Monday, 22 July 2019

Amazon Quiz Answers 22 July 2019 | Win 20000 Amazon pay balance


1) AR Rahman won a Grammy award for which album?
ans- Slumdog Millionaire

2) The transformer that develops the high voltage in a home television is commonly called a ____. Fill in the blank.
ans- Flyback

3) The BCCI has just named a new Head of Cricket at the National Cricket Academy. Who is it?
ans- Rahul Dravid

4) Where is the headquarters of the ICC (International Cricket Council) located?
ans- Dubai

5) Which profession does Sanjay Dutt fake in the movie Lage Raho Munnabhai?
ans- History Professor

DETAILS OF THE CONTEST AND HOW TO ENTER
1. This Contest will commence on 22 July 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and participant will be selected as winners by a random draw of lots.
6. The declared winner(s) will be eligible for winning (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

Search More Giveaways





For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

MI Tech Edition Quiz Answers | 22-July-2019 | Win Mi Band 3


1) The current version of Android is Android 9 ___. Fill in the blanks.
Ans – Pie
2) Who of the following is NOT a founder of Facebook?
Ans – Steve Jobs
3) Which of these celebrities tied up with Xiaomi to launch a special edition of the Mi Band?
Ans – Hrithik Roshan
4) What is the base material from which a microprocessor chip is made?
Ans – Silicon
5) Which of these companies specializes in developing self-driving cars?
Ans – Tesla

Search More Giveaways





For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Sunday, 21 July 2019

Amazon Quiz answers | Mi Bag | Travel edition


1) Which country would you find the following: Machu Pichu, Sacred Valley and Colca Canyon?
Peru

2) What is the capital of Austria?
Vienna

3) Which of the following is a feature of the Mi Travel Backpack?
All Of the above


4) Who is the author of 'Around the world in 80 days?'
Jules Verne

5) If you were taking a trip down the Amazon river, which of these countries will you NOT pass through?
Mexico

Search More Giveaways






For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Amazon Quiz Answers 21 July 2019 | Win iPhone XR


1) In context to fashion, what is a ‘fedora’?
ans- A type of headwear
.
2) Did you know that pandas eat anywhere between 12-39 kgs of food every day! What does a panda’s diet mainly consist of?
ans- Bamboo
.
3) Chief of the Air Staff or Air Chief Marshal is the highest rank in the Indian Air Force. It is the position of commander of the IAF. Who was the first Indian to become Chief of Air Staff in 1954?
ans- Subroto Mukerjee
.
4) Indian scientists have developed a new material which is capable of absorbing both light and carbon dioxide and could help control environmental issues. What is it called?
ans- Black gold
.
5) What is the name of the network of higways that connects the four major cities of India – Chennai, Kolkata, Delhi and Mumbai?
ans- The Golden Quadrilateral
.
.
DETAILS OF THE CONTEST AND HOW TO ENTER
1. This Contest will commence on 21 July 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and participant will be selected as winners by a random draw of lots.
6. The declared winner(s) will be eligible for winning (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

Search More Giveaways





For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Saturday, 20 July 2019

Amazon Quiz Fittify | Win 10000 Amazon Pay Balance | 20 Winners


1) Saffola recently launched the Fittify peanut butter in its Saffola Fittify gourment range. Which of these is true about the Fittify peanut butter?

ans- All of Above

2) Saffola Fittify Gourmet Peanut Butter comes in all of the below variants except?

ans- Creamy, sweetened with refined sugar

3) The range of Fittify Peanut Butters has been curated by Chef ______.

ans- Kunal Kapoor

4) Saffola Fittify Peanut Butter is ______. Fill in the blanks.

ans- Made with 100% natural ingredients

5) Apart from peanut butter, Saffolla Fittify gourment range has other products as well. Which of these is NOT a product in this range?

ans- Diet cola


DETAILS OF THE CONTEST AND HOW TO ENTER:

1. This Contest will commence on 29th June 2019 from 12:00:01 a.m. (IST) to 15th August 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”).
2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in.
3. Once you have signed-in to Amazon.in, you can participate by navigating to the Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period.
4. Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly. 5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 20 (twenty) participants will be selected as winners by a random draw of lots.
6. The declared winner(s) will be eligible for winning Rs. 10,000 as Amazon Pay balance each (hereinafter referred to as “Prize(s)”). 7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only. 8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirement
s prescribed below in these T&Cs.
Search More Giveaways





For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Amazon Quiz Answers 20 July 2019 | win apple watch


1) Which is the national fruit of India?
ans- Mango
2) Panchathan Record Inn is which composer’s in house studio?
ans- A.R. Rahman
3) Who developed a vaccine against poliomyelitis (Polio)?
ans- Dr. Jonas Salk
4) In ancient Greece, men exercised and took part in sports completely nude. True or False.
ans- TRUE
5) A cinematograph is a motion picture film camera, which also serves as a film projector and printer. Who invented it?
ans- Lumiere Brothers
DETAILS OF THE CONTEST AND HOW TO ENTER
1. This Contest will commence on 20 July 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and participant will be selected as winners by a random draw of lots.
6. The declared winner(s) will be eligible for winning (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.
Search More Giveaways





For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Friday, 19 July 2019

Amazon Cadbury Oreo Quiz Answers – 20,000 Pay Balance


Q1 – The Limited Edition Oreo Music Box Will Be Launching This Cadbury Oreo On Which You Can Play Music With An Oreo Cookie. What Is It Called?
Ans – Oreo Stereo
Q2 – The Oreo Stereo Box Comes With 7-Packs Of Oreo Cookies. How Many Flavors Do You Get In One Box?
Ans – 4
Q3 – The Song On The Oreo Stereo Music Box Changes With Every Bite Of The Cookie.
Ans – True
Q4 – Apart From Playing Music, You Can Also _______ On The Oreo Stereo Music Box Using An Oreo Cookie. Fill In The Blanks.
Ans – Record A Personal Message
Q5 – The First Oreo Cookie Was Sold More Than A 100 Years Ago. True Or False?
Ans – True

Search More Giveaways





For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Amazon Quiz Answers 19 July 2019 | Win LG Microwave Oven


1) What is another word for lexicon?
ans- Dictionary
2) Dr. Kalam was bestowed with the highest honour that an Indian citizen can receive. Which award is it?
ans- The Bharat Ratna
3) India is a federal union comprising twenty-nine states and eight union territories.
ans- FALSE
4) Hyundai launched its first all-electric SUV model in India. What is it called?
ans- Kona Electric SUV
5) A ‘sonnet’ is a poem in a specific form which originated in Italy. How many lines does a sonnet typically have?
ans- 14

Search More Giveaways






For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Thursday, 18 July 2019

Amazon Quiz Answers 18 July 2019 | Win Sony Home Theatre

1) The clothing trend exemplified by black clothing, dark makeup, and black-dyed hair is called
ans- Goth
2) Name the Indian Tennis player-turned Hollywood filmmaker who has made more than 120 films with stars such as Cate Blanchett, Angelina Jolie and more?
ans- Ashok Amritraj
3) Where is the headquarters of Amazon Inc. located?
ans- Seattle
4) Former Indian cricket captain, MS Dhoni recently turned 38 and received wishes from all over the world. When was his birthday?
ans- 7th July
5) Freddie Mercury was the lead vocalist of which iconic rock group?
ans- Queen

Search More Giveaways





For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Amazon Pedigree Quiz Answers | Win RS 20000 Amazon Pay Balance | 10 Winners

1) Pedigree Biscrok dog biscuits are the latest offering from Pedigree. Which of these is NOT true about these biscuits?
ans- Give your dog the ability to sing
2) Pedigree Biscrok biscuits come in different flavors, but all of them are in which shape?
ans- Bone shaped
3) Which of these phrases is associated with Pedigree Biscrok biscuits?
ans- Get them Wagging
4) Pedigree Biscrok biscuits comes in 2 flavors – Chicken and ______. Fill in the blanks.
ans- Milk and Chicken
5) Which of the following is NOT an ingredient of Pedigree Biscrok biscuits?
ans- Chocolate

Search More Giveaways





For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

LG W Series Quiz, Win LG W10 Smartphone, Subscribe My Smart YouTuber


Search More Giveaways





For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Amazon Sennheiser Quiz Answers | Win Sennheiser Momentum True Wireless in-Ear Bluetooth Headphone | 8 Winners

1) Which of these you can do on the Sennhieser Momentum Free SE headphones?
ans- All of the above

2) All Sennheiser headphones come with a compatible app for your smartphone using which you can personalize your audio. What is this app called?
ans- Captune

3) The Sennhieser Momentum HD 599 SE headphones are compatible with which of these devices?
ans- All of the above

4) All Sennheiser headphones come with a 2 year warranty against manufacturing defects.
ans- True

5) Using which technology does the Sennheiser Momentum Free SE connect your music device?
ans- Bluetooth 4.2


More Giveaways






For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Wednesday, 17 July 2019

Amazon Quiz Answers 17 July 2019 | Win RS.20000


1) Which Indian state is also known as the ‘Land of rising sun’ because it gets the first sunrise in the country?
ans- Arunachal Pradesh
2) Which is the only tennis Grand Slam tournament that is played on grass courts currently?
ans- Wimbledon
3) The 2006 film, The Namesake, starring Tabu and Irfan Khan is based on a novel of the same name. Who is the author of that novel?
ans- Jhumpa Lahiri
4) Name the official residence of the Pope?
ans- Apostolic Palace
5) Who out of the following is NOT an Indian fashion designer?
ans- Ravi Ruia

Search More Giveaways





For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3