Thursday, 24 January 2019

Amazon Quiz Answer Today To Win Fitbit Ionic Smartwatch, 24-1-2019



1. Who was the first president of the USA?
Answer – George Washington
2. The soldiers who protected Roman emperors were called ___. Fill in the blanks.
Answer – Praetorian guards
3. Eugenics is the study of ___.
Answer – Altering Human Beings by Changing their Genetic Components
4. When is the International Day of Families celebrated?
Answer – 15 May
5. Which famous superhero movie quoted ‘With great power comes great responsibility’?
Answer – Spider Man


For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Tuesday, 22 January 2019

AMAZON QUIZ ANSWERS FOR 20-23 JANUARY 2019


AS AMAZON IS RUNNING REPUBLIC DAY SALE SO THERE IS NO QUIZ BETWEEN
20-23 JANUARY 2019
WE WILL BE BACK ON 24 JAN
STAY TUNED AND SUBSCRIBED
For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Saturday, 19 January 2019

Amazon Today Quiz Contest Answers: Answer the Questions and Win Sony Portable Party System [19th Jan 2019]- Amazon Great Indian Quiz


Amazon Quiz Answers , Amazon Today 19th Jan 2019 Quiz Answers
Amazon Is Back with Another Quiz Contest 'Amazon Sony Portable Party System Quiz Contest' In Which users have to answer the questions and stand a Chance to Win Sony Portable Party System. The Quiz Contest is Live now for 19th Jan 2019 Between 8:00AM To 12:00 PM. Offer Is Valid For All Amazon Users. Read And Follow Below Mention Steps To Avail Amazon Quiz Contest.

Q1: Which of these Zodiac signs is the only one to be represented by an inanimate object in its symbol?
Ans:   Libra

Q2: What state of matter is our Sun mainly made of?
Ans:  plasma

Q3: Poseidon' is the Greek god of ____. Fill in the blanks.
Ans: The Sea

Q4: Which planet in our solar system is named after the Roman god of war?
Answer:  Mars

Q5: He is considered the pioneer of the field of political science and economics in India. He assisted the first Mauryan emperor Chandragupta in his rise to power. Who is he?
Answer:  Chanakya

For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Friday, 18 January 2019

Spin and win Amazon Quiz answers


How many sides does a square have ?
Ans. 4

Hello Dosto . This Is Giveaway app develop exclusively for our Subscribers .

Here is app Link
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.international.giveaways

Please Rate 5* on play store.
Thank you for your support

Connect with us

Join our telegram broadcast
https://t.me/amazonquiztime

Join WhatsApp broadcast of Amazon Quiz
https://goo.gl/Jr75v3

Subscribe our channel. Quiz And cash http://www.youtube.com/c/TarunTechTips?sub_confirmation=1


Check out my other useful videos

Why You are Not Winning Amazon Quiz , Rules Explained,आप अमेज़ॅन क्विज़ क्यों नहीं जीत रहे हैं, नियम
https://youtu.be/IplkeApSsoo

What I had won From Amazon and Flipkart ? मैंने क्या जीता है अमेज़ॅन और फ्लिपकार्ट से ?
https://youtu.be/J3hBLiQSdLk

How to send any files size by messenger 2018
https://youtu.be/6llM3k7_76E

WHY YOU NOT DO SUB FOR SUB ?
https://youtu.be/6Z1CtyllQgQ

How to Use Free WiFi at Railway Station
https://youtu.be/5N5bopqwcUU

(Hindi) How to Tweet on Twitter
https://youtu.be/5-uKka8YD-M

(HINDI) Increase you Views by 50% on YouTube , How to video, increase your Watch time by 50%
https://youtu.be/R-Q4bnWxIPs

(Hindi) New Movie Kaise Download Kare , How to Download New Movie
https://youtu.be/qIToqW63iS8

GET FREE PLAY STORE CREDIT 2018 FROM GOOGLE OPENION REWARDS, Earn money by Google surveys
https://youtu.be/ufar4TZlYbw

Identify Unknown Numbers in Whatsapp Automatically #letsrewind
https://youtu.be/-H69WWqrCKU


Like And share , If You Really Care

For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Amazon Quiz Answers 18th January | Win ₹50000 Amazon Pay Balance | 8AM - 12PM


1. The Mughal Empress Arjumand Banu Begum is better known as ?
Answer:- Mumtaz Mahal
2. Which ancient empire was ruled by Xerxes the Great in the fifth century BC ?
Answer:- Persian Empire
3. Clark Kent is the real name of which superhero ?
Answer:- Superman
4. What is the main component used in the manufacture of glass ?
Answer:- Sand
5. Which nation was the first to give women the right to vote
Answer:- New Zealand
https://cdn0.desidime.com/attachments/photos/548102/medium/5568937Screenshot-2019-01-18-08-07-53-465-in-amazon-m-Shop-android-shopp.jpg?1547779143

For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Thursday, 17 January 2019

Amazon Great Indian Sale Quiz Answers Win 6 Months Free Shopping


Question 1. You can avail ‘No cost EMI’ to shop during the upcoming Great Indian Sale on Amazon.in using all the below payment methods, except?

Answer: Gold coins


Question 2. Using which bank’s credit/debit card can you avail up to 10% instant discount on shopping during the Great Indian Sale on Amazon.in?

Answer: HDFC bank

Question 3. ‘Golden Hour deals’ will run every day from ___ to ___ during the Great Indian Sale, offering exclusive deals on the Amazon app. Fill in the blanks.

Answer: 8PM to midnight


Question 4. When does the Great Indian Sale 2019 begin for all customers on Amazon.in?

Answer: 20th January


Question 5. Prime members get early access to the Great Indian Sale. When does the sale start for them?

Answer: 12 noon, 19th January


For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Amazon Quiz 17 January 2019 Answers – Saregama Carvaan


How To Participate In Amazon Quiz Answers 17 January


1. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.
2. Open & Sign in to the Amazon App.
3. Go to Home Page & Scroll Down then you will see “Amazon Quiz Answers 17 January” Banner, tap on it.
4. Now just tap on Start Tab to play the quiz

Amazon Quiz 17 January Answers Today – Win Saregama Carvaan

Updating Time: 8.05 AM

Q1.: The Indian state of Nagaland was formed in 1963. Which state was it a part of earlier?

Answer: Assam

Q2.: As of 2019, which Indian most recently received the Nobel prize?

Answer: Kailash Satyarthi

Q3.: What is a ‘quandong’?

Answer: A fruit

Q4.: The Gila monster is a venomous what?

Answer: Lizard

Q5.: _____ is a central Asian sport in which horse mounted players attempt to drag a goat or a calf carcass towards a goal. Fill in the blanks.

Answer: Buzkashi


For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Wednesday, 16 January 2019

Amazon Quiz 16 January 2019 Answers - Win Mi A2 Smartphone



How To Participate In Amazon Quiz Answers 16 January


1. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.
2. Open & Sign in to the Amazon App.
3. Go to Home Page & Scroll Down then you will see “Amazon Quiz Answers 15 January” Banner, tap on it.
4. Now just tap on Start Tab to play the quiz.

Q1.: Bile, which aids the digestion of fatty acids, is produced by which organ in the human body?

Answer: Liver

Q2.: Triton’ is the name of the largest natural satellite of which planet?

Answer: Neptune

Q3.: In November 2018, New Caledonia held an independence referendum at which a majority voted against independence. Which country were they voting to become independent from?

Answer: France

Q4.: ‘Borborygmus’ is the medical term for what bodily function or condition?

Answer: Stomach rumbles

Q5.: Which state recently launched the ‘One Family, One Job’ scheme which entitles one government job for every family in the state?

Answer: Sikkim


For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Tuesday, 15 January 2019

Amazon Quiz Answer Today To Win Sony Alpha DSLR Camera , 15 January, Check Giveaway in description


In a car, what does ABS stand for?
Anti-lock Braking System

Rumtek monastery is located in __________.
Sikkim

Which of these books got author Jhumpa Lahiri the Pulitzer prize?
Interpreter of Maladies

Michael D. Higgins is the president of
Ireland

Which sport are Narain Karthikeyan and Karun Chandhok associated with
Formula One racing

For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Monday, 14 January 2019

Amazon Quiz Answer To Win ₹1,000 | 50 Winners | 14 January , Amazon Quiz and Giveaway


1. What kind of weapon is a falchion?
A. Sword
2. A ‘sonnet’ is a poem in a specific form which originated in Italy. How many lines does a sonnet typically have?
A. 14
3. AR Rahman won a Grammy award for which album?
A. Slumdog Millionaire
4. In 1927, who launched the ‘Mahad Satyagraha’?
A. Dr. B. R. Ambedhkar
5. The Anglo-Zanzibar War between the United Kingdom and the Zanzibar Sultanate was the shortest recorded war in history. How long did it last?
A. 38-45 min

For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Sunday, 13 January 2019

Amazon Quiz Time Answers for 13th January 2019 to Win a BlackBerry Key2


Q1.British women over the age of 30 who met minimum property qualifications could do what from feb 1918?
A1.Vote
Q2.Which famous scientist wrote the book ‘A brief History pf time’?
A2.Stephen Hawking
Q3.As of 1st January 2019, Which of these countries has officially quit the UNESCO?
A3.USA
Q4.Which element is represented by the chemical symbol Fe?
A4.Iron
Q5.Which of these is an initiative recently launched by ISRO to engage students with space science activities?
A5.Samwad

For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Saturday, 12 January 2019

Amazon Quiz Time Answers for 12th January 2019 – Win a Yamaha F310, 6-Strings Acoustic Guitar


Q1. Im which country would you find Easter island, most famous for its nearly 1000 extant monumental statues, called moai?
A1. Chile
Q2. Which is the least populated country i the world?
A2. Vatican City
Q3. Which large fresh water lake is known for alleged sighting of the cryptozoological monster ‘Nessie’?
A3. Loch Ness , scotland
Q4. Which of these is an annual fair in Rajastan, known for its camel trading events?
A4. Pushkar Mela
Q5. Which currency does Ukraine use?
A5. Hryvnia
For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Thursday, 10 January 2019

Amazon Quiz Answer To Win SONY HOME THEATRE | 10 January , Amazon Quiz and Giveaway


1. A coup in Libya in 1969, brought which dictator to power?
Answer- Muammar Gaddafi
2. What was the name of the ship Christopher Columbus sailed from Spain to the ‘New World’ in 1492?
Answer – Santa Maria
3. In hospitals, Nephrology departments generally treat medical issues related to which organs of the body?
Answer – Kidneys
4. Where in the human body is the femur located?
Answer – Leg
5. What food makes up a majority of the giant panda’s diet?
Answer – Bamboo

For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Friday, 4 January 2019

Amazon Quiz Answers for 4th January 2019 - Win Rs. 25000 Amazon Pay Balance


The unique Chapparam (Chariot) festival 2018 recently commenced in which of the following states?
Answer : Tamil Nadu.
2. The study of fossils to determine organisms’ evolution and their interaction with each other is called?
Answer : Paleontology.
3. Khantumm bamboo dance is the folk dance of which state?
Answer : Mizoram
4. What is the name of the organization that serves as the governing body of the Olympics?
Answer : IOC
5. Les Demoiselles d’Avignon, Weeping Woman and Guernica are famous paintings by which modern artist?
Answer : Pablo Picasso.
For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Wednesday, 2 January 2019

Amazon Quiz Answers for 2nd January 2019- Win OPPO RI7 Pro


Q1. Which nation’s athletes traditionally enter last in the Parade of Nations at the opening ceremony of the Olympics?
Answer. The host nation

Q2. What is the the official residence of the Pope?
Answer. Apostolic Palace

Q3. What is the largest living bird by wingspan?
Answer. The Wandering Albatross

Q4. Which state recently organized the 3rd Dwijing Festival 2018?
Answer. Assam

Q5. Oscar Swahn holds the record for being the oldest Olympic medalist. How old was he when he won and made this record?
Answer. 72

For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Sunday, 30 December 2018

Amazon Quiz Time Answers for 30th December Quiz - Win Free Huawei Mate 20 Pro


Which Dinosaurs name translates to Fast Thief or Swift Seizer
Velociraptor
Who directed the film bandit queen
Shekhar Kapur
In the Marvel Universe Who is scarlet witch’s twin brother"?
Quicksilver
In Which year was the first ever filmfare award show held?
1954
which famous comic book character shares his name with a city in turkey
BATMAN

For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Saturday, 29 December 2018

THE MEGA TOUGH 2018 QUIZ. Win 1 year's free shopping on Amazon


Q1. Which of these events did NOT take place in 2018?
Answer- Emmanuel Macron became the president of France

Q2. In a historic accord, North and South Korea signed the ‘______ Declaration’ this year, pledging to bring a formal end to the Korean War. What was the declaration called?
Answer- Panmunjom Declaration

Q3. Which of these Indian states did NOT undergo a state legislative assembly election in 2018?
Answer- Assam

Q4. India’s National Blind Cricket team beat Pakistan and won the 2018 Blind Cricket World Cup in January. In which stadium was this match played?
Answer – Sharjah Cricket Stadium, UAE

Q5. Several celebrities tied the knot this year. Which of these couples did NOT get married in 2018?
Answer – Anushka Sharma and Virat Kohli

Q6. In 2018, which country opened its first movie theatre in 35 years, with the release of the movie ‘Black Panther’?
Answer – Saudi Arabia

Q7. Journalist Jamal Khashoggi was murdered inside the Saudi consulate in Istanbul. Which American newspaper did he work for?
Answer – Washington Post

Q8. Famously dubbed as the ‘Nobel Prize of Asia’, two Indians were awarded the Ramon Magsaysay Award this year. One was Bharat Vaswani, who was the second?
Answer- Sonam Wangchuk

Q9. This Indian engineer from Pune was part of the team that won an Oscar in 2018. Who is he?
Answer – Vikas Sathaye

Q10. Stephen Hawking, the physicist who died in March this year, was laid to rest in Westminster Abbey. His ashes lay between the graves of which two individuals?
Answer- Sir Isaac Newton and Charles Darwin

GOOD LUCK

For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Friday, 28 December 2018

Amazon Quiz Time Answers for 28th December - Win Armani Watch


Q1. Which element was discovered on the Sun before it was discovered on Earth?
Answer. Helium

Q2. In which country is Mount Vesuvius located?
Answer. Italy

Q3. In 305 BC, which Maurya ruler defeated Alaxander’s general Seleucus Nicator?
Answer. Chandragupta Maurya

Q4. The Portsmouth college in UK offers a course to its students in which of these languages?
Answer. Hinglish

Q5. Which team won the 2018 FIFA Club World Cup?
Answer. Real Madrid

GOOD LUCK

For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3

Thursday, 27 December 2018

Amazon Quiz 27th December Win ₹100 (500 winners)


1. Which Asian country has Kuala Lumpur as its capital?
Malaysia

2.Which is the most densely populated country in the world?
Monaco

3.T’Challa, the king of Wakanda, is the alter ego of which superhero?
Black Panther

4.Which of these Indian musical instruments is NOT a sting instrument?
Chengila

5.Where were the first Winter Olympics held?
France

GOOD LUCK

For Amazon Quiz Answers
subscribe our channel. Amazon Quiz

Join WhatsApp Broadcast https://goo.gl/Jr75v3