Monday, 24 June 2019

Amazon Quiz Answers Today 24 June 2019 | Win Rs.10000


1) Who has been crowned Femina Miss India World 2019? PS – She hails from Rajasthan.
ans- Suman Rao
2) Which state has the longest known cave in India? The cave is 24,583 meters in length!
ans- Meghalaya
3) In the Hindi dub of Disney’s upcoming ‘Lion King’, Shah Rukh Khan will be the dubbing the character ‘King Mufasa’. Who will voice the character of Simba, the young lion and King Mufasa’ s son?
ans- Aryan Khan
4) Which of the following movies won the Oscar for Best Picture, Best Director & Best Actor all at once in the year 1995?
ans- Forrest Gump
5) 
Who will be directing Amitabh Bachchan’s next film, ‘Gulabo Sitabo’?
ans- Shoojit Sircar
DETAILS OF THE CONTEST AND HOW TO ENTER
1. This Contest will commence on 24 June 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and participant will be selected as winners by a random draw of lots.
6. The declared winner(s) will be eligible for winning (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.
Terms And Conditions
This Daily QuizTime (“Contest”) is brought to you by Amazon Seller Services Private Limited (“Brand”) and made available to you by Amazon Seller Services Private Limited (“ASSPL”/ “Amazon”). Please read these terms and conditions (“T&Cs”) before entering the Contest. You agree that, by participating in this Contest, you will be bound by these T&Cs and you acknowledge and agree that you satisfy all Contest eligibility requirements as provided herein below. These T&Cs are in addition to the Amazon.in Conditions of Use to which you agree by using www.ama...in and its mobile/tablet application or mobile site thereof (collectively hereinafter referred to as “Amazon.in”). To the extent the Amazon.in Conditions of Use are inconsistent with these T&Cs; these T&Cs will prevail with respect to the Contest only. For the purposes of these T&Cs, wherever the context so requires “You” or “Your” shall mean any natural person who is a participant in the Contest.

Search More Giveaways





For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Sunday, 23 June 2019

Amazon Quiz Answers 23 June 2019 | Win Huawei P30 Pro

1) Name the longest National Highway in India which passes through 11 Indian states?
ans- NH 44
2) ‘The Forbidden City’ is a UNESCO World Heritage Site and is home to the ‘Palace Museum’ – one of the largest museums in the world. This city was once home to 24 emperors. Where can you find the ‘Forbidden City’?
ans- China
3) Which national park in India is home to over 70 per cent of the world’s swamp or wild buffalo population, which were recently classified endangered by the IUCN?
ans- Kaziranga
4) Which among these is NOT a comet, but is in fact an asteroid/dwarf planet in the solar system?
ans- Ceres
5) Which actress will portray Saina Nehwal in an upcoming biopic on the athelete’s life?
ans- Parineeti Chopra
DETAILS OF THE CONTEST AND HOW TO ENTER
1. This Contest will commence on 21 June 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and participant will be selected as winners by a random draw of lots.
6. The declared winner(s) will be eligible for winning (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.
Terms And Conditions
This Daily QuizTime (“Contest”) is brought to you by Amazon Seller Services Private Limited (“Brand”) and made available to you by Amazon Seller Services Private Limited (“ASSPL”/ “Amazon”). Please read these terms and conditions (“T&Cs”) before entering the Contest. You agree that, by participating in this Contest, you will be bound by these T&Cs and you acknowledge and agree that you satisfy all Contest eligibility requirements as provided herein below. These T&Cs are in addition to the Amazon.in Conditions of Use to which you agree by using www.ama...in and its mobile/tablet application or mobile site thereof (collectively hereinafter referred to as “Amazon.in”). To the extent the Amazon.in Conditions of Use are inconsistent with these T&Cs; these T&Cs will prevail with respect to the Contest only. For the purposes of these T&Cs, wherever the context so requires “You” or “Your” shall mean any natural person who is a participant in the Contest.
Search More Giveaways





For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Saturday, 22 June 2019

Amazon Quiz Answers 22 June 2019 | Win Sony Bravia Led Smart Tv

1) Which team broke the record for the highest number of goals scored in any World Cup match (womens or mens) in their debut performance at the FIFA Women’s World Cup? PS – they scored 13 goals in a single match!
ans- USA
2) Sonam Kapoor and Dulquer Salman will be seen together in a fictional movie about the Indian cricket team, based on a book by Anuja Chauhan. What is the movie called?
ans- The Zoya Factor
3) Which Bengaluru-based NGO, which is running one of the world’s largest school-meals project was recently awarded the BBC World Service Global Champion Award?
ans- Akshaya Patra
4) Aromachology is the study of smells. What is the study of sound called?
ans- Acoustics
5) Which Indian state launched ‘Pink Sarathi’ vehicles to ensure the safety of women commuting by local buses?
ans- Karnataka
DETAILS OF THE CONTEST AND HOW TO ENTER:
1. This Contest will commence on 22 June 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and participant will be selected as winners by a random draw of lots.
6. The declared winner(s) will be eligible for winning (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.
Terms And Conditions
This Daily QuizTime (“Contest”) is brought to you by Amazon Seller Services Private Limited (“Brand”) and made available to you by Amazon Seller Services Private Limited (“ASSPL”/ “Amazon”). Please read these terms and conditions (“T&Cs”) before entering the Contest. You agree that, by participating in this Contest, you will be bound by these T&Cs and you acknowledge and agree that you satisfy all Contest eligibility requirements as provided herein below. These T&Cs are in addition to the Amazon.in Conditions of Use to which you agree by using www.ama...in and its mobile/tablet application or mobile site thereof (collectively hereinafter referred to as “Amazon.in”). To the extent the Amazon.in Conditions of Use are inconsistent with these T&Cs; these T&Cs will prevail with respect to the Contest only. For the purposes of these T&Cs, wherever the context so requires “You” or “Your” shall mean any natural person who is a participant in the Contest.
Search More Giveaways





For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Friday, 21 June 2019

Amazon Quiz Answers 21 June 2019 | Win Honor band 4



1) This year will be the 20th anniversary of ‘Operation VIJAY’ in India’s history. Which victorious war are we celebrating?

ans- Kargil war

2) Jallikattu, a famous sport in Tamil Nadu, broke a world record this year for entering the maximum number of participating animals into the sporting arena. Which animal does this game involve?

ans- Bull

3) India’s second mission to the moon, Chandraayan 2 is all set to blast off into space and aim for landing on the moon’s South Pole, where no one has ever been before. When will it be launched?

ans- 15th July 2019

4) Featuring over 70 songs, which of these bollywood films holds the record for the highest number of songs?

ans- Indrasabha

5)
Today is the International day of Yoga, celebrated annually on June 21. After a unanimous declaration for this day by the UN general assembly, when was the first ever International Day of Yoga celebrated worldwide?

ans- 2015

DETAILS OF THE CONTEST AND HOW TO ENTER:

1. This Contest will commence on 21 June 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and participant will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning honor band 4 (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

Terms And Conditions

This Daily QuizTime (“Contest”) is brought to you by Amazon Seller Services Private Limited (“Brand”) and made available to you by Amazon Seller Services Private Limited (“ASSPL”/ “Amazon”). Please read these terms and conditions (“T&Cs”) before entering the Contest. You agree that, by participating in this Contest, you will be bound by these T&Cs and you acknowledge and agree that you satisfy all Contest eligibility requirements as provided herein below. These T&Cs are in addition to the Amazon.in Conditions of Use to which you agree by using www.ama...in and its mobile/tablet application or mobile site thereof (collectively hereinafter referred to as “Amazon.in”). To the extent the Amazon.in Conditions of Use are inconsistent with these T&Cs; these T&Cs will prevail with respect to the Contest only. For the purposes of these T&Cs, wherever the context so requires “You” or “Your” shall mean any natural perso
who is a participant in the Contest.
Search More Giveaways





For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Thursday, 20 June 2019

Amazon Quiz Answers 20 June 2019 | Win ₹ 20000

1.The first ever computer virus was created in 1971. What was it called?
Ans. Creeper

2.India’s highest railway station (in altitude) is serviced by the Darjeeling Himalayan Railway, a UNESCO World heritage site. Where is it located?
Ans. Ghum

3.Mini Mathur and Cyrus Sahukar are starring in this all-new comedy by Amazon Prime Video which is produced by Dia Mirza. What is the show called?
Ans. Mind the malhotras

4.For the first time in India, a drone was used to successfully transport blood from a remote health centre. In which state was this incredible feat achieved?
Ans. Uttarakhand

5. On 9th June 2019, Rafael Nadal cinched his 12th French Open win. Who did he play the finals against?
Ans.  Dominic thiem

Amazon Today’s Quiz Contest Terms: 

This Contest will commence on 19th June from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (”Contest Period")In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.The declared lucky winner(s) will be eligible for winning Exciting Prizes & Rewards

Search More Giveaways





For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Wednesday, 19 June 2019

Amazon Quiz Answers 19 June 2019 | Win Vivo V15 Pro

1) During the British Raj, a now widely-recognized monument was built to commemorate the visit of King George V and the Queen Mary to Bombay. Which monument is it?
ans- Gateway of India
2) Which of the following is NOT a form of carbon?
ans- Glass
3) In the world of sports, the Dronacharya award is given to _____. Fill in the blank.
ans- Sports coaches
4) Which is the largest blood vessel in the human body?
ans- Aorta
5) The first Commonwealth Games were held in 1930 and saw 11 participating countries. Which country played the host for the games?
ans- canada
DETAILS OF THE CONTEST AND HOW TO ENTER:
1. This Contest will commence on 19 June 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and participant will be selected as winners by a random draw of lots.
6. The declared winner(s) will be eligible for winning a Vivo v 15 pro (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.
Terms And Conditions
This Daily QuizTime (“Contest”) is brought to you by Amazon Seller Services Private Limited (“Brand”) and made available to you by Amazon Seller Services Private Limited (“ASSPL”/ “Amazon”). Please read these terms and conditions (“T&Cs”) before entering the Contest. You agree that, by participating in this Contest, you will be bound by these T&Cs and you acknowledge and agree that you satisfy all Contest eligibility requirements as provided herein below. These T&Cs are in addition to the Amazon.in Conditions of Use to which you agree by using www.ama...in and its mobile/tablet application or mobile site thereof (collectively hereinafter referred to as “Amazon.in”). To the extent the Amazon.in Conditions of Use are inconsistent with these T&Cs; these T&Cs will prevail with respect to the Contest only. For the purposes of these T&Cs, wherever the context so requires “You” or “Your” shall mean any natural person who is a participant in the Contest
Search More Giveaways





For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Tuesday, 18 June 2019

Amazon Quiz Answers 18 June 2019 | Win Montra Helicon Bicycle


1) Did you know that India has a national aquatic animal! Which one of the following is it?
ans- River Dolphin
2) Which country has launched the first Arctic tourist train service that takes its passengers through the Arctic region before reaching Norway? PS: It is named Zarengold.
ans- Russia
3) Amazon was founded by Jeff Bezos in the year 2000.
ans- False
4) Who has Forbes magazine named as the world’s first billionaire rapper?
ans- Jay-Z
5) Who founded the Vijayanagara Empire that reigned over South India in the 13th century?
ans- Hariahara I
Search More Giveaways






For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Monday, 17 June 2019

Amazon Quiz Answer Today Win ₹ 5000 , 10 Winners, 17 June 2019

1) The Queen of England celebrates 2 birthdays – on her actual date of birth in April, and an official birthday in June. How old did she turn this year?

ans- 93

2) Which Indian football player has made the highest number of international appearances (108 matches to be exact) to become the highest capped footballer in the country?

ans- Sunil Chettri

3) Elena Cornaro Piscopia was one of the first women to receive an academic degree from a university in 1678 and was featured on a Google Doodle recently! What did she receive her doctorate in?

ans- Philosophy

4) Kangaroo is a type of mammal that carries its young in a small external pouch on its body. What is this type of mammal called?

ans- Marsupial

5) Which world famous brand derived its name from the Greek goddess of victory?

ans- Nike
Search More Giveaways





For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Sunday, 16 June 2019

Amazon Quiz Answer Today Win Apple Watch, 16 June 2019

1.Who developed the theory of evolution in the famous book ‘On the Origin of Species’?
Ans. Charles Drarwin

2.Long before Google, there have been other search engines on the internet. But which one was the first?
Ans. Archie

3.Vicky Kaushal released the first look of a new film (his first horror movie) called ‘Bhoot: Part One – The Haunted Ship’. Who plays the female lead in the film?
Ans. Bhumi pedneker

4.The 2019 FIFA Women’s World Cup started its eighth edition on 7th June. Which country is hosting the tournament this year?
Ans. France

5.The last film that Satyajit Ray directed before he passed, was based on one of his own short stories, Atithi. What was the film called?
Ans. Agantuk

Amazon Today’s Quiz Contest Terms:

This Contest will commence on 16th June from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.The declared lucky winner(s) will be eligible for winning Apple Watch

Search More Giveaways






For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Saturday, 15 June 2019

Amazon Quiz Answer Today Win Blaupunkt Party Speakers , 15 June 2019



1.Abraham Lincoln was an accomplished wrestler as a young man and was also honored by the National Wrestling Hall of Fame.
Ans. True

2.World Oceans Day is celebrated to create awareness and encourage conservation of the open seas. On which day is it celebrated annually?
Ans. 8th June

3.The Prime Minister of which country has announced that their nation will completely ban single-use plastics by 2021?
Ans. Canada

4.Which day is Father’s Day being celebrated in India this year?
Ans. 16th June

5.Which cricketer recently broke Sachin Tendulkar’s record as the fastest batsman to reach 2000 ODI runs against Australia? He completed it in just 37 innings.
Ans. Rohit sharma
Search More Giveaways






For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3