka. What is it called?

Ans – Palk strait

3) Consisting of over 1,349 pages and 591,552 words, which novel by Vikram Seth is one of the longest novels ever published in a single volume in the English language?

Ans – A Suitable Boy

4) An anemometer is a type of scientific instrument that measures quantity of rainfall.

Ans – False

5) Raavana 1 is a low-orbit satellite. It is the first satellite of _. Name the country.

Ans – Sri Lanka
Search More Giveaways


Friday, 17 May 2019

Amazon Quiz Answer Today To Win OnePlus 7 Pro, 17 May 2019

Now a Days Amazon Quiz Is Hot Topic as Amazon Announcing Daily Quiz On Its Amazon IndiaPortal. We Have To Just Give The Right Answers & We can Win Free Products & Amazon Pay Balance Daily From Amazon Quiz Time.
Amazon Quiz Time Happens Daily Between 8 AM to 12 PM and We Just Have to Give Right Answers to The Given 5 Questions. It’s Totally Based On Luck & If We Selected Then We Can Win Free Amazon Pay Balance & Free Gadgets From Amazon India.


I have Already Won Nokia 6 From Amazon Nokia Quiz Time

How To Play Amazon Quiz Time Daily Quiz?

1, This Is Amazon App Only Contest – So You have to Download The App First From Google Play Store
2. Now Just Open The Amazon App & Login into Your Account
3. Scroll Down Below On Home screen & You Will See “Amazon Quiz Time Daily Quiz” Banner Like This :


4. Click On The Banner & Quiz Will Start After Clicking “Start” Button

5. Now There Will Be 5 Questions Everyday in This Amazon Daily Quiz Time , You have to Give Right Answers To All this Questions
6. After Giving Right Answers You Will Be Selected For Lucky Draw Of This Amazon Quiz Time Quiz Winners
7. Few Winners Will Selected Daily, So i Urge You to Take Participation In Daily Amazon Quiz Time Quizzes – Based On Luck You May Win Something.

Small Help From Us : 

To Clear The Daily Quiz Successfully , We Will Update All Amazon Daily Quiz Time Questions & Correct Answers Here. With This You can Clear Quiz Within 5 Seconds

Amazon Quiz Time Daily Answers

1) Which is the smallest continent by land area?

Ans – Australia

2) An ostrich’s eye is bigger than its brain.

Ans – True

3) Which of the following Indian rivers, does NOT flow into the Arabian Sea?

Ans – Tungabhadra

4) Deepika Padukone is a leading actress in India. However, she wasn’t born in the country. Where is her birthplace?

Ans – Denmark

5) 30 years in the making, RTS,S is the first and the only Malaria vaccine that has demonstrated results to prevent the disease in children. A pilot for the vaccine was recently launched in which African country?

Ans – Malawi
Search More Giveaways


Thursday, 16 May 2019

Amazon Quiz Answer Today To Win OnePlus 7 Pro | 16 May 2019

Now a Days Amazon Quiz Is Hot Topic as Amazon Announcing Daily Quiz On Its Amazon IndiaPortal. We Have To Just Give The Right Answers & We can Win Free Products & Amazon Pay Balance Daily From Amazon Quiz Time.
Amazon Quiz Time Happens Daily Between 8 AM to 12 PM and We Just Have to Give Right Answers to The Given 5 Questions. It’s Totally Based On Luck & If We Selected Then We Can Win Free Amazon Pay Balance & Free Gadgets From Amazon India.


I have Already Won Nokia 6 From Amazon Nokia Quiz Time

How To Play Amazon Quiz Time Daily Quiz?

1, This Is Amazon App Only Contest – So You have to Download The App First From Google Play Store
2. Now Just Open The Amazon App & Login into Your Account
3. Scroll Down Below On Home screen & You Will See “Amazon Quiz Time Daily Quiz” Banner Like This :


4. Click On The Banner & Quiz Will Start After Clicking “Start” Button

5. Now There Will Be 5 Questions Everyday in This Amazon Daily Quiz Time , You have to Give Right Answers To All this Questions
6. After Giving Right Answers You Will Be Selected For Lucky Draw Of This Amazon Quiz Time Quiz Winners
7. Few Winners Will Selected Daily, So i Urge You to Take Participation In Daily Amazon Quiz Time Quizzes – Based On Luck You May Win Something.

Small Help From Us : 

To Clear The Daily Quiz Successfully , We Will Update All Amazon Daily Quiz Time Questions & Correct Answers Here. With This You can Clear Quiz Within 5 Seconds

Amazon Quiz Time Daily Answers

1) Washing soda is the common name for which compound?

Ans – Sodium carbonate

2) Which of the following will you associate ‘Sattriya’ with?

Ans – a dance form

3) What is the Roman numeral equivalent for the number ‘0’?

Ans – Does not exists

4) Which one of these is a traditional folk dance of the people of Lakshadweep Islands?

Ans – Lava dance

5) Which Indian scientist won the Nobel prize for Physics in 1930 for pioneering work on scattering of light?

Ans – Chandrasekhara Venkata Raman
Search More Giveaways


Wednesday, 15 May 2019

Amazon Quiz Answer Today to Win OnePlus 7 Pro

Now a Days Amazon Quiz Is Hot Topic as Amazon Announcing Daily Quiz On Its Amazon IndiaPortal. We Have To Just Give The Right Answers & We can Win Free Products & Amazon Pay Balance Daily From Amazon Quiz Time.
Amazon Quiz Time Happens Daily Between 8 AM to 12 PM and We Just Have to Give Right Answers to The Given 5 Questions. It’s Totally Based On Luck & If We Selected Then We Can Win Free Amazon Pay Balance & Free Gadgets From Amazon India.


I have Already Won Nokia 6 From Amazon Nokia Quiz Time

How To Play Amazon Quiz Time Daily Quiz?

1, This Is Amazon App Only Contest – So You have to Download The App First From Google Play Store
2. Now Just Open The Amazon App & Login into Your Account
3. Scroll Down Below On Home screen & You Will See “Amazon Quiz Time Daily Quiz” Banner Like This :


4. Click On The Banner & Quiz Will Start After Clicking “Start” Button

5. Now There Will Be 5 Questions Everyday in This Amazon Daily Quiz Time , You have to Give Right Answers To All this Questions
6. After Giving Right Answers You Will Be Selected For Lucky Draw Of This Amazon Quiz Time Quiz Winners
7. Few Winners Will Selected Daily, So i Urge You to Take Participation In Daily Amazon Quiz Time Quizzes – Based On Luck You May Win Something.

Small Help From Us : 

To Clear The Daily Quiz Successfully , We Will Update All Amazon Daily Quiz Time Questions & Correct Answers Here. With This You can Clear Quiz Within 5 Seconds

Amazon Quiz Time Daily Answers


1.What is the name of the hard white material that makes up an elephant’s tusks?
Ans. Ivory

2.Arctic King, Iceberg and Little Gem are all types of which vegetable?
Ans. Lettuce

3.A person experiencing ‘Ablutophobia’ would be scared of which of these?
Ans. Bathing

4.Which of these is the Greek goddess of victory?
Ans. Nike

5.Which of these is the Greek goddess of victory?
Ans. Rs. 5


Search More Giveaways


Tuesday, 14 May 2019

Amazon Quiz Answer Today win Sony Home Theatre

Now a Days Amazon Quiz Is Hot Topic as Amazon Announcing Daily Quiz On Its Amazon IndiaPortal. We Have To Just Give The Right Answers & We can Win Free Products & Amazon Pay Balance Daily From Amazon Quiz Time.
Amazon Quiz Time Happens Daily Between 8 AM to 12 PM and We Just Have to Give Right Answers to The Given 5 Questions. It’s Totally Based On Luck & If We Selected Then We Can Win Free Amazon Pay Balance & Free Gadgets From Amazon India.



I have Already Won Nokia 6 From Amazon Nokia Quiz Time

How To Play Amazon Quiz Time Daily Quiz?

1, This Is Amazon App Only Contest – So You have to Download The App First From Google Play Store
2. Now Just Open The Amazon App & Login into Your Account
3. Scroll Down Below On Home screen & You Will See “Amazon Quiz Time Daily Quiz” Banner Like This :


4. Click On The Banner & Quiz Will Start After Clicking “Start” Button

5. Now There Will Be 5 Questions Everyday in This Amazon Daily Quiz Time , You have to Give Right Answers To All this Questions
6. After Giving Right Answers You Will Be Selected For Lucky Draw Of This Amazon Quiz Time Quiz Winners
7. Few Winners Will Selected Daily, So i Urge You to Take Participation In Daily Amazon Quiz Time Quizzes – Based On Luck You May Win Something.

Small Help From Us : 

To Clear The Daily Quiz Successfully , We Will Update All Amazon Daily Quiz Time Questions & Correct Answers Here. With This You can Clear Quiz Within 5 Seconds

Amazon Quiz Time Daily Answers

1) Which famous comic book character shares his name with a city in Turkey?

Ans – Batman

2) What is the name of the world’s largest lizard?

Ans – Komodo Dragon

3) In which country, would you find the Free State of Bavaria?

Ans – Germany

4) Anura is the scientific name for which well known animal?

Ans – Frog

5) Which famous pop singer’s real name is Stefani Joanne Angelina Germanotta?

Ans – Lady Gaga

QUIZTIME TERMS AND CONDITIONS

The QuizTime (“Contest”) is brought to you by Amazon Seller Services Private Limited (“ASSPL”/ “Amazon”) – (“Brand”) and made available to you by Amazon Seller Services Private Limited (“ASSPL”/ “Amazon”). Please read these terms and conditions (“T&Cs”) before entering the Contest. You agree that, by participating in this Contest, you will be bound by these T&Cs and you acknowledge that you satisfy all Contest eligibility requirements as provided herein below. These T&Cs are in addition to the Amazon.in Conditions of Use to which you agree by using the Amazon.in website or mobile/tablet application or mobile site thereof (collectively hereinafter referred to as “Amazon.in”). To the extent the Amazon.in Conditions of Use are inconsistent with these T&Cs, these T&Cs will prevail with respect to the Contest only. For the purposes of these T&Cs, wherever the context so requires “You” or “Your” shall mean any natural person who is a participant in the Contest.

DETAILS OF THE CONTEST AND HOW TO ENTER:

This Contest will commence on 14 May from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
The declared winner(s) will be eligible for winning a Sony 5.1 Soundbar Home Theatre System (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

 In Others Expiring In about 1 month
Share this deal on Whatsapp

Buy Now


Search More Giveaways


Monday, 15 April 2019

Amazon Quiz Time Daily – Today’s Answer of Win RS.5000

Amazon Quiz Time 8 AM-12 PM Daily 


How To Play Amazon Quiz Time Daily Quiz?

1, This Is Amazon App Only Contest – So You have to Download The App First From Google Play Store
2. Now Just Open The Amazon App & Login into Your Account.
3. Scroll Down Below On Home screen & You Will See “Amazon Quiz Time Daily Quiz” Banner 
4. Click On The Banner & Quiz Will Start After Clicking “Start” Button.
5. Now There Will Be 5 Questions Everyday in This Amazon Daily Quiz Time , You have to Give Right Answers To All this Questions
6. After Giving Right Answers You Will Be Selected For Lucky Draw Of This Amazon Quiz Time Quiz Winners
7. Few Winners Will Selected Daily, So i Urge You to Take Participation In Daily Amazon Quiz Time Quizzes – Based On Luck You May Win Something.

Small Help From Us : 

To Clear The Daily Quiz Successfully , We Will Update All Amazon Daily Quiz Time Questions & Correct Answers Here. With This You can Clear Quiz Within 5 Seconds

Amazon Quiz Time Daily Answers

Win Rs.5000
1.Which popular product is associated with the words Nano, Shuffle and Touch?
Ans- Music player

2.What was the name of the network of computers that eventually gave rise to the Internet?
Ans- arpanet

3.The ear and sense of balance are closely connected, and an ear infection may cause one to lose balance and fall.
Ans- True

4.Churchill, Sherman and Panzer and the names of ________?
And – military tank

5 which of these can a horse not do ?
Ans- Vomit

Win Samsung Galaxy A50

1.Madre, Morsa, Maman and Okaasan are different terms for a _____.
Ans- Mother

Anna Jarvis was the founder of the Mother’s Day holiday, and led the establishment of the holiday after her mother’s death. When was the first Mother’s Day celebrated?
Ans- 1908

3.Who is actor Ranbir Kapoor’s famous mother?
Ans-Neetu kapoor

4.In Greek mythology who was mother of the gods?
Ans- Rhea

5. Mahatma Gandhi often credited his mother for the impact she had in his spiritual development. What was her name?
Ans-putlibai Gandhi

Win Marshall Beboon Speakers

1.The collective noun for a group of giraffes is a ‘_____ of giraffes’. Fill in the blanks.
Ans. Tower

2.Which of these crawly creature is said to have the highest number of legs – and can go up to 200 pairs?
Ans. Millipede

3.In physics, what is the term for a ‘nuclear reaction in which nuclei combine to form more massive nuclei’?
Ans. Fusion

4.A crocodile cannot stick out its tongue.
Ans. True

5.Which is the largest subspecies of the Tiger?
Ans. The Siberian tiger

Win ₹10000

1) Which is the smalest state in India?
Ans – Goa
2) In which country would you find the Stonehenge, a prehistoric monument consisting of a ring of standing stones?
Ans – England
3) Complete the phrase – ‘wear your heart on your __’. This English idiom means openly showing your emotions or feelings.
Ans – sleeve
4) You can find the Victoria Terminus in Mumbai and the Victoria Memorial in Kolkatta. Now if you are visiting the Gateway of India, which city are you in?
Ans – Mumbai
5) In which country were the first Olympic games held?
Ans – Greece

Win Vivo V15 Pro

1) RK Laxman was a famous cartoonist, known for his illustration of the ‘Common Man’. His elder brother was a writer, and the author of the series ___.

Ans – Malgudi Days

2) The Koala bear’s diet mainly consists of eating __. Fill in the blanks.
Ans – Eucalyptus leaves
3) Maria Montessori was an Italian physician. She is also known for her contributions to another field, where her name is used to refer to a teaching method. Which field does it apply to?
Ans – Education
4) Which female character from Greek mythology brought evil into the world when her curiosity compelled her to open a magical box?
Ans – Pandora
5) Apricots are not native to India. And yet, there is a popular Hyderabadi dessert, made from apricots which was created by the royals as it needed the fruit to be imported. What is the dish called?
Ans – Qubani-ka-Meetha

Win Fossil Smartwatch


1. Himalaya is a Sanskrit name, given to the mighty snow-capped mountain range. What does the name mean?

Ans. Abode of snow


2. Which nation was the first to give women the right to vote?

Ans.  New Zealand

3. ASIMO an advanced, walking humanoid robot, which was created by a popular automobile company in 2000. Which company made it?
Ans. Honda

4. Ser Davos Seaworth is the right hand man of Stannis Baratheon, in the first few seasons of Game of Thrones, before he joins Jon Snow in the fight against the Whitewalkers. What is the nickname given to Ser Davos?
Ans. Onion Knight

5. Which northern animal is known as the ‘Gulo Gulo’ in Latin?
Ans. wolverine

Win Rs.20000

1) Podiatrists are medical professional devoted to the study and medical treatment of _?

Ans – Feet

2) Which of the following is NOT a variety of mango?

Ans – Red Dacca

3) Long Island Iced Tea is a popular thirst-quencher during the hot summers. How much tea goes into a glass of Long Island Iced Tea made by a traditional recipe?
Ans – None
4) There is a theory that the universe will come to an end when its ever-increasing rate of expansion causes all matter to basically fly apart. What is the term applied to this theory?
Ans – Big Rip
5) He adapted a lecture at the University of Dhaka on the theory of radiation sent it to Albert Einstein who translated it German, and had it published in ‘Zeitschrift fur Physik’. Rabindranath Tagore dedicated his only book on science, ‘Visva–Parichay’ to him. Who is he?
Ans – Satyendranath Bose
Win Samsung Galaxy M20


1) Which of these constellations represents a goat?



Ans – Capricornus



2) Which is the largest of the seven sister states of Northeast India?


Ans – Arunachal Pradesh

3) We use Google Maps for everything these days. What does GPS stands for?

Ans – Global Positioning System

4) Which planet in our solar system was the first to be discovered by telescope?

Ans – Uranus

5) How many planets in our solar system have rings?

Ans – 4

Win 24K Gold Bar

1.The ‘funny bone’ got its nickname because of that funny feeling you get after you hit it. Where is it located?
Ans. Elbow

2.The deepest point on Earth lies 36000 feet below sea level. Where can you find it?
Ans. Mariana Trench

3.The book ‘Long Walk to Freedom’ is an autobiography by which one of these?
Ans. Nelson Mandela

4.Which of these Indian actors was seen in Alisha Chinoy’s ‘Made in India’ music video from her debut album?
Ans. Milind soman

5.The first type of molecule that ever formed in the universe was recently detected in space for the first time, after decades of searching. What is this molecule called?
Ans. Helium hydride

Win Mi Led Android TV

1.When talking about computers, what does RAMstand for?
Ans. Random access memory

2.Which automobile company launched a sports car into space in February 2018?
Ans. Telsa

3.Jakarta is the capital of which country?
Ans. Indonesia

4.Bhaichung Bhutia is the current captain of the Indian football team.
Ans. False

5.Which of these is NOT a fire-element sign from the Zodiac?
Ans. Aquarius

Win JBL PULSE 3 SPEAKER
1.Which of these Avengers superheroes is NOT from Earth?
Ans. Thor

2.What system of governance does India operate under?
Ans. Parliamentary

3.‘Survival of the fittest’ is a phrase that we commonly use. It is derived from the theories of which famous scientist?
Ans. Charles Darwin

4.How many states and union territories does India comprise of?
Ans. 29 States, 7 territories

5. The world’s smelliest fruit is found abundantly in South East Asia. Which fruit is it?
Ans. Durian
Win Blaupunkt Party Speakers
1.If you are visiting the Gateway of India, which city are you in?
Ans. Mumbai

2.An Indian rupee note displays the Hampi’s Stone Chariot. What is the denomination of this note?
Ans. Fifty rupees

3.The lowest point of your chin is called the Gnathion. What is the space between your eyebrows called?
Ans. Glabella

4.PETA is an animal welfare organization based in the US. Which Indian celebrity did it name as the PETA India Person of the Year for 2018 for being an advocate for animal rights?
Ans. Sonam kapoor

5.Which of the following colors is NOT seen in the Olympics symbol?
Ans. Orange

Win Urban Ladder Recliner


1) The Veer Savarkar International Airport has been declared as an authorized Immigration Check post. Which Union Territory is it located in?

Ans – Andaman and Nicobar

2) Every year, the Oxford Dictionary chooses a Hindi Word of the Year. What word was selected for 2018?

Ans – Nari Shakti

3) A 26.3-metre-long concrete bridge is the world’s longest 3D printed bridge. Which city can you find it in?

Ans – Shanghai

4) Aravind Adiga is an Indo-Australian writer and journalist. His debut novel won the 2008 Man Booker Prize. Which book was it?

Ans – The White Tiger

5) Ms. Rani won the gold medal at the Senior National Women’s Judo championship at Visakhapatnam in January 2019. She is the head constable of which Indian state’s police department?

Ans – Himachal Pradesh

Win Oppo F11 Pro

1) What does a manometer measure?
Ans – Pressure
2) In the FIFA World Cup, the ‘Golden Boot Award’ is awarded each season to whom?
Ans – The top goal scorer
3) According to the old English proverb, to which European capital city do all roads lead to?
Ans – Rome
4) From what book is the quote,’ War is peace, Freedom is Slavery, Ignorance is strength’?
Ans – 1984
5) In Japanese, what is the word for goodbye?
Ans – Sayonara

Win Diesel Chi Watch

Q1. Anura is the scientific name for which of these animals?
Ans. frog

Q2.Which of these cricketers was recently named as ‘Wisden’s leading Cricketer in the World’ for 2018?
Ans. virat kohli

Q3.What is the official residence of the Pope?
Ans.The Apostolic Palace

Q4.There have been speculations that Mt. Everest has shrunk. To address this, which country is sending an expedition to remeasure the height of Mt. Everest?
A.nepal

Q5. The Indian men’s hockey team was without a coach since the last world cup. A new chief coach has been appointed now. Who is it?
Ans. graham reid


Win VoltasSplit AC


1. 23rd April is the death anniversary of William Shakespeare. It is also celebrated as World ______ Day. Fill in the blanks.
Ans. Book

2.Punjab is also called ‘The Land of Five Waters’. Which of these is NOT a river the name that flows through the region?
Ans. Tapti

3. The National Museum of Indian Cinema was inaugurated in January this year. It houses stories and tools that make up 100 years of Indian cinema. Where is it located?
Ans. Mumbai

4.The Red Square is considered the central square of which Russian city?
Ans. Moscow

5.The first ever photograph of a black hole was released recently. Which galaxy is that blackhole present in?
Ans. Messier 87

Win RS.5000 | 10 Winner

Q1. Which Indian state is the first in the country to have 4 international airports?
Ans – Kerala
Q2. Ophidiophobia is the fear of ______.
Ans – Snakes
Q3. Who is the coach of the Indian women’s cricket team?
Ans – Woorkeri Raman
Q4. A group of crows is called a ‘murder’. What is a group of owls called?
Ans – A parliament
Q5. In the final season of Game of Thrones, Daenerys Targaryen is battling for the Iron Throne. What was her father’s name, who once ruled from the same throne?
Ans – Aerys II Targaryen

Amazon Cricket Quiz Answer Win OnePlus 6T


Q1. What are the two small items which sit on top of the stumps called?

Ans – Bails



Q2. There’s a complicated method for determining the winner if a match is stopped by rain. What is it called?

Ans – Duckworth Lewis Stern method



Q3. What is the record for the highest number of runs scored in a single over in a cricket match?

Ans – 77



Q4. Sachin Tendulkar once fielded for Pakistan.

Ans – True



Q5. A famous piece of cricket slang, a score of any multiples of a ‘Nelson’ is believed to be unlucky. If a player scores a ‘Nelson’, how many runs did they make?

Ans – 111

  • Today’s Quiz – Amazon Samsung Galaxy A50 Quiz Time
  • Today’s Prize – Free Samsung Galaxy A50
  • Quiz Time – 8 AM to 12 PM
  • Quiz Date – 21st April 2019
  • Winners List Will Declare On – 30th April 2019


Q1.: Which planet in the solar system has the most moons?
Answer: Jupiter
Q2.: In ___, India won its first cricket world cup. Fill in the blanks.
Answer: 1983
Q3.: Salman Khan’s character’s name in which of these movies was NOT ‘Prem’?
Answer: Dabangg (2010)
Q4.: ‘Dunder Mifflin Paper Company’ is the setting for which famous TV series?
Answer: The Office
Q5.: Espadrilles were first made in regions of France and Spain. Where are these worn?
Answer: On your feet

1. A 10-year old boy, has become the youngest to win a gold medal at the Khelo India Youth Games held in January. What is his name?

Ans – Abhinav Shaw

2.Spiders have 6 legs.

Ans – False

3. World Homeopathy Day 2019 was observed recently. When was it?

Ans – 10 april

4. The Indian Railways have developed an AI-powered robot which helps check for faults in trains by clicking and sharing pictures of under-gears. What is it called?

Ans – Ustaad

5. India’s fastest engineless self-propelled train was launched in February, for the Delhi-Varanasi route. It was referred to as Train 18, before being renamed. What is it called now?

Ans – Vande Bharat Express



1. Which famous animated character made its debut in the short film Steamboat Willie, which released in 1928?
Ans – Mickey Mouse
2. Which countries played in the first men’s Twenty20 Cricket international ever?
Ans – Australia and New Zealand
3. Flags from which of these countries features a depiction of the Sun at its center?
Ans – Argentina
4. The first person in history to win two Nobel prizes was
Ans – Marie Curie
5. If you were enjoying a match at the largest cricket stadium in India, which city would you be in?
Ans – kolkata





1) Which famous Indian cricketer is Ranveer Singh depicting in his upcoming movie ’83?
Ans – Kapil Dev
2) Which was the first song to be played in outer space?
Ans – Jingle bells
3) Tug-of-war was played as an Olympic sport.
Ans – True
4) Who is the first Indian cricketer to have crossed 8,000 runs in T20 matches?
Ans – Suresh Raina
5) In the film Avengers Infinity War, which is the last infinity stone that Thanos gets to complete his gauntlet before destroying half of all living beings in the universe?

Ans – Mind Stone


1) Where are the Tea Board of India headquarters located?
Ans – Kolkata
2) The African elephant is the largest carnivore on land.
Ans – False
3) Indian athlete Irfan KT, from Kerala, has qualified for the 2020 Tokyo Olympics. Which sport will he participate in?
Ans – Race walking
4) Season 2 of the Amazon Prime Video exclusive series, ‘Laakhon mein ek’ recently released. Created by Biswa Kalyan Rath, who stars as the lead in this season?
Ans – Shweta Tripathi
5) Which Indian woman was recently titled as the ‘Chief Scientist’ at the World Health Organization?
Ans – Soumya Swaminathan



Q1.: The Special Olympics World Summer Games 2019 took place from March 14-21. Which country was it hosted in?
Ans- UAE

Q2.: David Dhawan is set to release a remake of his 90s film Coolie No.1, starring son Varun Dhawan. Who is the lead actress cast opposite Varun?
Ans- Sara Ali Khan

Q3.: The smallest bone in the human body is found in the fingers.
Ans- False

Q4.: India recently launched the South-Asian Centre of the International Rice Research Institute (IRRI). Where can you find the IRRI headquarters?
Ans- Philippines

Q5.: Which city has been titled as the 'cleanest city in India' as part of the Swachh Survekshan 2019 survey?
Ans- Indore





Q1.: The Game of Thrones TV show is based on the
fantasy novel series ‘A Song of Fire and Ice’ .
Who is the author to this book series?
Ans- George R. R. Martin
Q2.: In the series ‘Game of Thrones’, the White
Walkers are vulnerable to which of these
materials?
Ans-
Q3.: In the Game of Thrones series, what’s the
name of the band of assassins that Arya Stark
joins in Braavos?
Ans-
Q4.: What character does Priyanka Chopra’s sister-
in~|aw play in the Game of Thrones series?
Ans- Sansa Stark
Q5.: Where can you take a selfie while sitting on the
real Iron Throne used in the filming of Game of
Thrones?
Ans- Croatia


Q1.: Which scientist developed the algorithm which
helped capture the first—ever image of a black
hole?
Ans- Katie Bouman
Q2.: The Phayeng village is recently tagged as
India’s first carbon-positive settlement. Which
state is it located in?
Ans- Manipur
Q3.: Vader, Papi, Tatay, and Tevas are different
terms for a _.
Ans- Father
Q4.: The amount of electronic waste is growing
rapidly. The world’s largest e-waste recycling
center was recently opened in which of these
cities?
Ans- Dubai
Q5.: 14th April is celebrated as ‘Ambedkar Jayanti’,
the birth anniversary of BR Ambedkar, known
as the architect of the Indian constitution. He
was also independent India’s f‌irst _. Fill in
the blanks
Ans- Law minister

Q1.: A group of crows is called a _. Fill in the
blanks.
Ans- murder
Q2.: Which of these is the southernmost point of
Africa and the beginning of the dividing line
between the Atlantic and Indian Oceans?
Ans- Cape Agulhas
Q3.: Who was the second man to walk on the
moon?
Ans- Edwin ‘buzz’ Aldrin
Q4.: Which f‌ilm director and screenwriter is most
known for the Elements Trilogy – Fire (1996),
Earth (1998), and Water (2005)?
Ans- Deepa Mehta
Q5.: The Department of Posts in India has launched
a ’Cool EMS’ service, using which customers in
India can import food items from _ for
personal use. Fill in the blanks.

Ans- Japan


Amazon Quiz Time Daily – Today’s Answer of RS.1000




1.Which iconic figure of Greek mythology causes people to turn to stone?
Ans. Medusa

2.Which famous Indian cricketer has been appointed as the latest chairman of the ICC cricket committee?
Ans. Anil Kumble

3.Leonardo da Vinci could write with one hand and draw with the other at the same time.
Ans. True

4.How old is the oldest known living person in this year?
Ans. 116

5.Archana Kamath is associated with which sport?
Ans. Table tennis

For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3