Tuesday, 22 October 2019

Amazon Festive Riddles Solve & Win OnePlus 7T pro ends 3rd November





Search More Giveaways



























Download Our APP for Faster Updates Learn To Earn App



Subscribe our Youtube Channel. Learn TO Earn


Join WhatsApp Broadcast
http://shorturl.at/wINV4

Amazon Festive Riddles Solve & Win OnePlus 7T pro ends 3 November

1)I eat, I live. I breathe, I live. I drink. What am I?

ans- Fire


2) I am tall when young and short when I am old. What am I?

ans- A candle


3) I weigh nothing, but you can still see me. If you put me in a bucket, I make the bucket lighter. What am I?

ans- A hole


4) I have notes that are ‘top’, ‘heart’ and ‘base’. What am I?

ans- A perfume


5) I am black when you buy me, red when you use me and gray when you throw me away. What am I?

ans-Charcoal


DETAILS OF THE CONTEST AND HOW TO ENTER:

1. This Contest will commence on 19 October 2019 from 00:00:01 a.m. (IST) to 3rd November 2019 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”) 2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”). 3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) Riddles will be posted during the entire Contest Period. 4. Thereafter, if you answer all the quiz riddles correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular riddle correctly. 5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the riddles and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots. 6. The declared winner(s) will be eligible for winning a One Plus 7T Pro (hereinafter referred to as “Prize(s)”). 7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.



Search More Giveaways







Download Our APP for Faster Updates Learn To Earn App

Subscribe our Youtube Channel. Learn TO Earn

Join WhatsApp Broadcast http://shorturl.at/wINV4

Amazon Quiz Answers | 22 October 2019 | Win Amazon Alexa Echo Show


Amazon Quiz Answers | 22 October 2019 | Win Amazon Alexa Echo Show

1) Which of these is the southern most point of Africa and the beginning of the dividing line between the Atlantic and Indian Oceans?

Ans – Cape Agulhas

2) Who was the second man to walk on the moon?

Ans – Edwin ‘buzz’ Aldrin

3) Which historical event does Charles Dickens’ novel ‘The Tale of Two Cities’ concern?

Ans – The French Revolution

4) When did the Apple iPhone first become available?

Ans – 2007

5) Which film director and screenwriter is most known for the Elements Trilogy – Fire (1996), Earth (1998), and Water (2005)?

Ans – Deepa Mehta


Search More Giveaways







Download Our APP for Faster Updates Learn To Earn App

Subscribe our Youtube Channel. Learn TO Earn

Join WhatsApp Broadcast http://shorturl.at/wINV4

Amazon Quiz Answer win 24K Gold Ends 3 November





Search More Giveaways



























Download Our APP for Faster Updates Learn To Earn App



Subscribe our Youtube Channel. Learn TO Earn


Join WhatsApp Broadcast
http://shorturl.at/wINV4

FLIPKART GUESS WHAT ANSWERS , 22 October 2019





Search More Giveaways



























Download Our APP for Faster Updates Learn To Earn App



Subscribe our Youtube Channel. Learn TO Earn


Join WhatsApp Broadcast
http://shorturl.at/wINV4

Monday, 21 October 2019

Daily Deals For 21 October 2019

 Amazon India (Great Indian Festival)

Offer : Get upto 60% off on Headphones
Click Here
Valid till : 25th October 2019

Offer : Buy Power Banks starting from Rs.399
Click Here
Valid till : 25th October 2019

Offer : Buy Fitness Trackers starting from Rs.1299
Click Here
Valid till : 25th October 2019

Offer : Get upto 55% off on Televisions
Click Here
Valid till : 25th October 2019

Offer : Buy Kitchen and Home Appliances starting from Rs.299
Click Here
Valid till : 25th October 2019 

Offer : Get upto 70% off on Mens Watches
Click Here
Valid till : 25th October 2019


Flipkart ​(Big Diwali Sale)
Offer : Get upto 70% off on Sound Bars
Click Here
Valid till : 25th October 2019 

​Offer : Buy Top Trimmers starting from Rs.299
Click Here
Valid till : 25th October 2019

Offer : Buy Apple Watches 3 starting from Rs.17999
Click Here
Valid till : 25th October 2019

​Offer : Get Min Rs.20000 off on Gaming Laptops
Click Here
Valid till : 25th October 2019

Offer : Buy Mobile Back Covers starting from Rs.99
Click Here
Valid till : 25th October 2019

​Offer : Buy Fitbit Versa Smart Watch Only Rs.11999
Click Here
Valid till : 25th October 2019


PayTM Mall
Offer : Get upto 40%-80% off on Mens T-shirts
Click Here
Valid till : Stock Lasts 

Offer : Buy Formal and Casual Shoes Under Rs.999
Click Here
Valid till : Stock Lasts


Tatacliq
Offer : Get upto 75% off on Womens Wear
Click Here
Valid till : Stock Lasts 

Offer : Get upto 70% off on Mens Wear
Click Here
Valid till : Stock Lasts


ShopClues
Offer : Get upto 85% off on Western Wear
Click Here
Valid till : Stock Lasts 

Offer : Buy Mens Sports Wear starting from Rs.198
Click Here
Valid till : Stock Lasts


Myntra
Offer : Get upto 70% off on Mens Ethnics Wear
Click Here
Valid till : Stock Lasts


Firstcry
Offer : FLAT 50% OFF - TOP 10 Fashion Brands
Click Here
Coupon code : OCT10TOP
Valid till : 21st October 2019
T&C :
Terms & Condition
1. Limited period offer.
2. User will get flat 50% Off on Fashion Range by Carter's, Zero, Toffyhouse, Cute Walk, Babyhug, Mark & Mia, Cucumber, Babyoye, Ollypop & Kookie Kids.
3. Coupon code is not valid on Innerwear, Thermals, Socks & Tights.
4. Maximum Discount is Rs. 3000.
5. Benefits arising post implementation of GST are part of this coupon
6. Coupon code is not applicable with any other coupon.
7. Coupon code is applicable only on the MRP of products.
8. GST applicable on discounted price. 

Amazon Festive Riddles – Answer and Win 24k Gold Bar


Q1: What Gets Wetter As It Dries?
Ans: A Towel
Q2: A Box Of Diamonds That Most Love To Eat. What Am I?
Ans: Sugar
Q3: What Begins With T Ends With T And Has T In It?
Ans: A Tea Pot
Q4: What Has A Face And Two Hands But No Arms Or Legs?
Ans: A Clock
Q5: I Have Hearts But No Other Organs. What Am I?
Ans: A Deck Of Cards
Q6: A carpet of rice, flour, sand or petals. What am I?
Ans: Rangoli 

Search More Giveaways







Download Our APP for Faster Updates Learn To Earn App

Subscribe our Youtube Channel. Learn TO Earn

Join WhatsApp Broadcast http://shorturl.at/wINV4

Amazon Quiz Answer Today, win Rs. 5000 , 21 October

1)Which Indian shuttler clinched the men’s singles title at the 2019 Bahrain International Series Badminton?

ans- Priyanshu Rajawat


2) The first engineering college in India was established by Lord Dalhousie as Thomason College of Civil Engineering in the year 1847. It later became an IIT. Where is this college located?

ans- Roorkee


3) The first women to serve as the Chief Minister (CM) of any state in India was ________ . She served as the CM of Uttar Pradesh from 1963-1967. (Fill in the blank)

ans- Sucheta Kriplani


4) Mudhumalai wildlife sanctuary is located in which state in India?

ans- Tamil Nadu


5) The first passenger train in India ran between Mumbai and Thane in the year 1853. What were the names of the 3 steam engines that ran the train?

ans-Sahib, Sindh and Sultan


Details of contest

Type QUIZ in Amazon search bar > open Quiz Time > Play Daily Quiz


The quiz is open from 8:00AM IST to 12:00Noon IST.
Answer all the questions to enter the lucky draw.
You will be notified via e-mail/SMS in case you win the draw.

Search More Giveaways







Download Our APP for Faster Updates Learn To Earn App

Subscribe our Youtube Channel. Learn TO Earn

Join WhatsApp Broadcast http://shorturl.at/wINV4

FLIPKART GUESS WHAT ANSWERS, Win Gionee F9 @ ₹1





Search More Giveaways



























Download Our APP for Faster Updates Learn To Earn App



Subscribe our Youtube Channel. Learn TO Earn


Join WhatsApp Broadcast
http://shorturl.at/wINV4

Sunday, 20 October 2019

Amazon Quiz Answers for 20 October 2019 | Win OnePlus 7 pro


1)Blue-tongue, a disease on domestic and wild ruminants(Goats, sheep, cattle) is caused by __________? (Fill in the blank)
ans- Virus

2) We recently celebrated Dr. A.P.J Abdul Kalams birthday. He served as the ______ President of India. (Fill in the blank)
ans- 11th

3) Which was the first Indian movie nominated for Oscar?
ans- Mother India

4) The modern game of Golf originated in which country?
United states
ans- Scotland

5) The one horn Rhino is found in which country?
ans-India
Search More Giveaways







Download Our APP for Faster Updates Learn To Earn App

Subscribe our Youtube Channel. Learn TO Earn

Join WhatsApp Broadcast http://shorturl.at/wINV4

Saturday, 19 October 2019

Amazon Festive Riddles Quiz Answers – Win Sony 5.1 Home Theater System


Amazon Sony 5.1 Home Theater System Quiz Answers Today

>Q1 – To Throw Me, You’d Prefer A Crowd. What Am I?
Ans. – A Diwali Party

>Q2 – I Turn Everything But I Do Not Move. What Am I?
Ans. – Mirror

>Q3 – I Am A Kind Of Coat That Can Only Be Put On When Wet. What Am I?
Ans. – Paint

>Q4 – I Can Be Draped In Over 80 Styles Including Nivi, Gujrati And Maharashtrian. What Am I?
Ans. – A Saree

>Q5 – Whoever Makes It, Tells It Not; Whoever Takes It, Knows It Not; And Whoever Knows It, Wants It Not.
Ans. – Fake Currency

Search More Giveaways






For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Amazon Quiz Answers for 19 October 2019 | win a Microsoft surface Pro 6

1)Famous Bollywood movie ‘Dilwale Dulhania Le Jayenge (DDLJ)’ released today in 1995. In the movie, Raj and Simran took a trip to which part of the world?

ans- Europe


2) DDLJ holds the record of being the longest running film in the history of cinema. Which theater in Mumbai still runs the film?

ans- Maratha mandir


3) Which of the following countries does Afghanistan share its borders with?

ans- Pakistan, Iran, Turkmenistan, Uzbekistan, Tajikistan, China


4) Directorate General of Civil Aviation (DGCA) reported that ______ has emerged as the most punctual airline in last 12 months. (Fill In the blank)

ans- GoAir


5) When was the Defense Research and Development Organisation (DRDO) established?

ans-1958



Details of Contest

Type QUIZ in Amazon search bar > open Quiz Time > Play Daily Quiz


The quiz is open from 8:00AM IST to 12:00Noon IST.
Answer all the questions to enter the lucky draw.
You will be notified via e-mail/SMS in case you win the draw.
Search More Giveaways






For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Friday, 18 October 2019

Daily Deals For 18 October 2019

Amazon India
Offer : Get upto 70% off on Mens Footwear
Click Here
Valid till : Stock Lasts 

Offer : Get upto 30% off on Skin Care Products
Click Here
Valid till : Stock Lasts


Flipkart ​
Offer : Get upto 70% off on Kitchen Appliances
Click Here
Valid till : Stock Lasts 

​Offer : Buy Mobile Accessories starting from Rs.99
Click Here
Valid till : Stock Lasts


PayTM Mall
Offer : Buy Smart TVs starting from Rs.8490
Click Here
Valid till : Stock Lasts 

Offer : Get upto 65% off on Washing Machine
Click Here
Valid till : Stock Lasts


Tatacliq
Offer : Get upto 40% off on Couple Watches
Click Here
Valid till : Stock Lasts 

Offer : Get upto 70% off on Mens Shoes
Click Here
Valid till : Stock Lasts


ShopClues
Offer : Get upto 30% off on Laptops
Click Here
Valid till : Stock Lasts 

Offer : Get upto 90% off on Electronics Accessories
Click Here
Valid till : Stock Lasts


Myntra
Offer : Get upto 40%-70% off on Mens Clothing
Click Here
Valid till : 18th October 2019


AliExpress
Offer : Get upto 50% off on Clothing Fashion
Click Here
Valid till : Stock Lasts


Sugar Cosmetics
Offer : Buy Born To Wing Gel Eyeliner Only Rs.599
Click Here
Valid till : Stock Lasts


Enchanteur
Offer : Buy Pocket Perfume Only Rs.200
Click Here
Valid till : Stock Lasts


Ajio
Offer : Get upto 50%-90% off on Sparkling Sale
Click Here
Valid till : 21st October 2019


TheManCompany
Offer : Flat 25% off on all products
Click Here
Coupon code : DD25
Valid till : 31-10-2019
T&C :
1. Coupon code is valid only on website.
2. Coupon Code can be used only once per user.
3. Offer cannot be clubbed with any other promotion.

Offer : Flat INR 500 off on purchase of INR 1200 or more
Click Here
Coupon code : DD500
Valid till : 31-10-2019
T&C :
1. Coupon code is valid only on website.
2. Coupon Code can be used only once per user.
3. Offer cannot be clubbed with any other promotion.

Offer : Flat INR 200 off on purchase of INR 700 or more
Click Here
Coupon code : DD200
Valid till : 31-10-2019
T&C :
1. Coupon code is valid only on website.
2. Coupon Code can be used only once per user.
3. Offer cannot be clubbed with any other promotion.


Firstcry
Offer : Flat Rs. 450 Off on the order worth Rs. 1249 & above
Click Here
Coupon code : OCTOFFER
Valid till : 18-10-2019
T&C :
1. Coupon code is valid only for today [18th Oct'19].
2. User can avail anyone of the offers mentioned below
A. Flat Rs. 450 Off on the order worth Rs. 1249 & above
B. Flat Rs. 650 Off on the order worth Rs. 1649 & above
3. Benefits arising post implementation of GST are part of this coupon.
4. Coupon code is applicable on MRP of Products.
5. Coupon can is not applicable with any other coupon.
6. Coupon code is not valid on Combos, Bottles & Accessories, Formula & Supplements, Innerwear & Thermals, Socks & Tights and Brands Johnson's Baby, Dettol, Bella, Hamdard, Duracell, Complan, Ryca, Fancy Fluff, Pampers Active Baby, Pampers Dry, Intellikit Trial Kits, Dermadew, Tango, Nestle, Protinex, PediaSure, Figaro, Motorola, Melissa & Doug, Horlicks, Foscam, Alex Daisy, Bio Oil, Jane, Vaux, SeTracker, DMR, Miniwash, Masilo-Linen For Littles, Shesha Naturals, IFITech.
7. GST applicable on discounted price.

Offer : Flat 40% OFF on Entire Toys Range
Click Here
Coupon code : DC40TY
Valid till : 18-10-2019
T&C :
1. Limited period offer.
2. User will get minimum 40% or the stated discount on the chosen product, whichever is higher.
3. Benefits arising post implementation of GST are part of this coupon.
6. Maximum discount is Rs. 2000.
7. Coupon code is valid only on Toys & Gaming except brands  Fancy Fluff, Dermadew, Tango, Nestle, Protinex, PediaSure, Melissa & Doug, Horlicks, Xbox, BonOrganik, Charlie Banana, Foscam, Tupperware, Wanna Party, Alex Daisy, Bio Oil, Jane, Vaux, Chicco, PediaSure, Horlicks, Protinex, Avent, Johnson's baby & Johnson's Active Kids, Figaro, Enfamil, Aptamil, Dexolac, Farex, Dettol, Hamdard, Woodwards, Vicks & Complan.
9. Coupon code is applicable only on the MRP of products.
10. GST applicable on discounted price


Search More Giveaways






For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

FLIPKART GUESS WHAT ANSWERS TODAY , 18 October 2019






Search More Giveaways



























For Amazon Quiz Answers

subscribe our channel. Amazon Quiz


Join WhatsApp Broadcast
https://goo.gl/Jr75v3

Amazon Quiz Answers for 18 October 2019 | win a Fujifilm X-T100 mirrorless camera

Amazon Quiz Answers for 18 October 2019 | win a Fujifilm X-T100 mirrorless camera


1)Which of the following inter-molecular forces enables us to write on the blackboard with a chalk?

ans- Adhesive force

2) ‘Three Gorges Dam’ is the worlds largest hydroelectric project dam. In which country is this dam located?

ans- China

3) The largest island in the world is Greenland. It is an integral part of ______ country. (Fill in the blank)

ans- Denmark

4) Narain Karthikeyan is the sports man in the field of which sport?

ans- Formula one racing

5) Which among the following is NOT a work of Rabindranath Tagore?

ans-Kapala Kundala

Details of contest

Type QUIZ in Amazon search bar > open Quiz Time > Play Daily Quiz
The quiz is open from 8:00AM IST to 12:00Noon IST.
Answer all the questions to enter the lucky draw.
You will be notified via e-mail/SMS in case you win the draw.

Search More Giveaways






For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Amazon Festive Riddles App only Quiz Answers for 17th October 2019 – Win Rs 50,000


Q.1 Scratch my head, see me turn from black to red. What am I?
Ans. MatchStick

Q.2 Round and round, never off the ground. What am I?
Ans- Chakri/Chakra/Zamin chakkar

Q3. I can be cracked, made, told, and played. What am I?
Ans: A Joke

Q4. I go up, I go down. Towards the sky & the ground. What am I?
Ans: Rocket Firecracker

Q5. Light me up for a sprinkle of gold. What am I?
Ans: Flower pot(Anaar)

Search More Giveaways






For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Thursday, 17 October 2019

FLIPKART GUESS WHAT ANSWERS TODAY , 17 October 2019






























For Amazon Quiz Answers

subscribe our channel. Amazon Quiz


Join WhatsApp Broadcast
https://goo.gl/Jr75v3